srbi se ne mogu vratiti u svoje stanove

nije potcenjivanje. mogu ti garantovati da ce jos dugo vremena na kosvou pobedjivati DSS. a da je to silom, mogu ti dokazati, ali ne bih javno.
Док је тамо НАТО зна се ко је газда, а шта кад се НАТО повуче, а до тога изгледа долази неминовно ко ће онда победити ?

Волиш друге да подцењујеш, пази то ти је грешка !

nije potcenjivanje. mogu ti garantovati da ce jos dugo vremena na kosvou pobedjivati DSS. a da je to silom, mogu ti dokazati, ali ne bih javno.

:worth::worth::worth:

А СЕМ ТОГА ИМА И...

... znao bi da kada ja nesto kazem da se ne protivreci...

:worth::worth::worth:

file.php
file.php
file.php

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Државни секретар у Министарству за Косово и Метохију Оливер Ивановић рекао је да Министарство до сада није добило службени захтев да се укључи у решавање проблема станара урушене зграде "Синдиката".

"Тај проблем иначе мора да реши локална самоуправа, а она се Министарству може обратити за финансијску помоћ. Неприхватљиво је да, после скоро шест месеци, нису урадили ниједну једину радњу по питању рушења зграде", рекао је Ивановић агенцији Бета.

"Шест месеци је предуг период за тако нешто, јер зграда може да се сруши за седам дана, а тек кад се она сруши и очисти терен може почети градња нове", навео је државни секретар.

Према његовим речима, администрација УНМИК одвојила је одређена средства за изградњу нове зграде, а помоћ у одношењу шута понудио је и КФОР.

"Та помоћ је огромна, али ни она није реализована, јер рушење зграде још није почело", рекао је Ивановић.

a ti da si malo pametniji, sto se iz posta mozda i ne bi reklo, znao bi da kada ja nesto kazem da se ne protivreci. evo ti mape mitrovice, i vidi gde je mahala, i gde je ta zgrada. crven deo je mahala, znaci izmedju dva glavna mosta, mada vise sa leve i desne strane desnog "sporednog" mosta., a zgrada je verovatno negde u crvenom krugu.
a koliko se ti iz mahale plase srba govori cinjenica da se skoro sva njasra u mitrovici desavaju upravo tu. ako se secas onih paljevina, bombi i ostalih...

Ma nemooooooj, kad ti nesto kazes ne protivreci se, kad je tebe neko postavio za neko mudo ovde pa da ti se ne protivreci, i kad je neki siptar bio poznat po inteligenciji, ti si ovde poznat samo po uvlacenju koliko sam primetio, nisi moj argument nicim pobio jer si dao sliku mahale ali i dalje ne znas sta znaci taj turcizam iako se i sa slike vidi, a naravno da se plase Srba i nisu ta sranja bila po toj mahali sa njima nego dodju ovi sa juga da se kur... i to u coporu, to vam je evolutivno usadjeno da ne smete nigde 1 na 1 ili cuvena"Srpska ferka"pa se ne kur... ni ti da ste neko i nesto u toj mahali, dobro vas Srbi i trpe tu kad vi ne dozvoljavate isto nama u juznoj Kosovskoj Mitrovici!
Pozdrav :cool:

Ma nemooooooj, kad ti nesto kazes ne protivreci se, kad je tebe neko postavio za neko mudo ovde pa da ti se ne protivreci, i kad je neki siptar bio poznat po inteligenciji, ti si ovde poznat samo po uvlacenju koliko sam primetio, nisi moj argument nicim pobio jer si dao sliku mahale ali i dalje ne znas sta znaci taj turcizam iako se i sa slike vidi, a naravno da se plase Srba i nisu ta sranja bila po toj mahali sa njima nego dodju ovi sa juga da se kur... i to u coporu, to vam je evolutivno usadjeno da ne smete nigde 1 na 1 ili cuvena"Srpska ferka"pa se ne kur... ni ti da ste neko i nesto u toj mahali, dobro vas Srbi i trpe tu kad vi ne dozvoljavate isto nama u juznoj Kosovskoj Mitrovici!
Pozdrav :cool:

ostalo ne vredi komentarisati.
sto se boldovanog tice, ja i kad uvlacim, veoma vodim racuna kome uvlacim. drzim ipak do nivoa. ti nemoj da brines
ps. ti ces me uciti o turcizmu:worth::worth:

vucic???sumnjam da njega vise interesuje kosovo...

Ne daju mu gazde, glave mu došli mamicu mu pokvarenu, ljigavu, slinavu:roll::neutral:

:ok::ok::ok::worth::worth::worth:

А мислим да се испоставило да га није занимала,
нити га па сад занимају,
ни Срби, ни Србија па на крају крајева ни Косово и Метохија!!!
:evil::evil::evil:

:ok:...ološ i šljam neabortirani...:evil:

koji kukavicluk kod nekih forumasa.
skoro pedesetak postova na temi, a ni tri se ne bave samom temom.
ps. sad ce neki ponovo reci da je ovo bezobrazluk:dash::dash:

Zašto kukavičluk i zašto stvari ne nazvati pravim imenom?

Svi ovi sada i oni pre njih koji su i bili zaduženi za KiM, a odavde, ne smiruju se dok ne zadovolje svoje debele guzice i ne napune svoje prljave buđelare , a narod tamo...pa ko hebe narod i njegove potrebe !:evil::roll:

Zašto kukavičluk i zašto stvari ne nazvati pravim imenom?

Svi ovi sada i oni pre njih koji su i bili zaduženi za KiM, a odavde, ne smiruju se dok ne zadovolje svoje debele guzice i ne napune svoje prljave buđelare , a narod tamo...pa ko hebe narod i njegove potrebe !:evil::roll:

napokon.:worth::worth:
ovakvih pojava ima na svim stranama.
mene je samo interesovalo zasto oni "najglasniji" forumasi mudro cute.
i kao sto rekoh, nikako mi nije jasno zasto im ne daju prikljucak:dontunderstand::dontunderstand:

nevezano za temu...
politicaru trebas dati glas, ako ce raditi za tvoju dobrobit, ali zato ga nikad ne trebas dizati u nebesa...obicno se razocaras kasnije

Moj Ademe, nemoj bar ti biti idealasta...

Politicari NIKADA ne rade za niciju korist osim za - svoju licnu!

Ako im uz put to moze da se poklopi sa nadanjima i zeljama vecine raje - tada su dobri politicari.

Ako ne, onda te razocaraju...

Moj Ademe, nemoj bar ti biti idealasta...

Politicari NIKADA ne rade za niciju korist osim za - svoju licnu!

Ako im uz put to moze da se poklopi sa nadanjima i zeljama vecine raje - tada su dobri politicari.

Ako ne, onda te razocaraju...
kao sto rekoh...

mozda sas kao mladji bio idealista... sada mi u ovim godinama ne prilici...
ps.zato ne volim kad me neko pita.."volis li thaqija.....ili haradinaja.." da je u pitanju neko dobro parce pa...

Back