SRBI SAMO ZOVU NA KAFU, TO JE NIŠTA... Ruskinja isprozivala naše muškarce i otkrila gde greše kad muvaju devojke! (VIDEO)

Sto kapetane? Ne mozes istinu u oci da pogledas?
Zdravo curo, dodji kod mene, vidi mene ja imam cvece... I bombonjere, vidi me, sav sam dzentlmen. Ja cu se brinuti o tebi.
30 godina kasnije:
Hajde da razgovaramo, sto si ko panj?
Ma bezi tamo zhenou!
uopste nije bilo tako.

daleko manje je interesa bilo.

to su gluposti.

Ovaj tekst mi deluje obojeno...
Upoznao sam poveći broj Ruskinja iz BG-a, kao i nekoliko njih iz NS zbog posla. Što se iskustava tiče, zapravo su prilično dobra, devojke su direktne po pitanju priče i sl. Većina radi remote/IT/marketing. Što se znanja englskog tiče - malo je komplikovanije.
Ono šta mi je bilo zanimljivo - dejting
Prilično sam se iznenadio kada sam video da one prve pokazuju inicijativu za nešto konkretno. Pored toga baš sam pričao sa par njih o našim likovima.
(30%) Pozitivne stvari: imaju dobar alat, dobri su ljubavnici i posvećeniji su devojkama
(70%) Negativno: Većina njih na Tinderu ili živi sa roditeljima/nemaju gajbu ili se ukenjaju kada ih ove pozovu da provedu noć zajedno.

Ma zezam se, malo sam ljubomoran na vasu generaciju.
jbg zao mi je sto i vi niste to imali, jer interes je bio na minimumu... ne samo u ljubavnim odnosima...

sto se tice tih tinejdzerskih omladinskih dana jesmo imali bolje vreme prilike...

mislim da su idealne generacije one sredinom pedesetih pocetkom sesdesetih...
moja je imala do 18 19 sve, potom sam a 19 krenuo u rat i posle je neko ugasio svetlo...

i sledi ono sto sledi do danas.

no ne kazem ja da smo mi slali cvece osamdesetih bog zna kolko (ranije je to bilo i cesce) al se umelo poslati sto ne...

no danas je i to luksuz mnogima jbg, jer srednji neki buket kosta... al dibro jbg kosta neces slati svaki treci dan... tl je eto tako prvi put malo udvaranka i to...

sto se tice ruskinje ove, nek ne vodi ona brigu za nase momke...

dobri su nasi momci mnogi, al im je i tesko mnogima. nema se. a uostalom ako je prava to joj i nece biti vazno...

evo jedan primer,
oces da odes u kladionicu za nekusicu tiket 200 300 din... nemoj, bolje daj to onoj bakicisto vani prodaje domace cve e, o uzmi neki skromni buketic i ponesi svojoj miloj...

prvo, TOJ BAKICI taj dinar puno znaci, a drugo usrecices dragu svoju ili. majku, eto odnesi. majki...

sitnice su to...

A štooooo? Hoće cvijeće i bombonjere? Ma kako ih samo nije sram 😂😂😂

Хоће оне цвеће, али киту цвећа, после скупих поклона...

Рус има пара, а Србин је весник за хладне и прорачунати Рускиње

jbg zao mi je sto i vi niste to imali, jer interes je bio na minimumu... ne samo u ljubavnim odnosima...

sto se tice tih tinejdzerskih omladinskih dana jesmo imali bolje vreme prilike...

mislim da su idealne generacije one sredinom pedesetih pocetkom sesdesetih...
moja je imala do 18 19 sve, potom sam a 19 krenuo u rat i posle je neko ugasio svetlo...

i sledi ono sto sledi do danas.

no ne kazem ja da smo mi slali cvece osamdesetih bog zna kolko (ranije je to bilo i cesce) al se umelo poslati sto ne...

no danas je i to luksuz mnogima jbg, jer srednji neki buket kosta... al dibro jbg kosta neces slati svaki treci dan... tl je eto tako prvi put malo udvaranka i to...

sto se tice ruskinje ove, nek ne vodi ona brigu za nase momke...

dobri su nasi momci mnogi, al im je i tesko mnogima. nema se. a uostalom ako je prava to joj i nece biti vazno...

evo jedan primer,
oces da odes u kladionicu za nekusicu tiket 200 300 din... nemoj, bolje daj to onoj bakicisto vani prodaje domace cve e, o uzmi neki skromni buketic i ponesi svojoj miloj...

prvo, TOJ BAKICI taj dinar puno znaci, a drugo usrecices dragu svoju ili. majku, eto odnesi. majki...

sitnice su to...
Ja sam pre voleo da kupim cvece devojkama koje tek upoznam i svaka bi pogledala onako u fazonu: mljeeee, aj stavicu u vazu jbga. I obavezno se zavrsi da mi se ne javlja na telefon vise.

Bas volim cvece jbte... Koliko je to lepo zapravo. Znak paznje i ono nekakav prostor u sebi koji otvaras za nju. Sad sam osetljiv, muskarac sam i pruzam ti osetljiv deo sebe. I ona uzme i to onako bljaaa, izgazi. Stiklama.
Glupe zene se raduju cvecu.
Provereno

ova mora da je naletela na neke forumase sa kafama :think:

ne zna ona jadna sta znaci poziv na kafu :kez:
Oprezne su srbende oprezne! Časkom one stignu do berlina :mrgreen:

Ja te ljubljim i ode glava :lol:

IMG_20230729_132330.jpg

Ruskinja koja živi u Srbiji i koja se na društvenim mrežama predstavlja pod imenom bonawow ima na Tiktoku više od 581 hiljade pratilaca, dok je na Instagramu prati 76 hiljada ljudi u video objavama govori na razne teme pa je tako odgovrila i na pitanje "Kako osvojiti srce mladih devojaka iz Rusije u Beogradu?".
Sa Tiktoka je Ruskinja poručila sledeće:

3508882_ruskinja_ls.jpg

- Znate kako, naše devojke koje su došle ovde su veoma iznenađene kako se balkanski muškarac ponaša prema ženama. One očekuju neke stvari koje muškarac treba da učini_ da osvoji devojku, treba da se potrudi, a ovde muškarac neće ništa. Znači, to je problem. Moj vam je savet da budete pažljivi, pošaljite joj cveće, a ne samo da je zovete na kafu, to je stvarno…

Među njenim interesovanjima je i treniranje. Objave iz teretene spadaju u red onih koje najčešće objavljuje.

Odgovorila je i na komentare da fotošopira svoje fotografije. Odgovor je prikazan na ovom snimku.

https://v16-web-newkey.tiktokcdn.com/9e5d0d394b1401a031d287d6f6bcac01/64ad6bc0/video/tos/useast2a/tos-useast2a-pve-0068/ooNCjNBhUmIgQElIGAfyAolzoSkTBgYNtVIC0P/?a=1988&ch=0&cr=0&dr=0&lr=tiktok_m&cd=0|0|1|0&cv=1&br=2596&bt=1298&cs=0&ds=3&ft=ApKJEB7Zq8Zmo2mqdc_vj47I8AhLrus&mime_type=video_mp4&qs=0&rc=aDVlPGQ3ZGY5aTY0ZGRnPEBpM2c2c2k6ZmtkazMzNzczM0BhMTJhYWNgNjAxNjIzMV8yYSM2NWgzcjRvLi5gLS1kMTZzcw==&l=20230711084823D8331CDFED606E04A841&btag=e00080000

Devojke iz stranih zemalja koje žive u našoj zemlji, često iznose javno svoja iskustva među kojima su i ona o muško-ženskim odnosima i te priče su veoma raznovrsne.

https://www.kurir.rs/zabava/zanimljivosti/4186620/ruskinja-isprozivala-nase-muskarce
Gde žuriš mala? Biti ćeš vraćena na fabričko podešavanje polako. 😎

Back