SRBI SAMO ZOVU NA KAFU, TO JE NIŠTA... Ruskinja isprozivala naše muškarce i otkrila gde greše kad muvaju devojke! (VIDEO)

..ovo uopste nije tacno, nasi muskarci koji su normalni, uspesni, ostvareni su itekako galantni
bez da ocekuju ista za uzvrat, uzivaju da budu muskarci u pravom smislu te reci kad im se vec moze..
Ima i siromasnog sveta naravno, ljudi koji se nisu snasli i nasli i naravno da ce da skrtare ali nervira me kad okrecu
vodu na svoju vodenicu tipa -ma ove sponzoruse fuj...a tu nema sponzorstva, jednostavno zena je neko
ko treba da bude osvojen a muskarac osvaja...cista priroda..
Dodju iz pizdinaca i pljuckaju po nama...more...:azdaja:
ta likusa je kao slicne sa nekoliko naloga, kao one sto muskarca koji joj je gotivan muva ko dileja dok je taj ne stavi na blok, a onda ga sa drugim psuje na svakom mestu, a sa trecim mu peva ljubavne pesmice i trazi paznju kao najfinija i najvaspitanija dok joj on dileja salje vl cvetic ne znajuci sa kojim bolestinama ima posla... net svasta izrodi.

Ma imao si takvih i pre neta. To su ti one sto su imale ravne siske, izraz lica kao da muku vode s suljvima dok srcu frapee u diskotekama i stoje mirno. Ne mrdaju glavama. Tako je na prvu prepoznas. Ne mrda. Nista djuskanje, nista zezanje, ne prica, ne smeje se, nikakav signal, ko strava momenat u lovu na crveni oktobar. Toj prodjes pored i das joj signal zmigavcem, pijuiju pijuiju.

referenca...neko kome je net sve ne moze da daje generalizujuce psiho analize. profesionalci kojima net sluzi da bi proucavali karaktere i manifestacione pojave istih, nikad se nece tako izlupetati sa generalizacijama. sto govori da retardirana ruskinja privlaci svojom pojavom i svojim nastupom, samo slicne sebi. a onda kmeci i kukumavci sto ne nalece na druge.

sto rece barbi nek se vrati u rusku pripizdinu u sibir ako joj ovde ne odgovara.

Aj realno, tek upoznas neku devojku, izadjete jednom, dva puta i uzmes i posaljes joj cvece na adresu s bombonjerama.( u sotalom, otkud joj i znas adresu?)
Koliko njih bi u opste i taj gest prihvatiko u pozitivnom smislu?
Ne ono, injaoo vidi cvece, bas je lepo, a ovaj se malo zaleteo, tek smo se upoznali, koje li su mu namere?
Nego: injaooo, oborio me s nogu, pa ovo je to to, bas lepo, sledeci sastanak ce biti SPEShL!

Aj realno, tek upoznas neku devojku, izadjete jednom, dva puta i uzmes i posaljes joj cvece na adresu s bombonjerama.( u sotalom, otkud joj i znas adresu?)
Koliko njih bi u opste i taj gest prihvatiko u pozitivnom smislu?
Ne ono, injaoo vidi cvece, bas je lepo, a ovaj se malo zaleteo, tek smo se upoznali, koje li su mu namere?
Nego: injaooo, oborio me s nogu, pa ovo je to to, bas lepo, sledeci sastanak ce biti SPEShL!
ne bi verovao koliko zena ne voli cvece.... iz milion razloga.

ne bi verovao koliko zena ne voli cvece.... iz milion razloga.
Ma ima ih koje vole. Ok je voleti cvece, vilim i ja cvece. Ali to cvece treba da ima znacenje. A ne nekakav prazan gest na konto: izasla si samnom, pa sam postao opsednut.
Manta bre devojka, privlaci paznju na sebe, vrv je ne bednaju toliko ovde pa onda pljuje. To ti je kao red lajt hodacica na cracku, kad jok kazes: no thank you, a ona ide iza tebe i proziva glasno: you no man, you gay o what?

Ruskinja koja živi u Srbiji i koja se na društvenim mrežama predstavlja pod imenom bonawow ima na Tiktoku više od 581 hiljade pratilaca, dok je na Instagramu prati 76 hiljada ljudi u video objavama govori na razne teme pa je tako odgovrila i na pitanje "Kako osvojiti srce mladih devojaka iz Rusije u Beogradu?".
Sa Tiktoka je Ruskinja poručila sledeće:

3508882_ruskinja_ls.jpg

- Znate kako, naše devojke koje su došle ovde su veoma iznenađene kako se balkanski muškarac ponaša prema ženama. One očekuju neke stvari koje muškarac treba da učini_ da osvoji devojku, treba da se potrudi, a ovde muškarac neće ništa. Znači, to je problem. Moj vam je savet da budete pažljivi, pošaljite joj cveće, a ne samo da je zovete na kafu, to je stvarno…

Među njenim interesovanjima je i treniranje. Objave iz teretene spadaju u red onih koje najčešće objavljuje.

Odgovorila je i na komentare da fotošopira svoje fotografije. Odgovor je prikazan na ovom snimku.

https://v16-web-newkey.tiktokcdn.com/9e5d0d394b1401a031d287d6f6bcac01/64ad6bc0/video/tos/useast2a/tos-useast2a-pve-0068/ooNCjNBhUmIgQElIGAfyAolzoSkTBgYNtVIC0P/?a=1988&ch=0&cr=0&dr=0&lr=tiktok_m&cd=0|0|1|0&cv=1&br=2596&bt=1298&cs=0&ds=3&ft=ApKJEB7Zq8Zmo2mqdc_vj47I8AhLrus&mime_type=video_mp4&qs=0&rc=aDVlPGQ3ZGY5aTY0ZGRnPEBpM2c2c2k6ZmtkazMzNzczM0BhMTJhYWNgNjAxNjIzMV8yYSM2NWgzcjRvLi5gLS1kMTZzcw==&l=20230711084823D8331CDFED606E04A841&btag=e00080000

Devojke iz stranih zemalja koje žive u našoj zemlji, često iznose javno svoja iskustva među kojima su i ona o muško-ženskim odnosima i te priče su veoma raznovrsne.

https://www.kurir.rs/zabava/zanimljivosti/4186620/ruskinja-isprozivala-nase-muskarce
Nazalost izgleda da je broj zena na Balkanu koje jos drze do sebe minimalan a da je broj sponzorusa maksimalan, da razumijem komentare muskaraca na poklone i sl. Ali Ruskinje i sve zene iz bivseg SSSR su fascinantne zene i negativne komentare o njima mogu da daju samo neiskusni muskarci, i oni koji su bas materijalisti. Poklonite Ruskinji i ne zalite, bice vam to nAjbolja investicija. I imajte na umu da su Ruskinje pripadnice kulture koja je prva poslala covjeka na mjesec, dala šostakovica i stalkera , sa rok muzikom deset puta vecom od nase i sl. Ej Ruskinje jos uvijek citaju Aleksandra Dimu i raduju se sitnicama na isti nacin kao i velikim stvarima. E ako ne mozete da im priustite obje stvari, drzite se podalje od njih i suzdrzite se komentara. Ne budite mali ljudi

Nazalost izgleda da je broj zena na Balkanu koje jos drze do sebe minimalan a da je broj sponzorusa maksimalan, da razumijem komentare muskaraca na poklone i sl. Ali Ruskinje i sve zene iz bivseg SSSR su fascinantne zene i negativne komentare o njima mogu da daju samo neiskusni muskarci, i oni koji su bas materijalisti. Poklonite Ruskinji i ne zalite, bice vam to nAjbolja investicija. I imajte na umu da su Ruskinje pripadnice kulture koja je prva poslala covjeka na mjesec, dala šostakovica i stalkera , sa rok muzikom deset puta vecom od nase i sl. Ej Ruskinje jos uvijek citaju Aleksandra Dimu i raduju se sitnicama na isti nacin kao i velikim stvarima. E ako ne mozete da im priustite obje stvari, drzite se podalje od njih i suzdrzite se komentara. Ne budite mali ljudi
Snijesno naravno. E decko, ja sam ti dosao u Ameriku sredovjecan bez ikakvog znanja engleskog i znanja nekog zanata. Drzale me Ruskinje kao pasu a nase bjezale od mene jer nemam para

Khm, ruskinje i rusi nisu prvi poslali coveka na mesec, vec ovi drugi 👈

Ma ima ih koje vole. Ok je voleti cvece, vilim i ja cvece. Ali to cvece treba da ima znacenje. A ne nekakav prazan gest na konto: izasla si samnom, pa sam postao opsednut.
Manta bre devojka, privlaci paznju na sebe, vrv je ne bednaju toliko ovde pa onda pljuje. To ti je kao red lajt hodacica na cracku, kad jok kazes: no thank you, a ona ide iza tebe i proziva glasno: you no man, you gay o what?
pa mozda im se zadrzalo stari obicaji iz proslog vremena. i ovdje je bilo normalno da joj posaljes cvijece i na samom pocetku i posle prvog vidjanja...

e sad sto se to ovdje izgubilo i sto ovde "kafa" znaci u vecini slucajeva plan za sex i sto muskarci kupuju cvjece najcise za osmi mart ili neku godisnjicu to je drugo... bjlo je to ovdje i tokom osamdesetih...

sad je i to luksuz nekima jbg...

zato nemoj dw si prestrog prema njoj, nije ona kriva sto se izgubilo to...

pa mozda im se zadrzalo stari obicaji iz proslog vremena. i ovdje je bilo normalno da joj posaljes cvijece i na samom pocetku i posle prvog vidjanja...

e sad sto se to ovdje izgubilo i sto ovde "kafa" znaci u vecini slucajeva plan za sex i sto muskarci kupuju cvjece najcise za osmi mart ili neku godisnjicu to je drugo... bjlo je to ovdje i tokom osamdesetih...

sad je i to luksuz nekima jbg...

zato nemoj dw si prestrog prema njoj, nije ona kriva sto se izgubilo to...
Izgubilo je se zato sto je dobro sto se izgubilo. Danas su m i z vise na ljudskijem nivou i to je dobro. A ona je pre svega nekulturna sto je dosla ipak u tudju zemlju i prihvacena nezahvalno popuje celoj muskoj populaciji ovde. Draga, ne svidja ti se? Idi tamo gde ti se svidja? Dakle nije ni nekakav ambasador svog naroda i kulture koju hvali. Skrombosti malo devojko nije na odmet. Blamiras svoju naciju.

Izgubilo je se zato sto je dobro sto se izgubilo. Danas su m i z vise na ljudskijem nivou i to je dobro. A ona je pre svega nekulturna sto je dosla ipak u tudju zemlju i prihvacena nezahvalno popuje celoj muskoj populaciji ovde. Draga, ne svidja ti se? Idi tamo gde ti se svidja? Dakle nije ni nekakav ambasador svog naroda i kulture koju hvali. Skrombosti malo devojko nije na odmet. Blamiras svoju naciju.
dobro je sto se izgubilo?
aj ovo necu komentarisati

danas su m i z na visem ljudskom nivou?

gluposti

dobro je sto se izgubilo?
aj ovo necu komentarisati

danas su m i z na visem ljudskom nivou?

gluposti
Da brate. Dozivljavaju se jednako, kao ljudi, a ne kao kupovina slatkisima i bananama.
To je zamena teze da je poziv na kafu nekakvo jeftino namestanje za seks. Ne nego, ulazem sebe a ostalo je trivijalno. Mono mono, razgovaramo i upoznajemo se i ne pravim od toga nekakvu gala estradu.

Da brate. Dozivljavaju se jednako, kao ljudi, a ne kao kupovina slatkisima i bananama.
To je zamena teze da je poziv na kafu nekakvo jeftino namestanje za seks. Ne nego, ulazem sebe a ostalo je trivijalno. Mono mono, razgovaramo i upoznajemo se i ne pravim od toga nekakvu gala estradu.
mi smo ih kupovali slatkisima bananama, ma bilo cim mi ih kupovali?

DEBILIZAM

necu dalje.

mi smo ih kupovali slatkisima bananama, ma bilo cim mi ih kupovali?

DEBILIZAM

necu dalje.
Sto kapetane? Ne mozes istinu u oci da pogledas?
Zdravo curo, dodji kod mene, vidi mene ja imam cvece... I bombonjere, vidi me, sav sam dzentlmen. Ja cu se brinuti o tebi.
30 godina kasnije:
Hajde da razgovaramo, sto si ko panj?
Ma bezi tamo zhenou!

Back