SRBI SAMO ZOVU NA KAFU, TO JE NIŠTA... Ruskinja isprozivala naše muškarce i otkrila gde greše kad muvaju devojke! (VIDEO)

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
125.113
Ruskinja koja živi u Srbiji i koja se na društvenim mrežama predstavlja pod imenom bonawow ima na Tiktoku više od 581 hiljade pratilaca, dok je na Instagramu prati 76 hiljada ljudi u video objavama govori na razne teme pa je tako odgovrila i na pitanje "Kako osvojiti srce mladih devojaka iz Rusije u Beogradu?".
Sa Tiktoka je Ruskinja poručila sledeće:

3508882_ruskinja_ls.jpg

- Znate kako, naše devojke koje su došle ovde su veoma iznenađene kako se balkanski muškarac ponaša prema ženama. One očekuju neke stvari koje muškarac treba da učini_ da osvoji devojku, treba da se potrudi, a ovde muškarac neće ništa. Znači, to je problem. Moj vam je savet da budete pažljivi, pošaljite joj cveće, a ne samo da je zovete na kafu, to je stvarno…

Među njenim interesovanjima je i treniranje. Objave iz teretene spadaju u red onih koje najčešće objavljuje.

Odgovorila je i na komentare da fotošopira svoje fotografije. Odgovor je prikazan na ovom snimku.

https://v16-web-newkey.tiktokcdn.co...0711084823D8331CDFED606E04A841&btag=e00080000

Devojke iz stranih zemalja koje žive u našoj zemlji, često iznose javno svoja iskustva među kojima su i ona o muško-ženskim odnosima i te priče su veoma raznovrsne.

https://www.kurir.rs/zabava/zanimljivosti/4186620/ruskinja-isprozivala-nase-muskarce

jel si ti gledala koliko kosta bombonjera u prodavnici?

jeftinije prodjes sa poslovnom pratnjom i tu nema neizvesnosti :mrgreen:
Pa kupi u Lidlu kad bude 1+1 gratis pred istek roka 😂 Mislim da te neko od forumaša može obavijestiti kad bude akcija 😉

A štooooo? Hoće cvijeće i bombonjere? Ma kako ih samo nije sram 😂😂😂
Navikle su.

Najlepše i najskuplje ruže na holandskoj pijaci cveċa u Elsmeru, kupuju Rusi.. (na vele)

Ovo sam ufotkao u Moskvi :
FB_IMG_1689066027163.jpg

Ruže su tamo 4,. 5, pa i 6 eura :)

a ovde nam je skupo i kada su 1 euro ..

beba i muz u prodavnici

beba - kupi one bombonjere 1 + 1 gratis
muz - ali sta ce nam dve? samo se gojimo a rekli smo da cemo mrsaviti
beba - pa za onu tvoju
muz - koju moju?
beba - znas ti koju
muz - nemam nijednu osim tebe golubice moja
beba - pogleda ga ispitivacki ispod oka

beba i muz u prodavnici

beba - kupi one bombonjere 1 + 1 gratis
muz - ali sta ce nam dve? samo se gojimo a rekli smo da cemo mrsaviti
beba - pa za onu tvoju
muz - koju moju?
beba - znas ti koju
muz - nemam nijednu osim tebe golubice moja
beba - pogleda ga ispitivacki ispod oka
Nemam ja tih problema, žmu je vaspitan da samo žestoke feministice dolaze u obzir za švalerku.
On - izvoli bombonjeru 😃
Ona - ti misliš da možeš da me kupiš čokoladom? Ja sam neovisna žena koja ima big girl money nemoj da ja sad platim večeru, piće, hotelsku sobu iz inata 😡
On - pa ako ti tako želiš izvoli (u sebi zadovoljno trlja ruke jer zna da ću ga pohvaliti) 😂

Back