Srbi, Rusi i sloboda uvek pobedjuju!

И њега. Мада, Љубан Каран, Милош Лабан и господин Бранко Бранковић више уливају поверења.
Meni g. Đukanović. Vidi ga kako tancuje.
1000029139 (1).jpg

...

Jedna autorska tema na kojoj cemo pratiti pobedu Srba, Rusa i Slobode koju uvek nanovo osvajaju!

I kad se ucini da su porobljeni, u beznadeznosti, odjednom kao feniks se uzdignu i pobede zlo !
Kazu, mrak je najcrnji pred svitanje...

Ovde cemo UŽIVO ispratiti i proslaviti tu pobedu...koja nije i nece biti samo trenutak vec trajanje !

U to ime živeli i srećni bili ! :pivce:

https://vm.tiktok.com/ZMkRWey2D/

...
А Кина ништа ?
А демократија и вишепартијски систем у Србији (5 промена власти од 1990.), ништа ?

vredi li im takva pobeda kao naš 27. mart 1941?
Није српски 27. март, зар не видиш да 35 година бришемо те ваше крваве комунистичке трагове и да не славимо тај срамни датум у српској историји, када су се комунистима прикључили поједини српски издајници, левичарског опредељења да сруше легалну и легитимну српску власт и да Србе гурну у кланицу др.св. рата. Бришемо ваше улице, чак и оне које сте направили, а другима смо вратили првобитне називе, бришемо ваше школе, ваше зграде рушимо као хотел Југославију, нема ни ваших споменика ништа.
Једино нећемо дирати совјетске споменике и хероје рата, јер је то руска ствар и то могу само они да руше и то ће вам једино остати од комуниста.

Ти си лицемер, који данас причаш бајке из прошлости и приписујеш нешто што не припада Србима, а немаш му%а да попут твојих комуњара подигнеш неку револуцију, ено имаш Бондстил иди тамо ако имаш ону ствар, али немаш.
Јошка Броз вам је прошао катастрофално на изборима.

...

Jedna autorska tema na kojoj cemo pratiti pobedu Srba, Rusa i Slobode koju uvek nanovo osvajaju!

I kad se ucini da su porobljeni, u beznadeznosti, odjednom kao feniks se uzdignu i pobede zlo !
Kazu, mrak je najcrnji pred svitanje...

Ovde cemo UŽIVO ispratiti i proslaviti tu pobedu...koja nije i nece biti samo trenutak vec trajanje !

U to ime živeli i srećni bili ! :pivce:

https://vm.tiktok.com/ZMkRWey2D/

...

*uvijek propadaju

А Кина ништа ?
А демократија и вишепартијски систем у Србији (5 промена власти од 1990.), ништа ?

Није српски 27. март, зар не видиш да 35 година бришемо те ваше крваве комунистичке трагове и да не славимо тај срамни датум у српској историји, када су се комунистима прикључили поједини српски издајници, левичарског опредељења да сруше легалну и легитимну српску власт и да Србе гурну у кланицу др.св. рата. Бришемо ваше улице, чак и оне које сте направили, а другима смо вратили првобитне називе, бришемо ваше школе, ваше зграде рушимо као хотел Југославију, нема ни ваших споменика ништа.
Једино нећемо дирати совјетске споменике и хероје рата, јер је то руска ствар и то могу само они да руше и то ће вам једино остати од комуниста.

Ти си лицемер, који данас причаш бајке из прошлости и приписујеш нешто што не припада Србима, а немаш му%а да попут твојих комуњара подигнеш неку револуцију, ено имаш Бондстил иди тамо ако имаш ону ствар, али немаш.
Јошка Броз вам је прошао катастрофално на изборима.
Kako kaže Velja Ilić: S kojeg duda si ti sišao? :D
Je l' se ovo što si napisao uči u Školi mladih lidera iz predmeta Spin protiv avovih neprijetelja? :D

Citiracu vredan post sa MyMilitary-a od izvesnog Krusarca:

"HVALA Sirijskoj Arapskoj Armiji i Basaru al Asadu na ogromnoj borbi protiv Amerike,Izraela,Saudijske Arabije,Katara i njihovih glavoseca papucara i kozojeba.Poslali su na onaj svet hiljade i hiljade divljaka i cak su uspeli uz pomoc Rusija da ih pobede i zaustave.Na zalost zmija se probudila opet.Ta borba Sirijske Armije i njenih hrabrih vojnika moze se jedino posmatrati kao jedna velika zrtva u borbi protiv zla za neki bolji svet i ja sam im iz sveg srca zahvalan!"

👏👏👏

Upravo tako! HVALA !
Velika zrtva i zadrzavanje bar jedno 10 godina Cion Zapada na tom frontu !!!
Mi Srbi smo takodje slicno, jedno 10 godina drzali front protivu NATO-a na Balkanu...i to u vreme kad je bio najjaci...
Hvala svim palim borcima protivu Cion/CIA/MOSAD dzihadizma kako u Siriji, tako i na Balkanu !!!

Sve skupa...NATO je ulupao 10+10=20 godina...taman toliko da prezre...i uskoro otpadne kao kruska...kao i uvek kroz istoriju - na Istocnom frontu !!!
Slava junacima Košara!
Dici cemo im spomenik uskoro tu gde su poginuli protiv NATO-a !

...

Citiracu vredan post sa MyMilitary-a od izvesnog Krusarca:

"HVALA Sirijskoj Arapskoj Armiji i Basaru al Asadu na ogromnoj borbi protiv Amerike,Izraela,Saudijske Arabije,Katara i njihovih glavoseca papucara i kozojeba.Poslali su na onaj svet hiljade i hiljade divljaka i cak su uspeli uz pomoc Rusija da ih pobede i zaustave.Na zalost zmija se probudila opet.Ta borba Sirijske Armije i njenih hrabrih vojnika moze se jedino posmatrati kao jedna velika zrtva u borbi protiv zla za neki bolji svet i ja sam im iz sveg srca zahvalan!"

👏👏👏

Upravo tako! HVALA !
Velika zrtva i zadrzavanje bar jedno 10 godina Cion Zapada na tom frontu !!!
Mi Srbi smo takodje slicno, jedno 10 godina drzali front protivu NATO-a na Balkanu...i to u vreme kad je bio najjaci...
Hvala svim palim borcima protivu Cion/CIA/MOSAD dzihadizma kako u Siriji, tako i na Balkanu !!!

Sve skupa...NATO je ulupao 10+10=20 godina...taman toliko da prezre...i uskoro otpadne kao kruska...kao i uvek kroz istoriju - na Istocnom frontu !!!
Slava junacima Košara!
Dici cemo im spomenik uskoro tu gde su poginuli protiv NATO-a !

...
Baćo, ko je ovaj Gambino? Od kojih je?

Ma citirao deo mog upisa u kojem hvalim 27. mart i ustanak na Ravnoj Gori, ali taj deo gde hvalim Ravnu Goru je isekao da bi mogao da me optuži da sam komunista... :rotf: Oči mu nisam video nikad ranije...

Ma cim je Gambino...znaci da je neka šatro mafija koja mulja i izvrce...obicno su takvi povezani sa Vatikanom i crnim Papom...bilo svesno bilo nesvesno kao korisni idioti...

...

Одлично, када понестане аргумената, онда се дохвати шешељевских фора.
Aman, bre... Hvalim Ravnu Goru, u potpisu mi monarhistički stihovi - nazoveš me komunistom.
Citiram, ili parafraziram Velju Ilića - tvrdiš da sam izrekao Šešeljevu foru.

Kakvi crni argumeni, kad tako diskutuješ?! :rotf:

Back