Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 91.010
Aham - kad Stojku prodje tiket, znam ja te priče...Кад направим паре на форех, тамо ћу да их дигнем, с аутомата.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aham - kad Stojku prodje tiket, znam ja te priče...Кад направим паре на форех, тамо ћу да их дигнем, с аутомата.

Uživaju Demokrate jel?Drugar mi je ostao "zarobljen" na Zanzibaru
Mnogo mu teško palo![]()
ostale bez posla i loveAV salje spas.
![]()
koleginice, mojne si ljubomornaostale bez posla i love
Da joj je objave koordinate.Pokretne wc šolje, 555-333.
Pogledajte prilog 1866312
Pogledajte prilog 1866313
Pogledajte prilog 1866314
#teskoeDarko i Katarina Lazić ne mogu da se vrate sa Maldiva: "Moramo da ostanemo duže"
Ej živote lutalico, prijatelj mi nisi bio![]()
A kako se prave pare na forex brateКад направим паре на форех, тамо ћу да их дигнем, с аутомата.
Dosta letova koji idu za Evropu je otkazano i iz Bangkoka i sa Phuketa. Sinoć sam pročitao info da će zaglavljenim turistima biti pružena novčana pomoć od 2000 bahta PO DANU. Suludo bacanje para na zapadnje gomnjare kada je ovde socijalna penzija 600 bahta mesečno. Osim toga Aeroflot i sve Kineske kompanije lete nesmetano preko Rusije tako da ne vidim gde je problem. Čuo sam neke izjave turista kako zbog podrške Ukrajini letenje preko Rusije nikako ne dolazi u obzir....e pa da sam ja Anutin smestio bi ih sve u Khlong Toei, pod kartonske kutije i plehane krovove, sada je trenutno ovde 36 C a oseća se mnogo više, pa nek dožive nezaboravno turističko iskustvo života u TajlanCkoj faveli, ne samo da gledaju na Youtube.
Ne vidim razlog za ogorčenost.
Ako je let otkazan, potpuno je normalno da aviokompanija (ili čak država u ovako ekstremnim situacijama) pruži podršku putnicima.
Naravno da imam razloga za ogorčenost. Nemam ništa protiv da ti komapnija kojom letiš sredi kakav hoćeš smeštaj, bio sam i sam u situaciji, i to baš u Izraelu, da mi je let otkazan pa me smestili u hotel sa 5 zvezde od mojih tri u koji sam prethodno odsedao. Ali da ti država daje 2000 bahta na dan kada moja tašta od te iste države ima penziju 600 mesečno, naravno da je suludo. Ko si ti, turista?Pa kažem, smestio bih te u kutiju od televizora da se ja pitam.
Naravno, nikada ne krivim ljude, uvek je politika u pitanju, zapravo Amerika i Izrael bi trebali da snose sve troškove jer oni su započeli neopravdanu agresiju na suverenu zemlju, nadam se da se bar tu slažemo iako si ti Američki citizen.![]()
Očigledno država u ovom trenutku smatra da je to opravdan trošak…verovatno da bi zaštitila imidž zemlje kao stabilne i pouzdane turističke destinacije. Turizam im je ogroman izvor prihoda, pa verujem da gledaju širu sliku, čak i ako to pojedinačno deluje nelogično.
Inače u ovakvim situacijama sve je to individualno i uglavnom važi snalazi se kako znaš i umeš. Ja sam recimo baš za vreme Covida najviše putovao, i to oko zemlje par puta na relaciji Azija-Amerika-Evropa-Azija i upadao u svakakve situacije. Obično mi pare nisu igrale nikakvu ulogu i ništa mi ne bi značilo da mi neko daje bilo koju sumu, jednostavno morao sam da budem tu i tu u to vreme. Ali moram da napomenem i to da mi niko nije dao ni prebijene pare zbog otkazenih letova a bilo ih je ihaaa, sve sam plaćao iz svog džepa jer je tada uglavnom stav bio "ko ti je kriv kad ne sediš kući".
A gde su qurve?Stigao je prvi avion sa putnicima iz Dubaia. Među njima ima i dosta stranih državljana. Naredni let-ovi očekuje se u toku dana sa presedanjem u Egiptu.