Срби основали Хајдука?

Основали га Срби католици где су неки од њих били тешки великосрпски пропагандисти па су завршили у аустроугарском затвору због тога.......
Али како су Срби католици постали хрвати тако је и Хајдук постао хрватски клуб......
Али данас никога није брига за праву истину, историја се прекраја како коме одговара..... Далмација је до почетка 20 века врвела од Срба......док се није десило све што се десило....

Nikada mi neće biti jasno to svojatanje Hajduka, pa to ti kao narodu služi na sramotu, ne na ponos.

Kao roditelji koji imaju ludu kćer, o tome se mudro šuti i gledaš je uvaliti nekom tupavom naivčini, kasnije kada zatraži razvod optužiš ga da je zbog njegovog ponašanja u braku prošvikala, a prije bila normalna.

Slično kao što reče Miroljub Petrović - srpski navijači proglašeni za najglasnije u Evropi, pa to je bruka bre, biti prvak u majmunisanju, ti umeš najbolje da se dereš, da urlaš...

Nikada mi neće biti jasno to svojatanje Hajduka, pa to ti kao narodu služi na sramotu, ne na ponos.

Kao roditelji koji imaju ludu kćer, o tome se mudro šuti i gledaš je uvaliti nekom tupavom naivčini, kasnije kada zatraži razvod optužiš ga da je zbog njegovog ponašanja u braku prošvikala, a prije bila normalna.

Slično kao što reče Miroljub Petrović - srpski navijači proglašeni za najglasnije u Evropi, pa to je bruka bre, biti prvak u majmunisanju, ti umeš najbolje da se dereš, da urlaš...
Искрено, Хајдук је велик клуб са великом историјом у лиги Југославије. Део велике четворке.

Заборав је највећа срамота

Back