SRBI OPET STVARAJU TENZIJE

na mrtvi pas nikada nemoj sa noz-tako mi kazemo

Боље ћути - данас смо у Парламенту добили разне информације ШТА РАДЕ БУГАРАШИ ИЗ БОСИЛЕГРАДА А И ДА ДОЛАЗЕ НЕКИ СИЛНИ АУТОБУСИ, ВИДЕЛИ СМО И НОВЕ "МАПЕ" И ДА ДЕО СРБИЈЕ ПРОГЛАШАВАТЕ СВОЈОМ ПОКРАЈИНОМ...:rtfm::rtfm::rtfm: то вас ова говна из ЕУ наговрају, је л' ??? :evil:

Боље ћути - данас смо у Парламенту добили разне информације ШТА РАДЕ БУГАРАШИ ИЗ БОСИЛЕГРАДА А И ДА ДОЛАЗЕ НЕКИ СИЛНИ АУТОБУСИ, ВИДЕЛИ СМО И НОВЕ "МАПЕ" И ДА ДЕО СРБИЈЕ ПРОГЛАШАВАТЕ СВОЈОМ ПОКРАЈИНОМ...:rtfm::rtfm::rtfm: то вас ова говна из ЕУ наговрају, је л' ??? :evil:

ako pricas o stvari koje rade neke nacionalisticke organizacije onde je tacno
srpske nacionaliste crtaju karte srbije do Trsta pa sta sada?

da je EU nas podrzavala o ikspanizuju prema srbiju sad bi taj proces bio zavrsen
ali nazalost vi treba da se bojite o siptarima ne o nama

ovo sto se radi je samo provokacija i stvaranje tenzije prema Bugarsku manjinu u srbiji kao i prerma bugarsom narodu
ja znam srbe koji su odusevljeni od odmora od Bugarske dosli kuci a posle ovo su ogorceni...

nemoj da pricas o srpskoj poltici i njenje sheme bar mi u vardarskoj znamo dobro...

Poslednja izmena:
ako pricas o stvari koje rade neke nacionalisticke organizacije onde je tacno
srpske nacionaliste crtaju karte srbije do Trsta pa sta sada?

da je EU nas podrzavala o ikspanizuju prema srbiju sad bi taj proces bio zavrsen
ali nazalost vi treba da se bojite o siptarima ne o nama

ovo sto se radi je samo provokacija i stvaranje tenzije prema Bugarsku mmanjinu u srbiji kao i prerma srpkom narodu
ja znam srbe koji su odusevljeni od odmora od Bugarske dosli kuci a posle ovo su ogorceni...

nemoj da pricas o srpskoj poltici i njenje sheme bar mi u vardarskoj znamo dobro...

Ti covece kao da zivis na pocetku 20. veka...kakva vardarska dolina,kakvi bakraci-eno ti uzmi sve od Tirane do Istambula...

Evo ga Bugarash kako peva, to je onaj zgodni decko za kawai klavijaturom...

Bugarski literaturan jezik ne kostisti zapadni dialekat:)
i nemoj da me tarash da trazim siptarociganske pesme
znam dosta takvih jel ipak cine 45% od albansko muzicko traiztse

SAMO JEDNO MI NIJE JASNO
KAKO NEKO MKO GYSTE VULAJ MOZE DA UZME ZA MUZONAKVU NAKAZU

ILI KO ZEJMINA PEVACICA DA SE MUVA SA ONAKVE NAKAZE:)

Back