Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 12.179
Mi Srbi nismo rasturili SFRJ.Nisu oni rasturili nego mi, Srbi, Hrvati i Bosanci.
Kakvo međunarodno pravo? Jesi li čuo za srpsku narodnu poslovicu "ne može šut s rogatim"?
Vidi,ono što se pouzdano zna,što je zapisano,i što se ne da izmeniti je činjenica da je formalno raspad Jugoslavije započeo 25. 6. 1991. kada su Skupština Slovenije i Sabor Hrvatske proglasili nezavisnost od SFRJ.A već 27. avgusta 1991-e je osnovana Arbitražna komisija poznatija kao Badinterova komisija a koju je sastavio savet ministara evropske ekonomske zajednice ( šta se njih tiče,odakle im pravo?) preteča sadašnje EU koja je aminovala rasparčavanje SFRJ.EEZ je preporučeno da prizna Sloveniju kao nezavisnu,a Hrvatskoj su sporili državnost jer u ustavu nije imala zaštitu prava manjina,pa je tadašnji predsednik Hrvatske pisao komisiji i obećao to,pa su je priznali.
A znamo kako je prošao srpski narod u Bljesku i Oluji,zar ne?
Dakle,evropi je bilo u interesu da se SFRJ raspadne,što se vidi iz ovog što sam ti napisao.
Za ovu narodnu mogu da ti kažem da se vreme menja i da do izražaja dolaze neke druge države koje ipak poštuju međunarodno pravo. USA i EU ga ne poštuju.