croatian girl
Obećava
- Poruka
- 99
U redu je....procitaj uvodni post i o tome seri coveku koji je to izjavio!
ma samo se malo salim... bez zamjerke
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U redu je....procitaj uvodni post i o tome seri coveku koji je to izjavio!
E ako te ja razumijem išta...
A " Tovar " bi trebao bit Magarac ,čini mi se da ga u Dalmaciji tako zovu .Ako sam pomogao drago mi je
Pa ne moze to bas tako,u dosta drzava su nacije izmesane.
Tako je.
Još samo da to pokažu i u praksi a ne samo na grafičkim testovima.
Pa nema veze, to su drzavljani Republike Srbije...
Shta je bre tako?
Vishe, ali ne znatno vishe... Ponovo nije tolika srazmera... Hajde da nadjemo podatke o broju stanovnika za sve te drzave a onda o broju chlanova Mense i onda da pogledamo ko ima najvishe ljudi u odnosu na populaciju..
Zapravo ima ih vise nego ih mrzi da rade ove testove(ja)
Mišoni nije neki ********* jodlaš pa da rešava testove...može ako neko da pare.evo ja čekam da pobedonoscev, eremita, mišonjo i tihi obave taj test...i eto novih 4 MENSA članova
samo molim bez prepisivanja
Naravno u regionu posto i Srbija ima vise stanovnika od BiH/Hrvatske/Slovenije/Makedonije/CG/Albanije,
Ne samo da smo najinteligentniji,nego nas sve cice u regionu najvise gotive,pogotovo kockaste sestrice....
U Srbiji ima oko 5.000 natprosečno inteligentnih osoba koje zadovoljavaju kriterijume za članstvo u "Mensi", što je znatno više nego u zemljama regiona, izjavio je danas potpredsednik tog udruženja Fedor Munižaba.
"Srbija se po broji natprosečno inteligentnih može porediti sa Francuskom i Engeskom", rekao je Munižaba Tanjugu i objasnio da je Mensa udruženje koje okuplja natprosečno inteligente, ali trenutno ima samo 950 članova, jer je za članstvo neophodno uplatiti godišnju članarinu.
.........
Među članovima Mense više je muškaraca, ali ne zato što su inteligentniji, već što su hrabriji i češće dolaze na testiranje.
.........
http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=141958
A ne zbog pameti već zbog obdarenosti
...i eto novih 4 MENSA članova..