Srbi najinteligentniji Europljani

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Seselj je jako pametan samo je lud.

Ako nisi Srbin sto pricas srpski.

Ovo je hrvatski

[YOUTUBE]=-PuUOuP7itQ[/YOUTUBE]

Kao prvo, Šešelj je nedvojbeno pametan. Plasira najglupljoj naciji na svijetu koju ima iza sebe neviđene gluposti poput one da su Hrvati pokatoličeni Srbi (najveća nebuloza ikad) te uživa ugled. Talent je, 1 031 stranicu samih s**** može napisati (toliko ima njegova knjiga Rimokatolički projekt umjetnog hrvatskog naroda). Uvjeren sam da sam zapravo ne vjeruje u vlastita s****, gotovo siguran. Kao drugo, ne pričam srpski nego hrvatski. Kao treće, i to je hrvatski, ali nije književni hrvatski. Ja sam navikao pričati književnim hrvatskim, te nisam iz Zagorja ili Prigorja nego s krajnjeg juga Lijepe naše, Dubrovnika.

Sa kojim ciljem si otvorio ovu temu?

Da vas upoznam sa surovom realnošću.

Poslednja izmena:
Kao prvo, Šešelj je nedvojbeno pametan. Plasira najglupljoj naciji na svijetu koju ima iza sebe neviđene gluposti poput one da su Hrvati pokatoličeni Srbi (najveća nebuloza ikad) te uživa ugled. Talent je, 1 031 stranicu samih s**** može napisati (toliko ima njegova knjiga Rimokatolički projekt umjetnog hrvatskog naroda). Uvjeren sam da sam zapravo ne vjeruje u vlastita s****, gotovo siguran. Kao drugo, ne pričam srpski nego hrvatski. Kao treće, i to je hrvatski, ali nije književni hrvatski. Ja sam navikao pričati književnim hrvatskim.

Knjizevni hrvatski koji je standartizovao glup Srbin.

A moja nepismena prababa prica Stokavski ko da je moderator na RTSu.

Knjizevni hrvatski koji je standartizovao glup Srbin.

Naravno da nije. Ne ćemo o nebulozama.

Možda smo najgluplja nacija, ali nismo retardirane pederčine poput vas.

Crkavam od smijeha. Upravo si izrekao besmislenu rečenicu. Većinu Hrvata, kao i drugih naroda, čine heteroseksualci, među kojima sam i ja.

Ustasija uopste nije na listi.

Kako će biti kad ne postoji? Prvi put čujem za državu takvog imena. Ustasija?!

Poslednja izmena:
Ljudi, molim vas ne obracajte paznju na "Uzvisenog" (samo ime govori kakav je kompleksas), klasican forum troll koji je napravio temu u cilju da se svadja sa ljudima. Nasao je neko sklj istrazivanje i pokusava da izazove burne negativne reakcije kod nas. Samo ga ignorisite...

logoqhl.png

Sta Vuk Karadzic nije standartizovo srpskohrvatski.

Ti o istoriji ucis u knjigama Ante Pavelica izgleda.

On je odradio većinu kod standardiziranja srpskog.

Knjige Ante Pavelića koliko znam ne postoje.

Hrvatski (književni) i srpski (književni) se razlikuju u svemu u čemu se imaju 2 jezika razlikovat. U pravopisu, pravogovoru i naglasku, slovnici, rječniku i pismu. Različito je oko 3 000 riječi, uzmemo li ije i je, nebrojeno više. Uz to, hrvatski (općenito) je mnogo bogatiji. Ima 3 narječja (štokavsko, čakavsko, kajkavsko) i tri izgovora jata (ijekavski, ekavski, ikavski), dok srpski ima 1 narječje (štokavsko) i 2 izgovora jata (ekavski, ijekavski).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back