Objektivno, priznajete li ishode istraživanja?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao prvo, govorimo o prosjeku, a ne o pojedincima. Kao drugo, tu se govori o srpskim državljanima, a ne Srbima kao narodu, a Tesla je živio na području današnje Hrvatske i bio je dijelom i Hrvat.
Priznajete li ishode istraživanja?
Pa video sam i istrazivanje gde su Srbi najgluplji.
Ne verujem vise istrazivanjem.
Kao prvo, govorimo o prosjeku, a ne o pojedincima. Kao drugo, tu se govori o srpskim državljanima, a ne Srbima kao narodu, a Tesla je živio na području današnje Hrvatske i bio je dijelom i Hrvat.
Pa to je to istraživanje! Stavio sam obrnut naslov kako bih vas privukao pa onda upoznao sa surovom realnošću. Ovo je istraživanje iz 2006., po onome iz 2002. isto imate 89, a ovo je najnovije...
http://hr.test-iq.com/stats/
Sta si ti.
Katolicka varianta Srbina takozvani Hrvat.
Kao prvo nisam katolik nego ateist. Kao drugo nisam takozvani nego sam stvarno Hrvat. Kao treće, čovjek koji pada na Šešeljeva s**** vrlo teško može bit inteligentan.
Kao prvo nisam katolik nego ateist. Kao drugo nisam takozvani nego sam stvarno Hrvat. Kao treće, čovjek koji pada na Šešeljeva s**** vrlo teško može bit inteligentan.
Seselj je jako pametan samo je lud.
Ako nisi Srbin sto pricas srpski.
Ovo je hrvatski
[YOUTUBE]=-PuUOuP7itQ[/YOUTUBE]
Sa kojim ciljem si otvorio ovu temu?
Kao prvo, Šešelj je nedvojbeno pametan. Plasira najglupljoj naciji na svijetu koju ima iza sebe neviđene gluposti poput one da su Hrvati pokatoličeni Srbi (najveća nebuloza ikad) te uživa ugled. Talent je, 1 031 stranicu samih s**** može napisati (toliko ima njegova knjiga Rimokatolički projekt umjetnog hrvatskog naroda). Uvjeren sam da sam zapravo ne vjeruje u vlastita s****, gotovo siguran. Kao drugo, ne pričam srpski nego hrvatski. Kao treće, i to je hrvatski, ali nije književni hrvatski. Ja sam navikao pričati književnim hrvatskim.
Plasira najglupljoj naciji na svijetu
Knjizevni hrvatski koji je standartizovao glup Srbin.
Možda smo najgluplja nacija, ali nismo retardirane pederčine poput vas.
Ustasija uopste nije na listi.
Naravno da nije. Ne ćemo o nebulozama.
Da vas upoznam sa surovom realnošću.
Sta Vuk Karadzic nije standartizovo srpskohrvatski.
Ti o istoriji ucis u knjigama Ante Pavelica izgleda.