Srbi koji se stide turske krvi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze autor teme da ke.nja koliko hoce, ali ako neko pogleda pazljivije videce sledece

-Leskovac pun tinejdzerki koje lice na male turkinje i jedna na drugu....crne, dugih obrva.....
Krusevac oseca se mesanje sa turskom krvi ali ipak malo manje
I sve tako na sever...
Hercegovina......sasvim drugaciji tip, genotip, izgled a i karakter ljudi...
Crna gora, jug se mesao sa skadranima, ali nisam bas siguran da lice na Albance bar meni izgledaju drugacije nego srbi sa kosova i siptari sa kosova.
Crna gora ima dodatak i italijanske krvi....kazu da za tako malo godina okupacije nijedan narod nije uspeo da napravi toliko dece koliko Italijani crnogorkama...

Ali autor teme kaze psiholoski a ne nacionalno da se gleda...

E pa psiholoski meni je neprijatno ili cak i stid da budem pripadnik naroda koji se ponosi to sto ima Tursku krv u sebi...tj zivac je, ostrascen, nasilan, osvetoljubiv...
E sad, da li postoji razlika izmedju severa i juga, uze Srbije i Hercegovine i CG?
Postoji itekako postoji, nesto zbog krvi , nesto zbog prisustva i taktike maltretiranja Turaka, a nesto i zbog lokalnog razvoja medjuljudskih odnosa...

Ali u svakom slucaju u vecini slucajeva se izjasnjavam da nisam Srbin, dok sam se ranije izjasnjavao da jesam Srbin.
Danas mi je sramota biti Srbin, jer ono sto je valjalo se iselilo a nije nesto potenciralo da su Srbi, a ovo sto je ostalo toliko potencira, a toliko ne valjaju, da nema druge nego da ne budes Srbin ako imas imalo obraza..

Sta ces?
Izmedju toga da budes niko i nista ali bar posten i pristojan i da budes Srbin a lopov , baraba , uvlakac i pacov, radije necu biti Srbin....

A poznato je da kad se krv ne mesa radjaju se retardi poput tebe

Pa ovo se sigurno moze reci....meni se cini da i u Hercegovini ima mletacke krvi, da po vojvodini ima madjarske krvi, hunske, da po istocnoj srbiji ima vlaske krvi (braonkasto zuckasto lice), itd...
Ali mora se reci da inteligencija bez moralne osnove ne daje dobrog coveka, vec velikog izroda...

Moze autor teme da ke.nja koliko hoce, ali ako neko pogleda pazljivije videce sledece

-Leskovac pun tinejdzerki koje lice na male turkinje i jedna na drugu....crne, dugih obrva.....
Krusevac oseca se mesanje sa turskom krvi ali ipak malo manje
I sve tako na sever...
Hercegovina......sasvim drugaciji tip, genotip, izgled a i karakter ljudi...
Crna gora, jug se mesao sa skadranima, ali nisam bas siguran da lice na Albance bar meni izgledaju drugacije nego srbi sa kosova i siptari sa kosova.
Crna gora ima dodatak i italijanske krvi....kazu da za tako malo godina okupacije nijedan narod nije uspeo da napravi toliko dece koliko Italijani crnogorkama...

Ali autor teme kaze psiholoski a ne nacionalno da se gleda...

E pa psiholoski meni je neprijatno ili cak i stid da budem pripadnik naroda koji se ponosi to sto ima Tursku krv u sebi...tj zivac je, ostrascen, nasilan, osvetoljubiv...
E sad, da li postoji razlika izmedju severa i juga, uze Srbije i Hercegovine i CG?
Postoji itekako postoji, nesto zbog krvi , nesto zbog prisustva i taktike maltretiranja Turaka, a nesto i zbog lokalnog razvoja medjuljudskih odnosa...

Ali u svakom slucaju u vecini slucajeva se izjasnjavam da nisam Srbin, dok sam se ranije izjasnjavao da jesam Srbin.
Danas mi je sramota biti Srbin, jer ono sto je valjalo se iselilo a nije nesto potenciralo da su Srbi, a ovo sto je ostalo toliko potencira, a toliko ne valjaju, da nema druge nego da ne budes Srbin ako imas imalo obraza..

Sta ces?
Izmedju toga da budes niko i nista ali bar posten i pristojan i da budes Srbin a lopov , baraba , uvlakac i pacov, radije necu biti Srbin....

Ovo dok sam citao mislio sam da je ironija i trolovanje ..

Ajde kazi mi genije kako to u krusevcu imaju turski mentalitet i gene a u hercegovini nemaju a hercegovina je isto vekovima bila pod turcima ????

Ili kako to da se bosnjaci i drugi konvertiti nikako nisu javljali u krusevcu i leskovcu nego bas u toj hercegovini , bosni , crnoj gori ???

Dokle samo ide ta vasa slicnost sa hrvatima, bosnjacima i siptarima . . Koliko su jaki vazi kompleksi i vasa mrznja ..

Srbi su generalno potomci dve vrste ljudi. Prvi su oni iz starih gradskih porodica, koji su za vreme Turaka lizali bulje i kite istim tim Turcima.

Drugi su oni koji su imali velike povrsine zemlje izvan gradova, koje su dobili kao nagradu od ustanickih vlasti jer su klali turke.

Tako da, Srbi su uglavnom potomci koljaca i lizaca bulja.

Srbi su generalno potomci dve vrste ljudi. Prvi su oni iz starih gradskih porodica, koji su za vreme Turaka lizali bulje i kite istim tim Turcima.

Drugi su oni koji su imali velike povrsine zemlje izvan gradova, koje su dobili kao nagradu od ustanickih vlasti jer su klali turke.

Tako da, Srbi su uglavnom potomci koljaca i lizaca bulja.

A šta si ti lizoguzac ili koljač?

Razni komentari poput "turci su nas yebali 500 godina", "srbi imaju crnu kosu zbog turske krvi", "srbi su turci".
To su fiks ideje i nemaju nikakve veze sa realnoscu.

Nemaju svi turci crnu kosu i nemaju svi turci taman ten, crna kosa je cesta odlika juznoevropskih naroda.
Turci nisu vladali ni 500 godina vladali su od 1462 do 1830 a to je oko 368 godina.
U srbiji ne postoji brojcana manjina koja govori turskim jezikom, a oni iz Novog Pazara koji tvrde da su turci a ne znaju turskim da govore, jedino tursko sto su usvojili je preko religije a turska kultura nije samo turska vec i islamska kultura, islamska kultura muslimana celog sveta.

Srbi imaju turske krvi onoliko koliko imaju slovacke, jevrejske, rusinske, madjarske, grcke i ostale krvi. Nisu svi srbi cistokrvni srbi, ne postoji narod u evropi koji je 100% cistokrvan.
Jedan deo narod je cistokrvan dok je neki deo naroda ima nekog pra predaka ili roditelje koji nisu Srbi i koji su se preselili u Srbiju.

Ne razumem zasto se neki ljudi stide i srame turske krvi koja vecina srba nema to je stideti se necega sto verovatno nisu tvoji preci.

Poenta ove teme nije raspravljanje o tome koliko smo turci, da li smo turci vec koji je psiholoski razlog da se neko stidi i srami tudje krvi samo zato sto su drugi narod, druge rase (neki cak smatraju i turke za drugu rasu, a oni to nisu) ili vere, bilo da stvarno ima turske krvi ili ne.

pa jer to znaci da je prihvatio tudju vlast npr da se stidi jer:
se neki predak presaltao u muslimane i dozvolio daga pokore...
a dr nije vec je pohego u sumu...
i tome slicne fore...
msm janezna nikog da se stidi tudje krvi...vec ljudi vole da se dice da nisu dozvolili tudju prevlast i da su se borili da odrze svoju veru,kulturu,naciju...
a nije za diciti se ako senisi odupirao,ako si poceo da se asimiliras sa osvajacima...
a i turksa je i teska tema sve od danka u krvi pa do ostalih zuluma...

ko sto rekoh kao sto se svaka zemlja dici svojom istorijom i pobedama u ratu jer to dize neki nacionalni moral,samoljublje ucvrcuje neko jedinstvo i podstice na dalje slicno ponasanje(odrzavanje nac.svesti)
slicna se pararela moze povuci i sa obicnom porodicom...
plus sto ti i ne znas dal ti je neki turski predak to zato sto su bili u ubavi il ti je pokro sve i da ne pricam sta jos...
znaci stvar je u ponosu i nac.svesti....
ko sto ces ti pre da seponosis ako ti je deda junak iz 2SR nego da je saradjivao sa nemcima..msm ja se ne bi stidela(tj u toj fiktiv.situaciji ne bi to dozivljavala kao moju sramotu,vec kao njegovu)al ne bi bila ni srecna zbog toga...s dr strane obrnuta sit.obrnute emocije;)

a sad koliko su tacne one price da smo zbog turka crnimsm da nismo msm da smo i ranije takvi bili...zapravo nek meneko ispravi al jel postoji pre berlinskog kongresa neki podatak koji govori o tome da su ljudi ovde plavi ko andjelcici...

i nisi ni napisao sta podrazumevas pod stidom?moze to na visenacina da se definise...

Pa ovo se sigurno moze reci....meni se cini da i u Hercegovini ima mletacke krvi, da po vojvodini ima madjarske krvi, hunske, da po istocnoj srbiji ima vlaske krvi (braonkasto zuckasto lice), itd...
Ali mora se reci da inteligencija bez moralne osnove ne daje dobrog coveka, vec velikog izroda...

Svi su se miješali ali centralna Srbija previše. Moje plemstvo je jedno najvećih u Srbiji, a slavimo preko 17 slava. Ima nas svuđe ali mi u CG smo najčistiji.

Zasto vredjas Crnogorske srbe. Je li ti zao sto se Crna Gora odvojila od Srbije?

Oni nemaju veze sa Srbima . Da su Srbi divili bi se Cerskoj bitci , Kolubarskoj , pobedama srpske sumadijske vojske na Cegru , Misaru , kasnije u Kumanovu , Bitolju , Bregalnici ... divili bi se 1999-toj i suprotstavljanju NATO-u . .

Ali posto vidimo da oni ucestvuju zajedno sa hrvatima i bosnjacima u sirenju lazi to nam jasno govori da su oni siptari i po genima i po mentalitetu .. hrvati su im mnogo blizi od Srba .

NIJEDAN istorijski dokaz ne postoji za to silovanje zena , pravo prve bracne noci i sline stvari .. ali kad te neko mrzi i kad nema sta da zameri on onda izmislja stvari i to prenosi i ponavlja hiljadu puta ...

Znaci nije mi zao jer su 100 posto stanovnika crne gore su SIPTARI i koji ce nam ta siptarsko-ciganska gamad sto polno opsti sa svojim ocevima .. to im je najvece civilizacijsko dostignuce

Znači lizoguzac koji kolje....

Verovatno. Sto te to zanima, hoces da me zenis?

- - - - - - - - - -

Oni nemaju veze sa Srbima . Da su Srbi divili bi se Cerskoj bitci , Kolubarskoj , pobedama srpske sumadijske vojske na Cegru , Misaru , kasnije u Kumanovu , Bitolju , Bregalnici ... divili bi se 1999-toj i suprotstavljanju NATO-u . .

Ali posto vidimo da oni ucestvuju zajedno sa hrvatima i bosnjacima u sirenju lazi to nam jasno govori da su oni siptari i po genima i po mentalitetu .. hrvati su im mnogo blizi od Srba .

NIJEDAN istorijski dokaz ne postoji za to silovanje zena , pravo prve bracne noci i sline stvari .. ali kad te neko mrzi i kad nema sta da zameri on onda izmislja stvari i to prenosi i ponavlja hiljadu puta ...

Znaci nije mi zao jer su 100 posto stanovnika crne gore su SIPTARI i koji ce nam ta siptarsko-ciganska gamad sto polno opsti sa svojim ocevima .. to im je najvece civilizacijsko dostignuce

Pa ono jes', to pravo prve bracne noci je ionako izvikano, kada se dobro zna da je najveci broj silovanja u istoriji bilo od strane muzeva i oceva, a ne od strane nekakvih feudalaca i gospodara, ili sta ti ja znam.

Ima dosta vaših generala sa mojim prezimenom zato tišinčinaaa

Ово су глупости. Прави турци су сви црнооки. Но то истао тако нема везе.
Нас прави турци нису ни окупирали. Највише је било потурчених грка, потурчених Јермена, потурчених Срба, потурчених јевреја. потурчењака свих врста и и разноврсног етничког порекла. Дакле, нема ту никаве турске крви и турског порекла. А и онако, крв и гени немају никакве везе са националним осћањем и са родољубљем.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back