srbi kao muzevi

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gost
da li je istina da u srbiji samo muskarac koji je bez oca i majke koji je prosao vrlo tesko iskustvo u detinstvu jedini normalan suprug ,svaki onaj koji je odrastao u iole normalnoj porodici ima jaku vezu sa majkom emotivno je nezreo nedorastao zavistan i podlozan uticaju.

mislim da je ovo dobra tema.u braku sam sa muskarcem koji potice iz takozvane normalne porodice gde se podrazumeva u stvari da roditelji sudeluju u svakoj nasoj bitnoj odluci svakom dogadjaju koji sustinski obelezava nas zivot.moj supru ima strasnu potrebu da o svemu bitnom mora da obavesti i svoje roditelje sto mene izludjuje,nesamostalan do krajnosti neodlucan spor,zavistan uzas

Joj, pa ne znam da li je to tacno, ali bojim se da jeste. Ja sam u braku i moj muz je dobar i normalan i cini mi se sve ono sto jedna zena smatra zrelim i stabilnim muskarce. Ali... naravno mora da ima ali.
Elem, on je sam nema ni oca ni majku, tacnije roditelji su mu umrli kad je bio veoma mlad, i odrastao je sam i imao je tesko detinjstvo. Pa, eto ne znam sta da kazem zakljucak se namece ali da li je to i pravilo ne znam, ali ne bih volela da mislim da jeste.

Anonymous:
da li je istina da u srbiji samo muskarac koji je bez oca i majke koji je prosao vrlo tesko iskustvo u detinstvu jedini normalan suprug ,svaki onaj koji je odrastao u iole normalnoj porodici ima jaku vezu sa majkom emotivno je nezreo nedorastao zavistan i podlozan uticaju.
E svashta :lol:

Ova tema me prosto ustrasi.Zar je za srecu i stabilnost licnosti potrebno nemati roditelje?Sta je toliko strasno u tome da sa njima podijelimo neke bitne trenutke u zivotu?Svi cemo (ako dragi bog da) jednog dana na njihove "grane".

Jedno je sigurno:svaki muskarac bi pre nego sto osnuje svoju porodicu trebalo da se odvoji od svoje primarne porodice,znaci od tate,mame,sestara i ostalih tetaka kojima je jedina zivotna opsesija bila da doticni(vas muz!)bude sit,ispeglan i pokriven.
Cinjenica je da su razmazeniji,jer iz nepoznatih razloga,svi ih malo vise maze i paze,a to se posle njima obija o glavu jer nije svaka zena spremna da im bude na usluzi 24h.
Samostalnost ih malo ojaca i unormali,pa ako nista drugo nauce da sami postave sto,odpostave isti,da ponesto ispeglaju i da im to ne bude tesko.
Moj muz je ziveo sam pre mene pa mu i ne pada napamet da me ujutru probudi da mu nesto ispeglam ili da me prekida dok ovo kuckam da bih mu postavila veceru...

pa nije tko samo kod Srba... kod ljudi sa manje-vise zapadnim mentalitetom desavaju se iste stvari...poznajem devojke, obrazovane, ne neke domacice ( sto ne znaci da domacica ne moze da bude obrazovana) , koje ustaju u 4h ujutru d bi spremile svom muskarcu dorucak...to vec izgleda kao neka bolest...po tome Srbi nisu bas mnogo razliciti od bilo koje druge nacije ... mislim da u principu sve zavisi od nekog , recimo, modela porodice koji je muskarac imao kuci

Back