Srbi imaju najgori natelitet u Evropi i nestace za 500 godina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
He he komuno-penzioneri:D Ali na zalost istina, uz to cela ta crvena burzoazija ima stanove na Kosancicevom vencu, Gospodar Jevremovoj i slicno gde stanovi nisu ispod 120 kvadrata, sto mu dodje negde oko 250 000-300 000 evra. Da vidimo prosecna plata 300 evra:think: ako odvojimo sa strane trecinu plate za jedno 250 godina otkupicemo stan od komuno-babe! Ali prc... nece baba da proda stan i da zivi na Zarkovu, pre ce da glodje koru hleba ceo dan i cuva kupone iz novina nego da se preseli.

Nisam mislio na otkup stanova nego na nacionalizaciju bez ili sa simboličnom naknadom.Mogli bi je nazvati reforma stambenog fonda.

da ali treba uvesti strogu kaznenu politiku i to tretirati kao ubistvo sa predumisljajem, sto i jeste....

Majka mi je zdravstveni radnik i kaze da na odeljenju za kiretazu radi osoblje po kazni. Svi znaju da je to ubijanje i osoblje koje radi vrlo cesto nema cistu savest,ali kao do cetiri meseca trudnoce se to ne tretira. Posle 4 meseca svaki abortus je vise nego rizican,jer se tada formiraju srce i neki organi,te to vise nije plod nego zivo bice.

Sad na stranu oni sto nemaju ni trunke savesti,pogotovo lekari koji uzmiaju i dobru lovu za kiretaze ali u privatnim ordinacijama. Danas najveci deo kiretaza se obavi tamo,jer se zene stide loseg glasa i izbegavaju javna mesta.

Poslednja izmena:
tacno. al danas odluku o broju dece gotovo skoro uvek iskljucivo donose zene na zalost

evo imam jednog druga u beogradu ima dobar posao platu sve 5 godina je u braku a nema jos dece. njegova zena nece da radja. pitam ga ja sto nemate dece kaze on meni znas da se mi tu ne pitamo nista. tacno, al se pitas dal ces to da prihvatis ili ne .em sto je ruzna ko grob , em nece da vrsi ono sto je njena osnovna bracna duznost. ja bi je oterao u roku od 24 sata, al on je i dalje trpi .... ne znam zasto.....

AXAXAXAXAX em je ruzna kao grob.....................AXAXXAAXAXXA ko ga sisa kad je nasao takvu zenu......................axaxaxax...........RUZNA KAO GROB..............:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::dash::dash::rotf::rotf::rotf:...............pa ko ce grobu da napravi dete pitas li se ti to druze?coveku je ruzna pa je zato nece sa njom decu?

Poslednja izmena:
danas vecina zena us rbiji sanja o karijeri, provodu, izlascima, putovanjima i imaju slobodu da urade sa svojim zivotom sta zele

dok u ovim zemljama sa visokim natalitetom jedina karijera koja im je sigurna je brak porodica i deca....

ko sto vidis cim bioloski nestajemo znaci da ovako kako jeste - ne valja....

Jao, Tihi, opet ti po starom. Uzgred, kako je bilo u Egiptu?
Pa, zar nije normalno da svi sanjaju o karijeri, provodu, putovanjima i slobodi da sa svojim zivotom urade sta zele?
Naravno, u to se uklapaju i brak i deca. Samo ALL INCLUSIV.
Koja ce ti zena danas prihvatiti da zivi po obrascu zemalja u kojima su joj jedina karijera brak i deca, a gdin muz neprikosnoveni gospodar!!? Narocito je ovo drugo slatko?
O tome mozete samo da sanjate.

Pa, zar nije normalno da svi sanjaju o karijeri, provodu, putovanjima i slobodi da sa svojim zivotom urade sta zele?
.

Ne ,to su vec reklame nametnule , i isprale mozak. Na hiljade i hiljade ljudi radi na tome da ti formiraju misljenje.
I naravno da su drugi nenormalni ako se ne slazu sa tim.
Sigurno ces se setiti piramida i razmisljati o njima kad budes umirala ,verovatno te zabole za decu-ono sto zaista ostaje posle tebe.Ma ne ,ustvari verovatno ces biti vecito mlada....pise tako na reklami za kremu.
Ja sam vise za nezavistan i posten zivot.

Ne ,to su vec reklame nametnule , i isprale mozak. Na hiljade i hiljade ljudi radi na tome da ti formiraju misljenje.
Sigurno ces se setiti piramida i razmisljati o njima kad budes umirala ,verovatno te zabole za decu-ono sto zaista ostaje posle tebe.Ma ne ,ustvari verovatno ces biti vecito mlada....pise na reklami za kremu.

:worth::worth::worth:

Mislim da je Srbija zemlja jako malih ljudi!Narocito onih blizi novcu ili vlasti!Stvar je sto svako misli samo na sebe i svoje blagoutrobije............a niko na zene sa decom!Vazno je samo sto vise se obogatiti i sto vise novca staviti u dzep a deca,zene u drugom stanju neka crknu.............e zato mi i nije krivo sto cemo izumreti,kad ovi na vlasti daju sebi tolike plate,toliko kradu,ne daju normalnim ljudima da zive,ne daju decije dodatke i trudnice a sebi isplacuju zarade...............onda je to jasno da nesto nije u redu.........i da to nije zdrava nacija...............sto kazu riba smrdi od glave................xaaxax drago mi je samo sto ce shvatiti pojednici da se pare u grob ne nose...................axaxaxaxax

Sigurno ces se setiti piramida i razmisljati o njima kad budes umirala ,verovatno te zabole za decu-ono sto zaista ostaje posle tebe.Ma ne ,ustvari verovatno ces biti vecito mlada....pise tako na reklami za kremu.

I ja sam za nezavistan i posten zivot. Radim posteno, pa sebi priustim sta zelim. Ali, ne treba ici iz krajnosti u krajnost. Ovde se pominju gluposti da treba zabraniti abortus, kontracepciju, da zenama jedina karijera budu brak i deca i da radjaju ne koliko zele, nego po cetvoro dece i jos kojesta. Mozete vi da mrsomudite koliko zelite, ali ko zeli da radja, radjace i nista tu zakon ni muskarci ne mogu.

Poslednja izmena:
Bio onaj super predlog da zene radjaju, a da im crkva preuzima i cuva decu.:hahaha:........nesto u poslednje vreme , nisam cuo takve bisere..............:eek:

kakvih srba ima......prizeljkuju zene kao masine za radjanje, kucne pomocnice, zabranu abortusa, zabranu qrtona.............yebote, i talibani su male bebe za ove super - srbe...:hahaha:

jos samo da se neko javi sa predlogom da se srpkinjama ugrade jos po cetiri sise, da mogu da doje po sestoro......:rtfm:........ne bi me cudilo........:mrgreen:

Mozda ce jedan dan nNjemac Mustafa Deniz, Francuz Mahmoud Khansari, Britanac Sikander Khan.... i ostali.... se zvat po imenima tih drzava... al bijele rase nidje biti nece

onda si dobio odgovor n apitanje ili je bjela rasa superiorna.
al štase ti sekiraš ako si črogorac?

ti si prije mahmudin nego john

A i ti si debilan, pa te mi na to ne podśećamo stalno.
Ti znaš ko je Mahmudin a ko John. A bježi, jado, ne znaš đe si šupalj :hahaha:

Bio onaj super predlog da zene radjaju, a da im crkva preuzima i cuva decu.:hahaha:........nesto u poslednje vreme , nisam cuo takve bisere..............:eek:

kakvih srba ima......prizeljkuju zene kao masine za radjanje, kucne pomocnice, zabranu abortusa, zabranu qrtona.............yebote, i talibani su male bebe za ove super - srbe...:hahaha:

jos samo da se neko javi sa predlogom da se srpkinjama ugrade jos po cetiri sise, da mogu da doje po sestoro......:rtfm:........ne bi me cudilo........:mrgreen:

I još jedna *****, da mogu dvojica da yebu odjednom :hahaha::hahaha::hahaha:

Sve dok vi, junaci , budete sto puta otvarali temu o natalitetu u srbalja, a ne budete isukali palamare junacke, i poceli nesto da radite..............slaba vajda od razmnozavanja svakolikog srpstva...........:mrgreen:

Zato......momci.......oruzje u ruke , pa polako u potragu za nekom nesrecnicom koja ce da vam da..............:hahaha::hahaha::hahaha:

e pa nece da im da nijedna, zato su pod pritiskom i pojacano agresivni na temi.:mrgreen:

Poslednja izmena:
e pa ne da nijedna, zato su pod pritiskom i pojacano agresivni na temi.:mrgreen:

Pa ja pricam ovde godinama kako su ti stalni pozivi u rat , i te fore.....samo uzrokovane viskom neistrosenog testosterona kod patriota , koji se gomila u onim cuvenim , bubuljicama - neyebicama............:hahaha::hahaha::hahaha:

sto rece moj prikan.......da im je da bace nesto pod moshnice ( izvinjavam se zenskom delu auditorijuma ) , ne bi im ni kosovo ni rusija pali na pamet..........:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back