Srbi i sa severa i juga Kosmeta odbacuju sporazum i NECE GA SPROVODITI!

Prijatelju Platine u pravu ste.
Ali kad se karlica prevrne i mleko prospe, ne vrati ga.

Poenta je pomoći srbima u Ibarskom Kolašinu,
gde nikada nekrštenog uveta nije bilo
da ne prodju kao mi ostali sa Kosova.

Gde god su šiptari uzeli vlast
više nema srba
Pratite li, i dan.danas,
ako neko bude toliko očajan da se vrati
zakolju ga "nepoznati počinioci
u roku od mesec dana.

Rat nije poceo na KiM 1999. nego 1991., kao sto se nije 1999. zavrsio nego ce da traje ko zna koliko. To sto je u medjuvremenu potpisano par papira i sto se ne puca... to nije presudno.

Imas otvoren poziv sa moje strane da predlozis nesto novo sto bi ova zemlja mogla da uradi posto recept iz 90tih ocigledno ne valja, a na ovaj pregovaracki se mnogi zale.

Smatram da država Srbija ne postoji bez Kosova i Metohije i u skladu sa svojim uverenjima zalagaću se za projekat nezavisnog, federalno uređenog, demokratskog Srema; a kako mi, sremci, polažemo pravo na prirodne granice Srema a to obuhvata i delove koji su administrativno odvojeni od matice i okupirani (primer: Zemun) primenićemo sve neophodne mere da ostvarimo državni interes ostvarivanja kontrole i uspostavljanja bezbednosti na celoj teritoriji.
rata će biti... ako ne na KiM onda u Beogradu.

Izdajnici su jer nežele da menjaju imena i da se sele. Sve to treba uza zid,kako ih nije sramota da ruše budućnost proevropskog beograda...

Neverovatno koliko se ljudi prima na EU i kako evro atlanske sile lako kontrolisu ovaj prostor i opet ista prica.... Srbi van srbije se bore za Srbiju !! a Beograd sve daje za neka lazna obecanja ...Sta ce srbija dobiti ako udje u EU ????? Jedino ako mislis da ce pamet srbije (doktori naucnici inzinjeri) moci da ode ...Zasto je Bugarska usla u EU i sta je time dobila??? Pa nismo mi Afrika da nam donose dzakove brasna da bi preziveli..Zasto ne naprave fabrike zaposle ljude da oni sami mogu da kupe iste...Nikom sa zapada nije u interesu jacanje Srbije jer oni imaju svoje istorijke saveznike u regionu....

Srbija jedino moze da opstane i prosperira samo uz jakog saveznika ..Samo jaka i slozna Srbija!!!!

Rat nije poceo na KiM 1999. nego 1991., kao sto se nije 1999. zavrsio nego ce da traje ko zna koliko. To sto je u medjuvremenu potpisano par papira i sto se ne puca... to nije presudno.

Imas otvoren poziv sa moje strane da predlozis nesto novo sto bi ova zemlja mogla da uradi posto recept iz 90tih ocigledno ne valja, a na ovaj pregovaracki se mnogi zale.
Pa to i jeste osnovna zamerka svima koji se protive ovom sporazumu... NE NUDE NIKAKVO REŠENJE...
Neverovatno je da se bude protiv nečeg a istovremeno nemati rešenje za izlaz i goli spas...

Neverovatno koliko se ljudi prima na EU i kako evro atlanske sile lako kontrolisu ovaj prostor i opet ista prica.... Srbi van srbije se bore za Srbiju !! a Beograd sve daje za neka lazna obecanja ...Sta ce srbija dobiti ako udje u EU ????? Jedino ako mislis da ce pamet srbije (doktori naucnici inzinjeri) moci da ode ...Zasto je Bugarska usla u EU i sta je time dobila??? Pa nismo mi Afrika da nam donose dzakove brasna da bi preziveli..Zasto ne naprave fabrike zaposle ljude da oni sami mogu da kupe iste...Nikom sa zapada nije u interesu jacanje Srbije jer oni imaju svoje istorijke saveznike u regionu....

Srbija jedino moze da opstane i prosperira samo uz jakog saveznika ..Samo jaka i slozna Srbija!!!!

pa naravno da srbija moze da opstane samo uz jakog saveznika. upravo se o tome i radi u celoj prici, tupko.

Srbiji je najpotrebniji RED i UREĐEN SISTEM... nikakvi novci bez uređenog sistema nama ne mogu pomoći, a ja ne mogu zamisliti kakva bismo država bili da ostanemo sami sa ovim našim političarima bez ikakve kontrole i nadzora...

Pa to i jeste osnovna zamerka svima koji se protive ovom sporazumu... NE NUDE NIKAKVO REŠENJE...
Neverovatno je da se bude protiv nečeg a istovremeno nemati rešenje za izlaz i goli spas...

mi nudimo resenje a to je

Vracanje pregovora pod nadleznost UN

Ulazak srpske policije i vojske na sever Kosmeta u skladu sa rezolucijom UN 1244 koja garantuje boravak 1000 pripadnika srpske vojske i policije na Kosmetu.

Problem je u veleizdajnickoj vlasti koja ne zeli da sprovede ono sto je u interesu Srbije vec izdaje nas narod i zemlju.

- - - - - - - - - -

Srbiji je najpotrebniji RED i UREĐEN SISTEM... nikakvi novci bez uređenog sistema nama ne mogu pomoći, a ja ne mogu zamisliti kakva bismo država bili da ostanemo sami sa ovim našim političarima bez ikakve kontrole i nadzora...

a bas smo se uredili u zadnjih 13 godina od kako vi sprovodite naloge EU i NATO-a i izdajete Srbiju -yeblo mater....

"Cvetamo" od vaseg uredjivanja....

Da ali uz uslov autonomne sudske i izvršne vlasti
na lokalnom nivou.
I lokalna Uprava prihoda koja bi deo
prihoda umesto u BG morala da šalje u PR.
A da od dela toga primaju plate.
To je, trenutno, verovatno
maksimum koji mogu dobiti.

U redu je raspravljati i dogovarati se, ali trenutno Srbi na Kosovu ne mogu postavljati zahtjeve i ultimativno tražiti bilo što. Takva poltika može rezultirati neželjenim kontraefektom za Srbe, a ako vođe srpske zajednice doista žele dobro svom narodu znat će do koje granice mogu gurati određene zahtjeve. Bilo bi politički suicidalno rezolutno i po cijenu organiziranja građanskog neposluha odbijati suradnju s Prištinom i zavaravati svoj narod da se tim i takvim akcijama može promijeniti situacija nabolje. Takva politika može dovesti samo do pogoršanja stanja Srba na Kosovu.

Stvarno mi pun k-rac vise ovih USTASA koji ovde prodaju neko svoju DEMOKRATIJU.MArs bre Mater vam ***** ZLIKOVACKU.Klali ste u ubijali Srbe i sad ste se ojacali uz NEMCE i USA-Vatikan.NISMO zaboravili ko ste i sta ste NEBRIGAJTE.Istina je da imate pod kontrolom SRB politicare jer to su samo pijuni koji su eto tu. Ali SRB kao drzava i narod e to je nesto sto ce VAMA USTASAMA i BALIJAMA jos uvek JEBATI MATER ovde na BALKANU.
Nalikujete vasoj Demokratiji ha ha ha... pa pobiste-proteraste a i ono malo SRBA sto ste ostavili je MASKA koja je samo tu da se prikaze kad treba.Inace to su VASI GLINENI GOLUBOVI kako u HR tako isto i u delu Federacije ili na KiM prica je ista SRBI zive u geto izolovani i nesmeju reci da su SRBI jer su SLOBODNI ZA ODSTREL.E dok mi to vama ne promenimo NECETE se VI BAGRO ZLOCINACKA NAUCITI NIKAD pameti.
Nebrigajte ima nas PRAVOSLAVACA koji cekamo i spremamo se da racune sabiramo.
SMRT IZDAJNICIMA
ZIVELA SRBIJA

Što je bre komšija, ustao si na krivu nogu? Mama ti je umjesto maslaca dala šparoge za doručak? :kafa:

Realno rat na Kosovu počeo je 1912., a daljnje veće eskalacije sukoba javile su se početkom 80-ih.

Ulazak srpske policije i vojske na sever Kosmeta u skladu sa rezolucijom UN 1244 koja garantuje boravak 1000 pripadnika srpske vojske i policije na Kosmetu.

Tihi, evo ti pa citaj, o tome nije nista dogovoreno, a mi ne mozemo da jednostrano saljemo vojsku dole. Mani se te mantre. Do dogovora nije doslo i nema teorije da dodje, tako da po zakonu mi ne mozemo da saljemo nikog.

Додатак
2
Треба
да
буде
постигнут
договор
о
следећим
начелима
,
ради
помака
према
решењу
косовске
кризе
:

1.
Након повлачења , договореном броју југословенског и српског особља биће дозвољено да се врате да би обављали следеће функције

Mozemo naravno pozivajuci se na rezoluciju 1244 i prestanak misije UNMIK-a

UNMIK se povukao sa Kosmeta i njegova misija je zavrsena.

Samim tim to daje nama legitimitet da udjemo sa 1000 pripadnika vojske i policije da zavedemo red makar na severu Kosmeta.

Ako mogu, što misliš zašto ne žele? :kafa:

I kako bi to izgledalo "zavođenje reda"? Protjerivanje Albanca sa sjevera Kosova?

Srbi sa Kosmeta prokleli Aleksandra Vucica .

http://www.pressonline.rs/info/poli...sao-izrode-proklece-te-kosovske-svetinje.html

- - - - - - - - - -

Ako mogu, što misliš zašto ne žele? :kafa:

I kako bi to izgledalo "zavođenje reda"? Protjerivanje Albanca sa sjevera Kosova?

albanaca na severu kosmeta ima tek stotinak i ne bi niko bio proterivan.

Nismo mi Hrvati pa da proterujemo ljude...

Jednostavno na tom delu Kosmeta bi bio uspostavljen pravni poredak republike Srbije. Nista vise nista manje.

Niko ne bi bio ubijan, pljackan, proterivan vec bi se naprotiv zaveo red i zakon.

srba sa kosova i metohije imaju pravo da prihvate ili ne prihvate sporazum iz brisela jer se on direktno i konkretno njih tiče.....kako oni odluče tako nek bude jer su i oni građani srbije i svi imaju srpsko državljanstvo......e sad vučić bi da ih ratosilja i on bi hteo da srbi sa kim-a imaju šiptarsko državljanstvo i svakodnevno ih tera šiptarima pod nož.....pod nož onih koji ih svakodnevno napadaju i ubijaju i koji su srbe sekli na komade i tako ih prodavali.....to što bi vućko hteo niko normalan ne bi prihvatio osim ovih par kroata.....par šiptara i nekolicina koje su umesto majke tate dojile sa foruma politike......neverovat je zaokret koji je napravio nikolić i to je sramota jer ja koji sam ga glasao sam totalno razočaran u izdajničku politiku koju vodi tomo sa svojim vućkom i dačićem......oni nisu dobili na izborima sa ovom politikom jer sve što su obećavali u predizbornoj kampanji oni su pogazili i ispišali se na narod srbije......nikolić koji javno kaže da je sabotirao rad ustavnog suda više ne može da bude presednik srbije......ebote njih brane i podržavaju goovna koja su do juče za tadića bili i prosto me je sramota što sam glasao za nikolića......dno dna......

srba sa kosova i metohije imaju pravo da prihvate ili ne prihvate sporazum iz brisela jer se on direktno i konkretno njih tiče.....kako oni odluče tako nek bude jer su i oni građani srbije i svi imaju srpsko državljanstvo......e sad vučić bi da ih ratosilja i on bi hteo da srbi sa kim-a imaju šiptarsko državljanstvo i svakodnevno ih tera šiptarima pod nož.....pod nož onih koji ih svakodnevno napadaju i ubijaju i koji su srbe sekli na komade i tako ih prodavali.....to što bi vućko hteo niko normalan ne bi prihvatio osim ovih par kroata.....par šiptara i nekolicina koje su umesto majke tate dojile sa foruma politike......neverovat je zaokret koji je napravio nikolić i to je sramota jer ja koji sam ga glasao sam totalno razočaran u izdajničku politiku koju vodi tomo sa svojim vućkom i dačićem......oni nisu dobili na izborima sa ovom politikom jer sve što su obećavali u predizbornoj kampanji oni su pogazili i ispišali se na narod srbije......nikolić koji javno kaže da je sabotirao rad ustavnog suda više ne može da bude presednik srbije......ebote njih brane i podržavaju goovna koja su do juče za tadića bili i prosto me je sramota što sam glasao za nikolića......dno dna......

:ok::ok::ok: Vidi se da si sve iz srca i duse izneo!

U potpunosti se slazemo:;) Front figura Srbije mora biti patriota koji ce da se bori za interese zemlje ..Drustveni paraziti mogu da funkcionisu samo u stanju haosa mir i prosperitet ih zbunjuje jer neznaju praviti pare drugacije ...Moje misljenje je da Srbija mora da pokusa da udje u ekonomsku uniju sa rusima ..

albanaca na severu kosmeta ima tek stotinak i ne bi niko bio proterivan.

Nismo mi Hrvati pa da proterujemo ljude...

Jednostavno na tom delu Kosmeta bi bio uspostavljen pravni poredak republike Srbije. Nista vise nista manje.

Niko ne bi bio ubijan, pljackan, proterivan vec bi se naprotiv zaveo red i zakon.

Da ti vjerujem? :lol:

- - - - - - - - - -

:ok::ok::ok: Vidi se da si sve iz srca i duse izneo!

A gdje je tu pamet? Pusti srce i dušu, ovo drugo je važnije. :kafa:

Srbi sa severa Kosova teško da će moći bilo šta ostvariti, jer je u Srbiji anarhija.
Kako god zavrtali bilo koju šemu bez potpune podrške i vlasti i Naroda, neće biti dobro ni za koga. I dalje je Kosovo meta za političko manipulisanje, ali i pored toga, današnji miting ima do sad najbolji značaj, i imače najbolji rezultat. Ako ne pokvare sve.
Već su napravljene neke greške. :)

PS

Ispravljam se, na osnovu izveštaja Tixog, koje je neistinito, došao sam do pogrešnog zaključka.
Mislim da nema grešaka, kad sam gore rekao da postoje greške.

Tixi, zamolio bih te da nelažeš.

Poslednja izmena:

Back