Srbi i Hrvati zajedno ratuju .....

Normalno!

Zajedno smo JACI!

Хравари су наши највећи непритељи. МИ не можемо с њима да будемо јаки. Само, против њих, евентуално. А никад нисмо ни ратовали. Уместо да ратујемо, како и треба, они су клали нашу децу, и везан ненаоружан народ, а ми смо се келели у братство с њима.

Хравари су наши највећи непритељи. МИ не можемо с њима да будемо јаки. Само, против њих, евентуално. А никад нисмо ни ратовали. Уместо да ратујемо, како и треба, они су клали нашу децу, и везан ненаоружан народ, а ми смо се келели у братство с њима.

Ne bih rekao da su nam Hrvati najveci neprijatelji....

Sto rekao Milos: "Nevjera ti sedi uz koljeno, ispod skuta pije rujno vino!"

I ceslja bradu.

Кад је било стани пани... Издржа ли "југа" стварни тест, како оно бијаше 1941, а како 1991?

Хрвати су велики пријатељи Срба.:zblesav: Пријатељство крвљу (српском) заливено од Мачве и Подриња, па до Јадовна и Јасеновца.... Ово задњем не треба ни причати, то је само било довршавање посла.

Кад је било стани пани... Издржа ли "југа" стварни тест, како оно бијаше 1941, а како 1991?

Хрвати су велики пријатељи Срба.:zblesav: Пријатељство крвљу (српском) заливено од Мачве и Подриња, па до Јадовна и Јасеновца.... Ово задњем не треба ни причати, то је само било довршавање посла.

Pokusajte po nekda da gledate u napred, a ne u nazad.

Ko stalno gleda u nazad, saplete se, padne i razbije nos......

Па ако ме неко зајебе за велике паре први пут, па опет други... Наравно да нећу гледати уназад, него ћу руку у џеп и јопет му дати ... Шта ћу кад човеку треба! И испасти будала по трећи и десети пут... Како оно веле, сам пао сам се убио...
Док је оваца биће и шишања.

Па ако ме неко зајебе за велике паре први пут, па опет други... Наравно да нећу гледати уназад, него ћу руку у џеп и јопет му дати ... Шта ћу кад човеку треба! И испасти будала по трећи и десети пут... Како оно веле, сам пао сам се убио...
Док је оваца биће и шишања.

Dokle god gledas u nazad - istorija ce ti se ponavljati.

To je vec vise puta dokazano u praksi.

Dokle god gledas u nazad - istorija ce ti se ponavljati.

To je vec vise puta dokazano u praksi.

У пракси је доказано да имамо и војску Босне и Херцеговине.
У њој имаш Србе, Хрвате и муслимане...
Нико никог очима видити не море... Али због посла морају глумити да се не мрзе ... ПАЗИ - не да се воле јер се то не море чак ни одглумити. ... Него да се "НЕ МРЗЕ". z:D

Заједно су ишли у Авганистан и Ирак -- ЗА ПАРЕ.
Сутра, ако опет почне рат, зна се --- КЛАЋЕ СЕ КАО И СВАКИ ПУТ ПРИЈЕ.

Ти си тотална излапотина...

Kroz celu istoriju SPC stalno orece Srbe da gledaju u nazad, da se plase (ona je tu da ih spasava), da se sukobljavaju sa svima....

Jedino jwe Srbija u zadnjih 150 godina ratovala sa svim najvecim silama tih vremena...

Ni jednoj drzavi, ni imperiji to nije poslo za rukom....

Iako je u srednjem veku bila drzava mnogoljudnija od Engleske i drugih zapadnoevropskih drzava, izgubila je stanovnistvo u POTPUNO BESWPOTREBNIM ratovima i svela je brojnost Srba na nivo jednog veceg evropskog GRADA....

A iza sve te politike je SPC sa svojim USKIM INTERESMA.

- - - - - - - - - -

У пракси је доказано да имамо и војску Босне и Херцеговине.
У њој имаш Србе, Хрвате и муслимане...
Нико никог очима видити не море... Али због посла морају глумити да се не мрзе ... ПАЗИ - не да се воле јер се то не море чак ни одглумити. ... Него да се "НЕ МРЗЕ". z:D

Заједно су ишли у Авганистан и Ирак -- ЗА ПАРЕ.
Сутра, ако опет почне рат, зна се --- КЛАЋЕ СЕ КАО И СВАКИ ПУТ ПРИЈЕ.

Ja sam sluzio JNA sedamdesetih godina proslog veka.

I tada NIKAKVE MRZNJE medju vojnicima nije bilo.

Zatos to su tada POPOVI BILI VEZANI NA KRATKOM LANCU!

Da politicari izoluju iz politike pravoslavlje i katolicizam - odmah bi sve mrznjer prestale.

Да није било СПЦ, да није ратовала... Данас би у Србији било више Бошњака него у Босни и у Санђаку и данас би Београд био више и Стамбол и Техеран него Сарјво.

Није попова у ЈЕНЕА било ни 1991 па смо јопет видили шта и како је било. А тек МРЖЊЕ, тога смо увијек имали на извоз. И 1971 и 1991 и нило које друге ПРВЕ.

Да није било СПЦ, да није ратовала... Данас би у Србији било више Бошњака него у Босни и у Санђаку и данас би Београд био више и Стамбол и Техеран него Сарјво.

Није попова у ЈЕНЕА било ни 1991 па смо јопет видили шта и како је било. А тек МРЖЊЕ, тога смо увијек имали на извоз. И 1971 и 1991 и нило које друге ПРВЕ.

da bi bilo, kad bi bilo....

Jesi li gledao kako su popovi 1991. u Beogradu blagosiljali tenkove koji su kretali da ruse i ubijaju u Hrvatskoj?

Nije bilo nikakve mrznje, pogotovo ne u vojsci.

А НАЈВАЖНИЈЕ од свега је да ви југо-фанатици и југо-екстремисти би на СИЛУ ДРЖАЛИ некога у држави-затвору, иако овај то неће и не жели. Има ли шта болесније од тога? Од Варадара па до Триглава нико није хтио "југу" то се показало сваки пута...
Нит је то могла ријешити ДЕМОКРАТИЈА, нит ДИКТАТУРА...

- - - - - - - - - -

da bi bilo, kad bi bilo....

Jesi li gledao kako su popovi 1991. u Beogradu blagosiljali tenkove koji su kretali da ruse i ubijaju u Hrvatskoj?

Nije bilo nikakve mrznje, pogotovo ne u vojsci.

Нијесам гледао попове.

Тенкови су кретали да деблокирају касарне... што би урадила БИЛО КОЈА ВОЈСКА НА КУГЛИ ЗЕМАЉСКОЈ и то далеко жешће и далеко мање обазриво, него килава ЈЕНЕА

"По Хрватској" .... ваљда мислиш на етнички већинске српске просторе... Пошто се не сјећам да је ЈНА рушила ишта ван тих простора? Због тога није ушла ни у Осијек, ни у Задар ни у Шибеник, Карловац итд.

А НАЈВАЖНИЈЕ од свега је да ви југо-фанатици и југо-екстремисти би на СИЛУ ДРЖАЛИ некога у држави-затвору, иако овај то неће и не жели. Има ли шта болесније од тога? Од Варадара па до Триглава нико није хтио "југу" то се показало сваки пута...

ma nije to uopste istina....

80% stanovnistva je VOLELO YUGU...

Amerikanci i Englezi su postavili Milosevica na celo i Tudmana da RASPIRE NACIONALIZAM i RAZBIJU YUGU...

Da ne moraju da PLACAJU PLACENIKE kao u Srriji i libiji....

Posluzili su im dobro tada vaskrsnuti cetnici i ustase.

Danas im vise ne trebaju i pustili su ih niz vodu.

Ostale su samo SUPOZITORIJE od cetnika i ustasa po forumima i kafanama...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Нијесам гледао попове.

Тенкови су кретали да деблокирају касарне... што би урадила БИЛО КОЈА ВОЈСКА НА КУГЛИ ЗЕМАЉСКОЈ и то далеко жешће и далеко мање обазриво, него килава ЈЕНЕА

"По Хрватској" .... ваљда мислиш на етнички већинске српске просторе... Пошто се не сјећам да је ЈНА рушила ишта ван тих простора? Због тога није ушла ни у Осијек, ни у Задар ни у Шибеник, Карловац итд.

Ja sam gledao uzivo popove kako "skrope svetom vodicom" tenkove....

I Madjari imaju etnicke prostore po Vojvodini, mnogo pre od Srba u Hrvatskoj, pa ne salju tenkove da ih spasavaju sto nekda neki Srbin ubije Madjara....

Kada bi ih amerikanci podmudili - i oni bi to radili.

ЈНА се активно укључила у рат тек кад су нападнуте касарне.

Пробај напасти касарну америчке војске у Америци, па ћеш видити како ћеш проћи.z:mrgreen:

Dobro Licki znam ja vas....:lol:

Evo da ti cestitam Novu i da ti se sve zelje ostvare !

Necu ti vise veceras ici uz inat. :aha2:

Bog cuva Srbiju! :ok:

.....na stranim brodovima u Crvenom moru, protiv opasnih somalijskih pirata! :ok:

hr1_743220S1.jpg

http://www.jutarnji.hr/foto--zajedn...vatskim-kolegama-na-brodu-u-somaliji/1265285/

U cemu je problem?

Strasno sa zlikovcima ne treba da imamo nista zajednicko.

Ја небих волео да имам хрвате негде иза леђа кад пригусти! Подлаци су то , ја бих се више плашио да ме не скења неки од "браће" него од непријатеља! Поред таквих сабораца непријатељи ти нису потребни!

Ја небих волео да имам хрвате негде иза леђа кад пригусти! Подлаци су то , ја бих се више плашио да ме не скења неки од "браће" него од непријатеља! Поред таквих сабораца непријатељи ти нису потребни!

A cetnici i partizani?

A i jedni i drugi Srbi!?

Ja nikada ne bih voleo da imam cetnika iza leza, a ni ispred.

Znamo da je ovo zanimljiva priča jer ljudi malo o tome znaju. Pitajte što god želite? Razumljivo, bez imena i prezimena, jer priroda našeg posla traži strogu diskreciju – kaže nam jedan od sugovornika.

Naime, grupa pristigla u Šibenik preslik je dijela multinacionalne strukture bivše Jugoslavije. Tu je jedan Srbin, dvojica Bosanaca i još toliko Hrvata.

Svi do jednog su visoko obrazovani ljudi, najčešće iskusni bivši pripadnici specijalnih vojnih i policijskih postrojbi koji su, među ostalim, svoje iskustvo stjecali u nesretnim ratovima na ovim prostorima. Danas smo, eto, zajedno u ratnim bespućima diljem svijeta čuvajući leđa jedni dugima – kaže S.V. iz Srbije.

Taj umirovljeni niški specijalac trenutno je zaposlen u Iraku, gdje čuva Lukoilove naftne bušotine.

– Točnije, moj zadatak je da dan i noć štitim inženjere na bušotini i za to mjesečno inkasiram 8,5 tisuća dolara. Pitate se otkud Rusi u Iraku? Nećete vjerovati, postignut je neki čudan dogovor iračkih vlasti s Amerikancima i Rusi su dobili najveći broj bušotina. Naftu za manje od dvadesetak dolara po barelu isporučuju Iračanima, a ovi dalje Amerikancima. Inače, prije sam osiguravao vojne i humanitarne konvoje u Iraku. Taj posao je prije bio bolje plaćan, zarađivalo se između šest i deset tisuća dolara, a sada tek tisuću-dvije, pa to rade uglavnom Indijci – pojašnjava Nišlija.

http://slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/269317/Default.aspx

Ti kao ne bi, niški specijalc bi...

Poslednja izmena:

Back