Srbi i Atlantida!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Cro_čvarak

Iskusan
Poruka
5.049
Najčuveniji i najpoznatiji srpski, i jedan od najčuvenijih i najpoznatijih svjetskih historičara Jovan I. Deretić je ustvrdio da Srbi nisu s Atlantide ali su promatrali propast Atlantide!!
To implicira jasnu činjenicu da su Srbi živjeli u susjedstvu Atlantide, ali da su Srbi uzrokovali propast Atlantide?!?

Da to analiziramo morali bi utvrditi di je bila Atlantida? Jovan I. Deretić je ustvrdio da se Srbi nisu doseljavali nego da od početka svijeta žive na području današnje Srbije i BIH. Kako nam je poznato da je Atlantida bila u susjedstvu Srbije, odatle moramo započeti istragu. Prvo bi nam na um pla antička Grčka ali Atlantida je bila otočni svijet a Srbi nisu bili na obalama Egejskog i Sredozomnog mora nego Grci. Grčka otpada, možda na skroz drugu stranu, tj sjever? Drevni Srbi se nisu protezali preko Dunava i Save, što je bilo tamo?

Kako su na Adi Ciganliji otkopani nekakvi predmeti kojima se ne može utvrditi svrha, postavlja se pitanje da li je tamo bila neka napredna civilizacija? Naravno ne samo na Adi Ciganliji nego na širem području koje je zauzimalo nekadašnje Panonsko more? To more je bilo plitko i po svojoj prilici imalo je niz otoka i otočja što odgovara Platonovim opisima Atlantide. Ako smo Atlantidu locirali u Panonskoj nizini, kakve veze imaju Srbi s propašću iste? Ja smatram da su Srbi posredno izazvali propast Atlantide. Svakako Srbi koji su se borili s medvjedima za prevlast nad pečinama ne bi mogli nikako izravno naštetiti Atlantiđanima koji su iimali intergalaktičkebrodove, izvore čiste i bezgranične energije i sl?!?

Tu dolazi do izražaja razlike izmedju srpskog i atlantiđanskog društva. Atlantiđani bi samo raspravljali o znanosti i filozofiji, razmonažavanje je bilo asexualno, nikakvih opijata ili alkohola nisu poznavali i bili su vrlo tihi. S druge strane Srbi su bili bučni, pili su mnogo rakije, udisali pare opijata koje su spaljivali ili pušili, sexali su se oko čega bi bilo i nasilja kao otmica žena. Jedna skupina Atlantiđanskih antropologa krenula je istraživati srpske urođenike i tada dolazi do katastrofe. Ti istraživać su pomislili kako vode dosadan život i počeli su se ponašati poput Srba!!! S takvim ponašanjem su nastavili i kad su se povratili na Atlantidu. Štoviše to ponašanje se počelo i širiti medju mladima na užas starijih i mudrijih. To sve je neizbježno dovelo do sukoba!!! Atlantiđani su imali stroj koji je njihove misli petvarao u djela, to nije bio problem jer su im misli uvik bile pozitivne ali sad pod utjecajem alkohola, droge i sexualne želje mnogima su misle postale negativne i onda se taj stroj počeo ponašati rušilački!!! Osim toga upotrijebili su u tom sukobu i skalarno oružje koje radi na Zemljinoj frekvenciji, izaziva potrese i tektonske poremećaje. Takvim poremećajia suuzrokovali i da Panonsko more otekne na mjesto ravnice koje danas nazivamo Jadranskim morem!!! To je dovelo do još veće katastrofe jer je prehrana Atlantide bila ugrožena jer više nisu imali ribe i voda je s sebom odvukla lodno tlo u Jadran zbog čega su formirani neki jadranski toci od lesa. Sveopće uništenje su izbjegli samo najzapadniji Atlantiđani koji su s svojim gradom odletjeli u drugu galaksiju. Prilikom ispaljivanja grada- svemirskog broda, toliko je zemlje izbačeno da je tu nastala velika rupa u koja se ulila voda i tako je nastalo Balatansko jezero!!
 
Ništa se nije promenilo...

I dan danas dolaze iz susedstva u Srbiju da iskuse šta znači dobar provod i kako se živi život... Sad su Srbi krvi što su Atlantiđani živeli sa motkom u dupetu, pa su propali jer im se osladila slatka strana života, lol...
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top