Srbi beze sto vise i sto dalje iz sopstvene zemlje

Miša Šmolja

Ističe se
Poruka
2.281
posto je srbija raspadutina od zemlje, top 5 najsiromasnijih, veca korupcija no u belorusiji, a i izuzetna zagadjenost cim ohladni vreme, cujem dosta prica o bezaniji odavde.

i na internetu i jedno trecina mojih drugara (studenti, znaci 20-24) vec uredno spremaju pricu kako i gde ce da pale. diplomatski neuspesi, losa ekonomija, katastrofa zagadjenje i korupcija su sve razlozi za nezadovoljstvo gradjana, da li ce se ikad to popraviti?

pa normalno da beže kad živimo u srednjem veku feudalizma i primitivzma..najgori šljam je isplivao...kod nas je zapošljavanje na stranačkoj naslednoj plemenskoj liniji...recimo normalan mlad čovek ne može da se zaposli u lokalnom ili državnom preduzeću ako nije član stranke ili ako nije povezan sa kriminalom i poslovima...ovakav sistem više ne postoji nigde

posto je srbija raspadutina od zemlje, top 5 najsiromasnijih, veca korupcija no u belorusiji, a i izuzetna zagadjenost cim ohladni vreme, cujem dosta prica o bezaniji odavde.

i na internetu i jedno trecina mojih drugara (studenti, znaci 20-24) vec uredno spremaju pricu kako i gde ce da pale. diplomatski neuspesi, losa ekonomija, katastrofa zagadjenje i korupcija su sve razlozi za nezadovoljstvo gradjana, da li ce se ikad to popraviti?
Otisli tetki da odnesu lek.

pa normalno da beže kad živimo u srednjem veku feudalizma i primitivzma..najgori šljam je isplivao...kod nas je zapošljavanje na stranačkoj naslednoj plemenskoj liniji...recimo normalan mlad čovek ne može da se zaposli u lokalnom ili državnom preduzeću ako nije član stranke ili ako nije povezan sa kriminalom i poslovima...ovakav sistem više ne postoji nigde
Ono kad se preferira društvo mlađih dama?

nece i to je postala tradicionalna istorijska cinjenica, oni koji ne odu sami bice naterani ovako ili onako. Niko nije lud da ispadne glup pa da ostane.

Постоје три избора

- буниш се јавно и агираш политички за реформе
- ћутиш јер си део машине и/или знаш да немаш НИШТА да понудиш у бољим земљама
- одлазиш

Свако савршено добро зна у којој је категорији

Постоје три избора

- буниш се јавно и агираш политички за реформе
- ћутиш јер си део машине и/или знаш да немаш НИШТА да понудиш у бољим земљама
- одлазиш

Свако савршено добро зна у којој је категорији
a koja je razilka od stanja u britaniji?

stanes na karton u hajd parku i psujes dauning strit
primas iljadu funti mesecno i psujes jer ti je malo
vidis kako zive tvoji jarani istih kvalifikacija u usa i pakujes kofere

samo je lokacija drugacija.

oce...........kada prestanes da se informises preko interneta i kada budes svoja zapazanja pravio na osnovu licnih kontakta sa gradjanima Srbije a ne na osnovu debilskog izraza "cuo sam"............

inace, dodji na zapad, posebno u ameriku, englesku, nemacku, francusku.........da vidis sta je korupcija, mafija, kriminal, beda i siromastvo gradjana, beznadje..............

Back