Srbe je komunizam upropastio

Reforme nego sta, njih smo i poceli da sa uspehom sprovodimo, ali eto, nadvladali su oni koji nisu htele nikakve reforme i ljudski izlazak iz komunizma, vec unistenje svega sto pre, i sad za sve krive komuniste, licemerje bez granica.

A krivi ste..................

Kada mi kažete gde su mog djeda ubuli i sahranili kao četničkog komandanta............, tada ću da vam verujem da ste iole bili pametni i verovali u nešto.............

Srbiju je unistio avanzovani deo kukavickog naroda zadnjih 10-ak,15 godina.....danas je in biti kukavica,pametan ako dajes pedu,civilizovan ako slusas kao ker.......uglavnom biti kao obicno pashce a pritom tripovati da se ti podsmevas drugima.......

Kakav crni komunizam,to je samo izgovor iskomplekiranih likova koje roditelji nisu uspeli da gurnu bilo gde jer nisu bili komunisti tj. na pozicijama.

Poslednja izmena:
I ako dokazano da je Engleska organizovala martovske demonstracije i s namerom gurnula Srbe da se bore protiv tada najjače sile u Evropi, komunisti su preuzeli ulogu genocidne mašine koja je decenijama naknadno ubijala sve srpske svetinje, pod plaštom crvene satane, zloglasnog komunizma.
Danas, posle nepunih 65 godina, crvene sotone i dalje kruže Srbijom, pokušavajući da ne tako davno ostrešćen narod ( ponovno otkrivanje pravoslavlja i srpskih korena ), vrate u pakao poretka koji je funkcionisao samo za podobne i visoko ustoličene članove, sotonsko - masonske organizacije u delu komunističke privilegovane partije.
Smrt komunizmu - ŽIVELA SRBIJA

A zasto TADA nije reagovla SPC i ODVRATILA narod o tih demonstracija?

Da nisu mozda Srbi vise verovali Partiji nego Crkvi?

Stvano, ZASTO JE TADA CRKVA CUTALA i pustila Srbe da na sebe navuku bes najvece tadasnje sveske potncije?

Crvene satane bili i ostali najbolji bre. :lol:

w56j7xckzp.jpg

Међу најгорима, геџо бре, каже се.

Srbiju je unistio avanzovani deo kukavickog naroda zadnjih 10-ak,15 godina.....danas je in biti kukavica,pametan ako dajes pedu,civilizovan ako slusas kao ker.......uglavnom biti kao obicno pashce a pritom tripovati da se ti podsmevas drugima.......

Kakav crni komunizam,to je samo izgovor iskomplekiranih likova koje roditelji nisu uspeli da gurnu bilo gde jer nisu bili komunisti tj. na pozicijama.

ZASTo ti generalises da su Srbi kukavicki narod?

Poslednja izmena od moderatora:
Ko je tebi kriv sto si se prepoznao,pa sad lazes i izokreces tudje reci.......:mrgreen:

Naravno da pripaze,tj. da mi se izvinu sto me kaznjavaju a takve poput tebe ne odstrane sa foruma........;)

A ovo ti je vec 3 ili 4 put da na osnovu vidljive lazi pozivas moderatore :hahaha:

Pripazi ti malo kako se izrazavas.

Ja diskutujem, ja ne vredjam, a ti ocito izmedju te dve stvari ne vidis razliku.

Nazvati jedan ceo narod da je kukavicki nije diskusija, nego vredjanje.

A krivi ste..................

Kada mi kažete gde su mog djeda ubuli i sahranili kao četničkog komandanta............, tada ću da vam verujem da ste iole bili pametni i verovali u nešto.............

Nevezano za tvog dedu...

Svaki sistem ima svoje zlocince.

Ne mogu svi biti isti, i ne postoji rezim na svetu i u istoriji koji nije radio zlocine, uvek bilo i bice.

Ja takve zlocine osudjujem pogootovo kad su komunisti u pitanju, jer bacaju ljagu i na one postene.

I moji su ginuli od cetnika, jedan brat od dede je zaklan jer je imao dobar kaput.

Pa opet necu reci da su svi takvi, svuda ima ovakvih i onakvih, politicko opredelenje nema nikakvu ulogu ako je karakter los, zar ne?

srbi postaju primaci u boolju i glup narod, cim ih ovako preveslavaju i lazu sa svih strana, evo ukrajinci se opametili, ali srbi jos veruju boti i eU pederima

Не, не мислим тако... ствар је у томе што народ види да се опозиција која је могла нешто да учини у међувремену ПРОДАЛА... нема ко да поведе, али иначе народ је максимално наелектрисан и само је потребна иницијална каписла да се направи пичвајз и ови скину са власти...

I ako dokazano da je Engleska organizovala martovske demonstracije i s namerom gurnula Srbe da se bore protiv tada najjače sile u Evropi, komunisti su preuzeli ulogu genocidne mašine koja je decenijama naknadno ubijala sve srpske svetinje, pod plaštom crvene satane, zloglasnog komunizma.
Danas, posle nepunih 65 godina, crvene sotone i dalje kruže Srbijom, pokušavajući da ne tako davno ostrešćen narod ( ponovno otkrivanje pravoslavlja i srpskih korena ), vrate u pakao poretka koji je funkcionisao samo za podobne i visoko ustoličene članove, sotonsko - masonske organizacije u delu komunističke privilegovane partije. Smrt komunizmu - ŽIVELA SRBIJA

Комуњаре опет јашу народ.

А има и масона, није да нема.

Овај Кнежевић који је пљачкао народне паре за ДС, владајућу странку, па га ухватили с сефом пуним кеша, прешао у најновије комуњаре које ће тек да узјашу.
Човек прешао из једне комуњарске ложе у другу.

knezevic.jpg

Back