Svi znamo da si bolesna nakaza avarska dragi komso, pa da volis da ga duvas. Ali povecerje je blizu tako da nemam vremena da idem u avarski kagant poznat kao hrvatska, za sada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni sam Pavelić , ni njegova familija , ustaška emigracija , niti bilo ko iz tog kruga nikada nije smatrao Jovovića za atentatora što je i logično sa obzirom za to ne postoji nijedan jedini dokaz , tako da sumnjam da ih pogadja ploča nekom tamo liku koji je sam za sebe 40 godina posle utvrdio da je "ubica Pavelića " .
Dakle verovatno su u pitanju domaće komunjare i uduvani anarhisti koji ne vole Blagoja zato što je navodno četnik .Mada što je još ludje pored toga što ne postoji ni jedan jedini dokaz da je on pucao na Antišu 57' , ne postoji ni jedan dokaz , niti izvor da je on bio bilo u četnicima , bilo u partizanima ,niti bilo šta o njegovom ratnom putu .
Tako da se ne zna ko je ludji dal ovi što slave Blagoja "ja sam pucao keve mi " Jovovića , ili oni što ga zbog toga pljuju ,a niko zapravo nema pojma ni ko je pucao na Pavelića ,ni dal Blagoje ima bilo kakve veze sa tim .
И после 30 година од распада накарадне Југо творевине, у Србији још увек влада црвена куга.
И после 30 година од распада накарадне Југо творевине, у Србији још увек влада црвена куга.
Упореди систем сада и пре 30 година, шта се променило?Da bas, drustvena imovina, odmaralista, petokraka na svakom cosku. Biznismena nema, gore od Severne Koreje, hocemo modernu demokratju i kapitazam.
Naravno da je glavni autoritet kada je o njegovom dupetu reč ,što si glupa ko tri qurca opet .Naravno, pa Pevlić i njegovi su verodostojni izvori , ako oni kažu ima da bude tako
Šta tebe briga šta je govorio Pavelić sem ako on tebi nije glavni autoritet
(posle se ljutiš kada te neko smatra za smd--- ljivog usta,,,,,ščinu)
.
Svi znamo da si bolesna nakaza avarska dragi komso, pa da volis da ga duvas.

Naravno da je glavni autoritet kada je o njegovom dupetu reč ,što si glupa ko tri qurca opet .
Da recimo pucaju na tebe ili nekog tebi bliskog, ti i tebi bliski ljudi ne bi imali interesa da saznate ko je to uradio ? Kako bi se eventualno osvetili , revanširali , ili barem sačuvali od daljih udara te vrste,ili samo iz puke radoznalosti enivej .
Ko je taj bio, neki rusobuljaš?blagoje legenda, komunjare se samo brukaju
taj ti je sprangijo poglavnikaKo je taj bio, neki rusobuljaš?
Све се променило.Упореди систем сада и пре 30 година, шта се променило?
Па, осим имена, мало тога.
Није теби лако, сву ту витриолну Србофобију да носиш унутар те шупље лобање.Šta bilo i ćerku mu podmetnuše ?
Crni Blagoje qq qq, 'aj da su našli bar neku kvalitetniju.![]()
Bežali su zajedno na Blajburg...А како су толике усташе преживеле Други светски рат поред толико четника, Недићеваца, Љотићеваца и других хардкор српских патриота?
Zabole me qurac za i tvog dedu i Pavelića i za to čije je vekovno selo bila vaša vukojebina ubosniKada se puca na ličnosti tipa Pavelić njih niko ne obavezuje da kažu istinu
...
Dakle ako je neko pucao na njega a pripada srpskom narodu u cilju osvete on priznaje da je ta osveta legalna, a to nije baš upitno za opstanak laži koja se zove hrvatska ... mani me toga da verujem čoveku koji je imao plan za rešenje srpskog pitanja i pod broj 1 lagao o vekovnim navodnim teritorijama izmišljene države .
Ta baraba je poslala svoje lešinare na prag mome pradedi koji u životu nije čuo da postoje hrvati sa tvrdnjom da je mesto na kome on živi i njegovi su živeli stotinama godina "vijekovna hrvatska zemlja i san da zauzme taj prostor"
Da li znaš da samo kada pomislim kakva je to laž i kakv je to um dođe mi ovde da ti sve po spisku izredam i da te ispljujem kao ono poslednje gofno- mada i gofna imaju neku svrhu ... ne nema pojma šta mislim o takvim spodobama ..
Jedno zapazanje, vecina clanova sto redovno pljuju Srbe iz Crne Gore i zapadno od Drine su ovde najzesci branitelji ********* i napadaci/pljuvaci Jovovica. HmmmTABLA posvećena Blagoju Jovoviću koja se nalazi u Zemunu, u ulici koja nosi njegovo ime, oskrnavljena je od strane nepoznatih počinilaca.
Korisnici društvenih mreža su podelili fotografije na kojima se vidi tabla sa likom Blagoja Jovovića, preko koje je nacrtana velika crvena petokraka. Sporazum Budak - Pijade ziv i zdrav 90 godina kasnije
![]()
https://www.novosti.rs/vesti/drustv...-crvena-petokraka-liku-srpskog-osvetnika-foto
Стари је савез комуниста и усташа,
Komunistička Partija pozdravlja ustaški pokret ličkih i dalmatinskih seljaka i stavlja se potpuno na njihovu stranu. Dužnost je svih komunističkih organizacija i svakog komuniste da taj pokret potpomognu, organiziraju i predvode.
— "Ustaški pokret u hrvatskim krajevima", službeno glasilo KPJ Proleter iz prosinca 1932.