Или си човек или ниси, то добар приватно а сатанизујеш српски народ не пије воду..
Ja ne botujem, niti sam clan SNS-a.Ne treba mi mnogo da se uputim.Svako ko mora da botuje za vlast,bilo koji,baš i ne stoji najbolje i teška ga je muka pritisla
Не схвата он то, јер је највероватније пре него је постао бот морао да једе глогиње, а такви су најгласнији када добију посао и могућност да мотају каблове, док носе пелене на том истом послу.Ne treba mi mnogo da se uputim.Svako ko mora da botuje za vlast,bilo koji,baš i ne stoji najbolje i teška ga je muka pritisla
Ne može i SNS i tajno društvoJa ne botujem, niti sam clan SNS-a.
Što je najgore,Dačo je mlađan lik.Do juče izdržavano lice.U tim godinama bi trebalo da je idealista.Neko ko veruje da može promeniti svet...ili bar neko ko veruje da će povaliti pomamnu komšinicu,urokati se jeftinim pivom i imati najbolji provod u životu za vikend.Ali ne,život piše drame,te mlađani dačo botuje za AV,prevrće Pinkove kanale,jede humus i čeka bolje dane...TugaНе схвата он то, јер је највероватније пре него је постао бот морао да једе глогиње, а такви су најгласнији када добију посао и могућност да мотају каблове, док носе пелене на том истом послу.
Daco ce jos malo da vozi audi a6 2016 godiste, dok ce Kreten i Sasa Smirnoff da pricaju o bdp-u BugarskeŠto je najgore,Dačo je mlađan lik.Do juče izdržavano lice.U tim godinama bi trebalo da je idealista.Neko ko veruje da može promeniti svet...ili bar neko ko veruje da će povaliti pomanu komšinicu,urokati se jeftinim pivom i imati najbolji provod u životu za vikend.Ali ne,život piše drame,te mlađani dačo botuje za AV,prevrće Pinkove kanale,jede humus i čeka bolje dane...Tuga
Imao sam ja drugara koji je isto govorio,kada nagnemo dvolitru na klupicama u parku.Tada smo imali po 16 godina.On to i danas govori.Na istom mestu,samo sa nekim novim društvom.Danas ima 35.Kaže : " ja ću biti gazda"Daco ce jos malo da vozi audi a6 2016 godiste, dok ce Kreten i Sasa Smirnoff da pricaju o bdp-u Bugarske
Уз то, труди се да буде добар православац, а овде на форуму мери људима полне органе и оцењује функционалности истих.Što je najgore,Dačo je mlađan lik.Do juče izdržavano lice.U tim godinama bi trebalo da je idealista.Neko ko veruje da može promeniti svet...ili bar neko ko veruje da će povaliti pomanu komšinicu,urokati se jeftinim pivom i imati najbolji provod u životu za vikend.Ali ne,život piše drame,te mlađani dačo botuje za AV,prevrće Pinkove kanale,jede humus i čeka bolje dane...Tuga
Vazi, videcemo.Imao sam ja drugara koji je isto govorio,kada nagnemo dvolitru na klupicama u parku.Tada smo imali po 16 godina.On to i danas govori.Na istom mestu,samo sa nekim novim društvom.Danas ima 35.Kaže : " ja ću biti gazda"
Imao sam ja drugara koji je isto govorio,kada nagnemo dvolitru na klupicama u parku.Tada smo imali po 16 godina.On to i danas govori.Na istom mestu,samo sa nekim novim društvom.Danas ima 35.Kaže : " ja ću biti gazda"
Форум трпи свашта... Можеш написати и да си богатији од Илона Маска, то се не кажњава овде.Daco ce jos malo da vozi audi a6 2016 godiste, dok ce Kreten i Sasa Smirnoff da pricaju o bdp-u Bugarske
U međuvremenu,dok to čekaš,kupiš od mene A3.Kao lutka jeVazi, videcemo.![]()
Није лепо да му набијаш зазубице...
vec suVidećete da će ovi protesti biti fingirani za masovno obolevanje.
Ma kakvi.Već dugo pregovaram sa Dačom,od kada se deklarisao kao fan audija.ali neće da popustiНије лепо да му набијаш зазубице...
Што, бре, да мења ЈугоMa kakvi.Već dugo pregovaram sa Dačom,od kada se deklarisao kao fan audija.ali neće da popusti
To je pljacka. Narod je pozvan da stane na put tom javasluku i videcemo da li ce da se bori za rad, red i sopstveno dostojanstvo.А3 је за готовину а А6 кредит од банке. Ти кредити су ср.ње. Другар узео кредит 2000 еура даће 3000.
Nije.Mislio sam da si ozbiljan.