SRAMNO DA SRAMNIJE NE MOŽE! Boško koristi priliku da pozove ljude na NASILJE i širenje virusa!

107633535_3131201766916786_2708585731356292975_n.jpg

Ja veoma dobro znam sta su. Ali posto ti i tvoji opozicioni drugari non stop postavljate glupa pitanja, jasno je da ne kapiras neke stvari.
Како не би знао...
Исто као што Свето писмо познајеш - из онога што си чио на ЈуТјубу од Петровића и Лучића. :hahaha:

Rece Sasa "Smirnoff"..
Бога ми, ако ти је мој јузернејм главни аргумент, мора да си прилично очајан. :hahaha:
Али добро, то је сасвим нормално за некога ко тако слабо познаје теме о којима толико јако жели да води расправе. :per:

Бога ми, ако ти је мој јузернејм главни аргумент, мора да си прилично очајан. :hahaha:
Али добро, то је сасвим нормално за некога ко тако слабо познаје теме о којима толико јако жели да води расправе. :per:
Sasa kada bi ista znao o tajnim drustvima, ne bi danas pljuvao Vucica vec bi ga podrzavao jer bi znao da radi maksimum.

Sasa kada bi ista znao o tajnim drustvima, ne bi danas pljuvao Vucica vec bi ga podrzavao jer bi znao da radi maksimum.
Тајна друштва која су позната тамо неким небитним форумашима, заправо, и нису тајна друштва - јер чим и форумаши знају за њих, она су, дакле, јавна.

Толико о томе.

Back