Sram Bilo Policiju

zeljko612

Domaćin
Poruka
4.266
E ovako,sinoc sam vozio auto,u medjuvremenu me je patrola zaustavila i rekla da duvam u alko test,kao neka procedura i ispitivanja.Uradio sam kako su rekli i sve je bilo ok.
Sta se desava,odlazim kod druga pokupim njega,njegovu sestru i jos jednog ortaka i podjosmo do mene.
U medjuvremenu smo svratili na benzisku pumpu da kupimo cigare i pivo,ja sam ugasio auto parkirao i sve kako treba po propisu.Sta se desava,polazimo sa pumpe i ja zaboravio da ukljucim svetla na 2 minuta,ali sam ukljucio,skrecem u svoju ulicu i parkiram kola ispred kuce,tek tad se pali rotaciono svetlo,dolazi policija pise mi kaznu od 15.000 - 30.000dinara,i tvrdi da sam vozio kroz celu glavnu ulicu sa ugasenim svetlima,da je bila kolona vozaca koja je videla to.
A sta se desilo zapravo,ja sam vozio 2minuta samo,drugo,nigde auta nije bilo cak su i svedoci to ptvrdili sto su bili u autu samnom i tu je pocela svadja.Medjutim policajac drugi koji je bio je rekao kao sto smo mi rekli,dok ga ovaj kolega pogledao samo,i ovaj pobegao u svoj auto.
E sad dragi ljudi kazite vi meni jel ima tu nekog postenja,ili sam ja zaista toliko kriv da treba da se pise novcana kazna tolike mere.
P.S. Pre 3 dana sam uzeo probnu tek,siromah sam imam mikrotalasnu od auta necu da krijem,i prvi put me policija uopste zaustavlja tako.

Jel vredi da ja preduzmem zaljenje kod istraznog,mnogi ljudi su mi rekli da mogu da isteram svoje,jer kako u prijavi pise samo jedna recenica gde se ne navodi niti ulica,niti vreme,niti mesto dogadjanja,mislim daj molim te kakav si ti to saobracajac koji ne ume da slaze bar jedan ceo pasus umesto jedne jebene recenice,da izvinete?!

Jel vredi da ja preduzmem zaljenje kod istraznog,mnogi ljudi su mi rekli da mogu da isteram svoje,jer kako u prijavi pise samo jedna recenica gde se ne navodi niti ulica,niti vreme,niti mesto dogadjanja,mislim daj molim te kakav si ti to saobracajac koji ne ume da slaze bar jedan ceo pasus umesto jedne jebene recenice,da izvinete?!

Malo si ti poglup ali ajde...da te naučim. Oni su hteli da im daš 500-1000 din za pivo i nikakvu kaznu ti ne bi pisali, pošto nisi platio reket, dobio si prijavu. Oni su morali pisatii Zapisnik i dati ti ga na potpis, ti si trebao u zapisniku na mesto gde piše PRIMEDBE napisati ovo što nama pišeš i navesti me svedoka, onda si ih mogao dobiti na sudu. Sad idi kod nekog da ti napiše primedbu na zapisnik koji jedan primerak moraš imati kod sebe.

Ako si potpisao zapisnik **** si ježa u ledja , a inače nema istražnog sudije tu već prekršajnog , a kad te budu zvali idi sa advokatom ,ili još bolje nemoj se ni pojavljivati pošto će za dve godine da zastari slučaj .

Moj drugar je razbio flasu od banderu i policija mu je napisala prijavu za remecenje javnog reda i mira. Lupili su mu 5000 kazne i covek nije hteo da plati.
Doslo upozorenje jednom,drugi put,treci put dolazi resenje da ga pustaju da ne sluzi zatvor niti da plati ista jer kao predstavljao bi samo trosak za drzavu Srbiju.
Znaci u najgorem slucaju nemoj da platis nista,veci ces im trosak napraviti nego sto kazna vredi.

Policija je odavno postala saradnik kriminalaca i oni stite svoje dzepove i korumpiranu ekipu na vlasti Gradjani oni posteni od njih nemaju ama bas nikakve koristi nego samo stetu.Saobracajna policija je tek posebna prica pa to su pravi drumski razbojnici.Lik sa facom tvora me proletos zaustavio i trazi dokumenta a u ustima mu cigareta ni dobar dan ni ovo ni ono nego samo obesno pruzio ruku i kaze mi " daj da vidim dokumenta".Ja mu tutnem u ruke clansku kartu sah kluba a on se namrgodio i urla "sta se tu glupiras hoces da ti sad pisem jednu prijavu za prolazak na crveno.....( semafora tu nema ni u romingu ali lik je umislio d a e bog).Iskulirao sam tu nebulozu smireno odgovaram ."cuj serife nisi mi rekao koji te dokument zanima.:per: ali odmah cu da budem konkretan od mene neces gosn razbojnice dobiti ni prebijene pare a pride mogu da ti zavrsim kopnenu zonu bezbednosti jer je moj teca.......Lik je momentalno promenio facu i usiljeno se namejao ..vratio mi je clansku kartu i pozeleo mi sretan put uz opasku da pozdravim tecu.:rotf:

E ovako,sinoc sam vozio auto,u medjuvremenu me je patrola zaustavila i rekla da duvam u alko test,kao neka procedura i ispitivanja.Uradio sam kako su rekli i sve je bilo ok.
Sta se desava,odlazim kod druga pokupim njega,njegovu sestru i jos jednog ortaka i podjosmo do mene.
U medjuvremenu smo svratili na benzisku pumpu da kupimo cigare i pivo,ja sam ugasio auto parkirao i sve kako treba po propisu.Sta se desava,polazimo sa pumpe i ja zaboravio da ukljucim svetla na 2 minuta,ali sam ukljucio,skrecem u svoju ulicu i parkiram kola ispred kuce,tek tad se pali rotaciono svetlo,dolazi policija pise mi kaznu od 15.000 - 30.000dinara,i tvrdi da sam vozio kroz celu glavnu ulicu sa ugasenim svetlima,da je bila kolona vozaca koja je videla to.
A sta se desilo zapravo,ja sam vozio 2minuta samo,drugo,nigde auta nije bilo cak su i svedoci to ptvrdili sto su bili u autu samnom i tu je pocela svadja.Medjutim policajac drugi koji je bio je rekao kao sto smo mi rekli,dok ga ovaj kolega pogledao samo,i ovaj pobegao u svoj auto.
E sad dragi ljudi kazite vi meni jel ima tu nekog postenja,ili sam ja zaista toliko kriv da treba da se pise novcana kazna tolike mere.
P.S. Pre 3 dana sam uzeo probnu tek,siromah sam imam mikrotalasnu od auta necu da krijem,i prvi put me policija uopste zaustavlja tako.
nadam se da nisi potpisao zapisnik
kada ti stigne poziv za sud ti objasni sta se desilo a obavezno naglasi da si ti dosao kuci, parkirao i ugasio svetla i da su onda oni dosli
meni se jednom desilo da su me tako ganjali i sudinica je rekla da nisu ni trebali za takve stvari da salju prijavu
ako ti stigne kazna sa sve uplatnicom, ti napisi zalbu i posalji im nazad i uplatnice
ali je bitno da ne potpisujes nikad kad ti pisu prijavu

nadam se da nisi potpisao zapisnik
kada ti stigne poziv za sud ti objasni sta se desilo a obavezno naglasi da si ti dosao kuci, parkirao i ugasio svetla i da su onda oni dosli
meni se jednom desilo da su me tako ganjali i sudinica je rekla da nisu ni trebali za takve stvari da salju prijavu
ako ti stigne kazna sa sve uplatnicom, ti napisi zalbu i posalji im nazad i uplatnice
ali je bitno da ne potpisujes nikad kad ti pisu prijavu

Ovo mi je dosta poucno,zahvaljujem :)

не потписуј ништа, не плаћај ништа

ако си већ толико крив нек ти дају наножицу па седи гајби, ко цеци

ово је земља где је самовоља власти и пљачкашке сачекуше полиције превршиле сваку меру

војску немамо, полиција служи режиму, а политичари иако "изабрани" нису у служби грађана

Србин сам у Србији али ову државу и шта се дешава не признајем тако да не учествујем у њиховим шарлатанствима

п.с. возим нерегистровани ауто и не мислим да га региструјем а они само нек пишу казне добиће кура.ц уместо пара

само су радили свој посао као што си и ти требао да радиш свој посао а то је подразумевало да УКЉУЧИШ светл.а
С'обзиром да је све то било СИНОЋ значи да си возио и по мраку без светала...то што имап П је додатнио разлог да будеш пажљивији...да си ти неки декица од 60 пустили би те али сео си јуче за волан и не мислиш...

не потписуј ништа, не плаћај ништа

ако си већ толико крив нек ти дају наножицу па седи гајби, ко цеци

ово је земља где је самовоља власти и пљачкашке сачекуше полиције превршиле сваку меру

војску немамо, полиција служи режиму, а политичари иако "изабрани" нису у служби грађана

Србин сам у Србији али ову државу и шта се дешава не признајем тако да не учествујем у њиховим шарлатанствима

п.с. возим нерегистровани ауто и не мислим да га региструјем а они само нек пишу казне добиће кура.ц уместо пара

Jedini ispravan nacin na koji se mozes borti sa sacikesam u drzavnom aparatu.

Ima jedno jednostavno objasnjenje,Dacic je postao premijer,i dalje vodi muriju koliko je meni poznato,otprilike murija je dobila ovlascenje da se opet izivljava nad ljudima kao 90-ih,tako da nemoj to da te cudi,sve vise i vise ljudi se zali kako su postali bahati u zadnje vreme,tek cemo osetiti njihovu represiju u narednih par godina...

само су радили свој посао као што си и ти требао да радиш свој посао а то је подразумевало да УКЉУЧИШ светл.а
С'обзиром да је све то било СИНОЋ значи да си возио и по мраку без светала...то што имап П је додатнио разлог да будеш пажљивији...да си ти неки декица од 60 пустили би те али сео си јуче за волан и не мислиш...

Ta jebena policija me ne bi kaznila sto sam nosio slusalice dok sam iso ulicom,iako sam sve po propisu uradio,cak su i neki ljudi koji rade tao,a znam ih,rekli da ovo nije normalno.
Dosao sam sa problemom,i hteo da se raspitam sta i kako je,a ne da gledam kako i sta sam uradio,svestan sam toga.Hvala kapetane ocigledni.Pozz

Ta jebena policija me ne bi kaznila sto sam nosio slusalice dok sam iso ulicom,iako sam sve po propisu uradio,cak su i neki ljudi koji rade tao,a znam ih,rekli da ovo nije normalno.
Dosao sam sa problemom,i hteo da se raspitam sta i kako je,a ne da gledam kako i sta sam uradio,svestan sam toga.Hvala kapetane ocigledni.Pozz

Ма да...увек крива полиција...мислим да су те узели на зуб

Back