Sprzio me beli luk

nevesela

Zainteresovan član
Poruka
272
Problematicni zulj na tabanu sam pokusala da uklonim babskim lekom iz bogate riznice narodne recepture.Namazala sam zulj i podrucje oko njega (fatalna greska)izgnjecenim belim lukom,zamotala tankim najlonom ,gazom ,navukla pamucnu carapu i spokojno legla da spavam.Sutradan me probudio neizdrziv smrad i bol.Mislila sam da je smrad nesto najgore sto se desilo ali avaj!Taban je bio potpuno sprzen!Plikovi su rasli ...zatim sam ih cedila i mazala ih bivacinom.To je trajalo par dana dok mi se nije smucilo te sam ih secnula makazicama.JAOOOO...tad sam prestala da hodam.Iz apoteke su mi doneli ENBECIN pa sad to mackam i vetrim nogu.Molila bi DR da me savetuje sta dalje da radim ,otisla bi kod lekara al ne mogu da hodam. :cry:

Pa probaj da odskakuces do lekara,ako je ikako moguce jer ne mogu napamet da pricam kad ne znam u kakvom stanju ti je stopalo.
Klasicno previjanje se sastoji od ispiranja rane 3 % hidrogenom, fizioloskim rastvorom i na kraju povidon jodom ali posto ti je stopalo u takvom stanju potrebno ga je ipak pogledati da nije doslo do infekcije.
A u apotekama postoje flasteri za uklanjanje zuljeva i kurjeg oka!

hvala dr,znam ja za flastere nisam tolki debil :lol: radi se o specificnoj vrsti zulja ,pre par godina su mi ih operisali na plasticnoj hirurgiji,ali sam probala da ih malo sama doteram posto idem na more a zarastanje posle operacije dugo traje...eh...glupaca..

Back