Спријечен велики напад на Србе у Ђаковици

na forumu najgore sta moze da se desi je c1 do c37 kako kaze MIle...i ako i ima takvih na forumu njihov uticaj ne utice na zivote ljudi u bukvalnom smislu.....brzo dobiju ban..pa su mnogo cesce u garazi nego na putu.ko yugo:D

nisu oni stetni ni na putu... samo moraju koristiti seoske puteve, tamo nemaju jaku konkurenciju....posto autoput nije za njih.

I ja sam malopre krenula da napisem nesto drugo, ali se iz istih razloga predomislila...;)

:D

Али рече човек...за мене...

Nadam se da ce jednog dana da se ujedine Srbi, Crnogorci, Grci i Makedonci (Ili ti Srbi i Grci :)) i zbrisu sa lica zemlje tu primitivnu smrgljivu siptarsku gamad sa lica zemlje!!

Управо...
:super:

to sto ti ne razumes, to ne postoji.
ps.mlad si ti... vreme je pred tobom

tacno, ono sto ja ne razumijem i ne postoji, za separatiste sam doktor nauka iz sve i jedne oblasti sem iz albanskog jezika jer me taj smrad nije nikad interesovao. a ove fore iz top liste nadrealista brat bratu mozes prodavati samo tamo gdje je gadjati zene kamenjem normalna stvar

U Djakovici je prema `podacima` nestalo 2.000 Albanaca za vreme rata.Ako su ovi ljudi dosli da obidju svoje domove i svoj grad,ne znaci da su bas oni ucestvovali u nestanku tih Albanaca.Ne moze neko u Srbiji da krivi sve Albance za ubistva i nestanke Srba na Kosovu za vreme rata,kao sto ni Albanci ne mogu da krive sve Srbe za ubistva Albanaca na Kosovu za vreme rata.To jedino mogu da rade glupi i totalno nepismeni ljudi,kojima je mrznja i politika popila mozak...ako su ga uopste nekada imali.

obratio sam se moderaciji da ovo sankcionise

moj tekst

nije tacna cifra od 2.000, a oni koji su stradali ne zna se bas za sve ko ih je ubio

istina je da srba danas nema u djakovici

molim da se ovaj kazni a post izbrise, provokativan je za nas koji direktno znamo sve o djakovici, i juce i danas

Pa vidi ovako!

Do toga ce jednog dana,neminovno,morati da dodje!

Ako siptari misle da je ovo zavrsen posao,grdno se varaju!

Morace doci do rata,to je neminovnost!Ima sad ljudi koji ce i dalje da zabadaju glavu u pesak,ali badava!

Ovo ne moze drugacije da se zavrsi!Jednostavno,nema drugog nacina!

Pa pavijani misle da je zavrsen posao! Nemaju oni sa cime da misle! Poradovala se slinava decica malo, dobili pokloncic od Amera U potpunosti se slazem sa tobom...

Obrati se moderaciji da sankcionise sebe!
RTS je objavio podatak da je u toku rata na prostoru Djakovice nestalo oko 2.000 Albanaca.
A to sto vise nema Srba u Djakovici,zahvali onim Srbima koji imaju nacin razmisljanja kao sto ga imas ti!

a ne, obicno izvrtanje cinjenica. da je srbija udaljena i hiljadu kilometara ili da uopste ne postoji nema opravdanja za zlocine i protjerivanje stanovnistva

Mozes da prijavljujes koliko hoces.Ja ovde ne branim ni Albance ni Srbe koji su ubijali,otimali i pljackali.Govorim o onome sto je jedino istina.A to je da su u ratu na Kosovu,ubijali i jedni i drugi.Ako tebi to smeta da cujes,nemoj ni da citas.Onda bolje uzmi `Ciciban`,ili tako nesto...

da, i usput kazes da je za ubistva, palez i maltretiranje srba poslije rata kriva srbija?!? ona je siptarskoj bandi naredila likvidacije kao sto ih je naredjivala i prije nego se slobodan pojavio?!? ne moze se za zlocine koje je organizovala i provela teroristicka i separatisticka bagra optuziti srbija

da, i usput kazes da je za ubistva, palez i maltretiranje srba poslije rata kriva srbija?!? ona je siptarskoj bandi naredila likvidacije kao sto ih je naredjivala i prije nego se slobodan pojavio?!? ne moze se za zlocine koje je organizovala i provela teroristicka i separatisticka bagra optuziti srbija

Nadji mi gde sam to napisao da je SRBIJA kriva,molim te.
Napisao sam da su ubijali i SRBI i ALBANCI...naravno ne svi,ali ima i takvih,na zalost.

Шта треба да ураде да влада Србије озбиљно почне да решава проблем терориста на југу Србије-КиМ-у?

...да киднапују председника владе..:zper:
...или министра полиције,...:zcepanje:.НИСАМ сигурна да би
"драги нам председник" и тада реаговао!

.

Ево још арбанашке "демократије"....децу нападате...стоко неотесана..
-----------------------------------------------------
Туча Срба и Албанаца због фудбала Среда, 2. септембар 2009. 08:16

Шест младића српске националности лакше је повређено синоћ у тучи са групом Албанаца која се догодила у Микро насељу, у северном делу Косовске Митровице.

Они су, након указане лекарске помоћи у болници у том граду, пуштени кућама, речено је агенцији Бета.

Портпарол Косовске полицијске службе Бесим Хоти потврдио је да су се око 21.30, на спортском терену у том насељу, потукли Албанаци и Срби док су играли фудбал.

Повређени српски младићи су рекли да су их Албанци напали најпре на терену, а потом и у самом насељу и нанели им повреде.

Дежурни хирург у болници у Косовској Митровици Мирослав Данчетовић рекао је да се ради о контузионим повредама лакше природе и да је лекарска помоћ пружена шесторици српских младића старости од 16 до 19 година.

У Микро насељу, једном од три мултиетничке средине у северној Митровици, до сада није било већих инцидената и сукоба између Срба и Албанаца а на једином спортском терену младићи обе националности често заједно играју фудбал и кошарку.

Ево још арбанашке "демократије"....децу нападате...стоко неотесана..
-----------------------------------------------------
Туча Срба и Албанаца због фудбала Среда, 2. септембар 2009. 08:16

Шест младића српске националности лакше је повређено синоћ у тучи са групом Албанаца која се догодила у Микро насељу, у северном делу Косовске Митровице.

Они су, након указане лекарске помоћи у болници у том граду, пуштени кућама, речено је агенцији Бета.

Портпарол Косовске полицијске службе Бесим Хоти потврдио је да су се око 21.30, на спортском терену у том насељу, потукли Албанаци и Срби док су играли фудбал.

Повређени српски младићи су рекли да су их Албанци напали најпре на терену, а потом и у самом насељу и нанели им повреде.

Дежурни хирург у болници у Косовској Митровици Мирослав Данчетовић рекао је да се ради о контузионим повредама лакше природе и да је лекарска помоћ пружена шесторици српских младића старости од 16 до 19 година.

У Микро насељу, једном од три мултиетничке средине у северној Митровици, до сада није било већих инцидената и сукоба између Срба и Албанаца а на једином спортском терену младићи обе националности често заједно играју фудбал и кошарку.

Bilo bi dobro da oni mrze samo Srbe,ali oni mrze svakoga.Ne mogu da podnesu izgleda ni sami sebe.Takvima najvise odgovaraju Prokletije...ili Sar planina,jer za civilizaciju nisu.

Back