Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим да су Руси потпуно изгубили поверење у западна празна обећања, да ће тражити челично чврсте гаранције, све јавно и све написмено.Све сем безусловне капитуалције, је, ја мислим пораз Русије. И дугорочно и средњорочно. Е сад, са РУсима се никад незна. Не би био први пут да сами себе ухебу тотално, својом глупавом вером у вампире са запада. Нема тог договора, које неће прекршити истог часа, кад им одговара.
nafo je patka koja ih je vukla za nos d'izginu svi, da se americki vojni kompleks bogati i dalje na racun nas amera koji skapavamo od gladi, i samo smo cekali da nam kamala kaze da ce da zamrzne cene u piljarnicama, pa da nam padne mrak na oci - dosta je bilo!NATO će ih primiti kada pobede Ruse i izbace ih sa Krima, kao i po prvobitnom planu.
u prevodu, nafo, upomoc, rusi nas gadjaju, ako bi nas primili u nafo kao krnju ua, mozda ne bi smeli vise?!
a kada su rusi odustali od njega? poslednje sto sam ja cuo je da ce se svi ciljevi svo ostvariti, a znamo samo za dva, denacifikaciju i demilitarizacijuТо је додуше био првобитни циљ.
a kada su rusi odustali od njega? poslednje sto sam ja cuo je da ce se svi ciljevi svo ostvariti, a znamo samo za dva, denacifikaciju i demilitarizaciju
e, ako rusi kazu, odustajemo, dovoljno je na pola ukrajine da ostvarimo cilj, onda bi ti bio u pravu
Путин је то хтео још 2002 Године кад је питао Клинтона За Русију у Нато,Imam ja bolji: i Putina u NATO...
eu debilana misli da cemo mi da se fajtamo za HANTER bajdenovu ua busotinu [gore desno na slici], pa kome su ruje to sve otele, jel su nama? - samo strpljivo samo sto nije 2025, sta nas reps zabole, pa mi smo i hteli da demorats prsnu, sve su im ruje pokupile, dems luzerima, oni su popusili, i sta sad, kako je to nas problem? znas kol'ko nas zabole nafo patka?ziv nisam da vidim lica evropljana kad nato prekonocnim dekretom kaze da se povlaci iz evrope zbog narastajucih tenzija gde ne zele da budu faktor moguceg sv. sukoba.
to treba pratiti na stranim kanalima sa osmehom i kokicama da vidite koliko je zapad jak i stabilan
cekaj, zar nisu ukre trebale da pobede?Tihi svrsavao na "pobedu" Slobe 99, a sada kuka kako su Ukrajinci izgubili.