Spremni smo za mir, uslov je da uđemo u NATO: Zelenski dao prvi intervju od pobede Trampa! Ima svoj plan za kraj rata

Хајде да обавестимо вд председника Украјине (пошто му је мандат истекао, а нема законске основе за продужење, за разлику од скупштине) да је основа руског узимања оружја у руке - галопирање војног савеза Натоа до свих граница Руске федерације до којих могу да стигну (без позива Русима да се такође придруже).

Питам се, да ли је бивши глумац "слеп" или рачуна да је тамошња публика слепа и заборавна?

Никада ми неће бити јасно нешто... Како се због чланства у војном савезу боље живи? А поготово у Нато, где су главне земље уједно највећи произвођачи оружја, што значи само бесконачну куповину свега и свачега. Наоружавање и спремање за рат кошта, много кошта.

То је све потпуно супротно од развијања привреде у миру.
Украјинцима нису потребни ни пучеви ни ратови. Њима је потребан неко нормалан и разуман ко ће осетно смањити корупцију и омогућити им да живе као људи.

Све сем безусловне капитуалције, је, ја мислим пораз Русије. И дугорочно и средњорочно. Е сад, са РУсима се никад незна. Не би био први пут да сами себе ухебу тотално, својом глупавом вером у вампире са запада. Нема тог договора, које неће прекршити истог часа, кад им одговара.
Мислим да су Руси потпуно изгубили поверење у западна празна обећања, да ће тражити челично чврсте гаранције, све јавно и све написмено.

Отприлике како су децембра 2021. писали Америци и Нато (и били глатко одбијени за разговоре као такве).

NATO će ih primiti kada pobede Ruse i izbace ih sa Krima, kao i po prvobitnom planu.
nafo je patka koja ih je vukla za nos d'izginu svi, da se americki vojni kompleks bogati i dalje na racun nas amera koji skapavamo od gladi, i samo smo cekali da nam kamala kaze da ce da zamrzne cene u piljarnicama, pa da nam padne mrak na oci - dosta je bilo!

То је додуше био првобитни циљ.
a kada su rusi odustali od njega? poslednje sto sam ja cuo je da ce se svi ciljevi svo ostvariti, a znamo samo za dva, denacifikaciju i demilitarizaciju

e, ako rusi kazu, odustajemo, dovoljno je na pola ukrajine da ostvarimo cilj, onda bi ti bio u pravu

a kada su rusi odustali od njega? poslednje sto sam ja cuo je da ce se svi ciljevi svo ostvariti, a znamo samo za dva, denacifikaciju i demilitarizaciju

e, ako rusi kazu, odustajemo, dovoljno je na pola ukrajine da ostvarimo cilj, onda bi ti bio u pravu

Не пратим редовно. Постало је више смарање.

Imam ja bolji: i Putina u NATO...
Путин је то хтео још 2002 Године кад је питао Клинтона За Русију у Нато,
овај му одговорио."морао бих да се консултујем".
Ето,шта могу да издејствују погрешне оДЛУКЕ.

ziv nisam da vidim lica evropljana kad nato prekonocnim dekretom kaze da se povlaci iz evrope zbog narastajucih tenzija gde ne zele da budu faktor moguceg sv. sukoba. :lol:

to treba pratiti na stranim kanalima sa osmehom i kokicama da vidite koliko je zapad jak i stabilan :lol:
eu debilana misli da cemo mi da se fajtamo za HANTER bajdenovu ua busotinu [gore desno na slici], pa kome su ruje to sve otele, jel su nama? - samo strpljivo samo sto nije 2025, sta nas reps zabole, pa mi smo i hteli da demorats prsnu, sve su im ruje pokupile, dems luzerima, oni su popusili, i sta sad, kako je to nas problem? znas kol'ko nas zabole nafo patka?

Developing: Ukrainian President Agrees for First Time to Cede Territory to Russia in Order to End War

Ukraine-Losses.jpg

Back