Gajo ex
Ističe se
- Poruka
- 2.197
Imam ja bolji: i Putina u NATO...To je dobar plan. Rusima teritorije, Ukrajini NATO. Ni ja se ne bih boljeg setio
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ja bolji: i Putina u NATO...To je dobar plan. Rusima teritorije, Ukrajini NATO. Ni ja se ne bih boljeg setio
"za sada" je samo način da sačuva obraz...u praksi to znači zauvek...samo Rusija ne može da prihvati to...oni su proklamovali da je cilj demilitarizacija i denacifikacija cele Ukrajine...
znaci sledi mu likvidacija, ocigledno ima vatu u usima i ide do pogibije poslednjeg ukrajincaZelenski nudi Rusima da zadrze zauzete teritorije u zamenu za mir i prihvatanje da teritorije koje njegov nacisticki rezim kontrolise udju u NATO
Nije način da sačuva obraz nego izgovor za to da NATO "oslobodi" ono što je Putin već uzeo.
Može, ali da granica bude negde kod Poljske.
naravno ti samo bulaznis, sedis na usima. nema kraja rata dok se nato ne izbije vama iz glava, ali vi vilite da mastate i izmisljateTo je dobar plan. Rusima teritorije, Ukrajini NATO. Ni ja se ne bih boljeg setio
demilitarizacija znaci razoruzavanje, a ne naoruzavanje, ali veruj ti da ce rusi da pljunu sami sebe i svoj cilj svoTreba samo da traže EU i da se mogu naoružavati za odbranu.
menja pelene, pa ce posle da se izjasni ako se ne raspekmeziZelwnaki nudi pola Ukrajine
Sta forumska NATO bojna veli.na sve?
tako planira da proda priču Ukrajincima...NATO ne prima tek tako bezbedonosno ugrožene zemlje...neće ih NATO primiti dok god postoji mogućnost da ih to uvuče u rat sa Rusima...Zelenski je idiot...bolje uslove je imao na početku rata...izginulo toliko ljudi bez potrebe, zemlja prezadužena kreditima koje nikad neće moći da vrati.....
njemu treba alibi zasto je izgubio rat - jer ga nato nije hteo, kako je obecao samo on da zapodene kavgu, pa ce nafo rujama posle nanu naninutako planira da proda priču Ukrajincima...NATO ne prima tek tako bezbedonosno ugrožene zemlje...neće ih NATO primiti dok god postoji mogućnost da ih to uvuče u rat sa Rusima...Zelenski je idiot...bolje uslove je imao na početku rata...izginulo toliko ljudi bez potrebe, zemlja prezadužena kreditima koje nikad neće moći da vrati.....
NATO zvaničnici su već na glas pričali kako hoće da ih prime
lazu ukre da izginu svi do poslednjeg, stali su sa regrutacijim 18-ogodisnjakaNATO zvaničnici su već na glas pričali kako hoće da ih prime
Pa kako bi to podneli u Poljskoj, Švedskoj i UK? Izbila bi masovna psihoza, srčani udari, šlogovi…Imam ja bolji: i Putina u NATO...
Naravno da hoće, u protivnom bi ispali gubitnici. Dali bi teritoriju Rusima a za uzvrat ne bi dobili ništa. Niko se ne bori za ništa
Ma to je tek početak, nudiće Ukri još što šta, što ni Rusima ne bi palo na pamet da im traže ni 22. februara 2022.To je dobar plan. Rusima teritorije, Ukrajini NATO. Ni ja se ne bih boljeg setio
to je samo mamac za ukrajinski narod da časno izađe iz sukoba...nema ništa od njihovog skorog ulaska u NATO a naročito ne od toga da NATO zarati sa Rusijom zbog Ukrajine....pokrenuće prijem a onda će Orban ili neko drugi već po dogovoru kao da sabortira prijem korišćenjem veta...
samo razmisli sta to uopste znaci?NATO zvaničnici su već na glas pričali kako hoće da ih prime
Treba samo da traže EU i da se mogu naoružavati za odbranu.
Zelenski i NATO pakt gube i polako popustaju
Zelenski nudi Rusima da zadrze zauzete teritorije u zamenu za mir i prihvatanje da teritorije koje njegov nacisticki rezim kontrolise udju u NATO
Rusija to naravno NECE prihvatiti vec ce ratovati do poslednjeg Ukrajinca!
Све сем безусловне капитуалције, је, ја мислим пораз Русије. И дугорочно и средњорочно. Е сад, са РУсима се никад незна. Не би био први пут да сами себе ухебу тотално, својом глупавом вером у вампире са запада. Нема тог договора, које неће прекршити истог часа, кад им одговара.
naravno ti samo bulaznis, sedis na usima. nema kraja rata dok se nato ne izbije vama iz glava, ali vi vilite da mastate i izmisljate
demilitarizacija znaci razoruzavanje, a ne naoruzavanje, ali veruj ti da ce rusi da pljunu sami sebe i svoj cilj svo
Da se naoružavaju za odbranu, kažu da je napad najbolja odbrana. Šta će Ukrima vojska?Treba samo da traže EU i da se mogu naoružavati za odbranu.
Ti bi da oni tope tenkove?Da se naoružavaju za odbranu, kažu da je napad najbolja odbrana. Šta će Ukrima vojska?
Ti bi da oni tope tenkove?
Ako ostanu država neku vojsku će imati ali to se može urediti da budu defanzivni a ne ofanzivni.