SPREMITE NOVAC! NEPLAĆENI RAČUNI I KAZNE STIŽU NA NAPLATU: Izvršitelji preuzimaju MILION PREDMETA, ništa ne zastareva

Неплаћени рачуни?

Зашто неко има неплаћене рачуне?

Jesili tu cuo za onu narodu sit gladnog ne razumije
Ti i ovaj mod iz Zvornika uhljebili se kod MMF AV i Duduka pa se izcudjavate,radite za Sorosa i Rosdtila
Vecina ne zivi ko vi

Sirotinje i bjede na sve strane ,penioneri u RS zive od 100 evra a vjerovatno ni u SR nije nista bolje , koliko nezaposlenih koliko ljudi bez ikakvih prihoda narod nema ni za hranu i odjecu ljekove a kamo da placa infostan i komunalije

U RS zastari za 1 godinu komunalni racuni ali moras dati prigovor o zastari ako dobijes tuzbu ja praktikujem da nista ne placam iz princpa
***** cu da vam platim ,platio sam 1994 i 1995 ostavo mladost i zdravlje ,odbranio sam vas i sve sto imate ja sam vam stvorio i hocete jos dobicete onu stvar,ceracemo se
Deset godina kad imas sudsku presudu

U RS zastari za 1 godinu komunalni racuni ali moras dati prigovor o zastari
Deset godina kad imas sudsku presudu
Opšti rok zastare je 10 godina. Komunalnih godinu. Ali tužba prekida zastaru.

Jesili tu cuo za onu narodu sit gladnog ne razumije
Ti i ovaj mod iz Zvornika uhljebili se kod MMF AV i Duduka pa se izcudjavate,radite za Sorosa i Rosdtila
Vecina ne zivi ko vi

Sirotinje i bjede na sve strane ,penioneri u RS zive od 100 evra a vjerovatno ni u SR nije nista bolje , koliko nezaposlenih koliko ljudi bez ikakvih prihoda narod nema ni za hranu i odjecu ljekove a kamo da placa infostan i komunalije
Ja sam prije par godina bio u situaciji da nemam skoro pa nikakve prihode. I plaćao prvo račune. Baš da se ne bi nagomilali. Slažem se da su penzije male. Ali ipak većina ima veću od 100 evra.

Да су судови били ажурнији у извршењима, милиони грађана Србије ни остали без некретнина, возила, ствари покућства, 50% плате/пензије у дужем временском периоду.На једног становника Србије долази 1 извршни предмет(завршен, незавршен, наплаћен, ненаплаћен), тих предмета има неколико милиона.
Ma jok...ima zastarelih predmeta koje niko ne pomera. Zastari ratni zlocin, nece dug....ali ne bi bilo tema ako ne bi bila poluistina. Pola istine je da sud daje predmete izvrsiteljima, a pola neistine je da ne zastareva nista.
Po obicaju lazova, lopova i ubica potrebno je siriti lazi da zatrpaju istinu o njjima.

Ja sam prije par godina bio u situaciji da nemam skoro pa nikakve prihode. I plaćao prvo račune. Baš da se ne bi nagomilali. Slažem se da su penzije male. Ali ipak većina ima veću od 100 evra.

Vojin Mitovic je srusio na ustavnom sudu nelegalnu odluku o komunalnom redu i tarifi za odvoz smeca u Zvorniku sad pada u svim opstinama u RS
Sad spremam tuzbu jer su mi nelegalno naplacivali i maltretirali bez ikakvog ugovora niti sam koristio tu uslugu odvoz smeca jer zivim vani
Sad kad krenu tuzbe sad ce te vi nama da placatep

Prilozi

• Screenshot 2020-07-24 at 10.36.23.png
    Screenshot 2020-07-24 at 10.36.23.png
    931,2 KB · Pregleda: 8
Најбоља тактика за дужника је да тражи повреду суђења у разумном року, јер ако поступак траје 2, 3 , 5 или 10 година то је повреда права на суђење у разумном року.Када суд утврди повреду суђења у разумном року у ванпарничном поступку, онда дужник може поднети тужбу за накнаду нематеријалне штете.Накнада је од 300 до 3000 евра, али је најчешће много ближа 300 евра.

problem je u tome sto advokti nece uopste da ulaze u takve predmete jel sudovi imaju naredjenje od samoga vrha da takve podneske automacki odbace - imao sam slican slucaj i raspitao sam se dal je neko po tom osnovu dobio spor - odgovor niko ni fizicka ni pravna lica , ni male ni velike firme - jednostavno NIKO

Vojin Mitovic je srusio na ustavnom sudu nelegalnu odluku o komunalnom redu i tarifi za odvoz smeca u Zvorniku sad pada u svim opstinama u RS
Sad spremam tuzbu jer su mi nelegalno naplacivali i maltretirali bez ikakvog ugovora niti sam koristio tu uslugu odvoz smeca jer zivim vani
Sad kad krenu tuzbe sad ce te vi nama da placatep
Koji to mi? Dobro. I je li ti ovo izgovor za neplaćanje svih ostalih računa? E da. Posljedica te odluke će biti da ćeš ili biti primoran da zaključio ugovor sa svojim komunalnim preduzećem ili da imaš septičku jamu.

problem je u tome sto advokti nece uopste da ulaze u takve predmete jel sudovi imaju naredjenje od samoga vrha da takve podneske automacki odbace - imao sam slican slucaj i raspitao sam se dal je neko po tom osnovu dobio spor - odgovor niko ni fizicka ni pravna lica , ni male ni velike firme - jednostavno NIKO
Апсолутно нетачно.Судови поступају по таквим предметима и то прилично брзо.Прво се води ванпарнични поступак, а онда се подноси парнична тужба.

...a pola neistine je da ne zastareva nista.
Застарева, али се застарелост рачуна само до подношења предлога за извршење.Дакле, ако је предлог поднет у мају 2009 године за дуг из јуна 2008 године, онда тај дуг није застарео ни данас, ако поступак није окончан.У току поступка не теку рокови застарелости.

Људи су чули да постоји апсолутна застарелост али се то примењује само у кривичном праву (и прекршајима).У грађанскоправним односима не постоји апсолутна застарелост.

Адвокати врло радо улазе у такве предмете.

..ali te racune si platio papreno jer gradjani trpe teret dugova npr Lepe Brene..i onda cene komunalija skoce..

Isto kao u slucaju kredita.. drzava se zaduzi a krediti poskupe za stanovnistvo

Ako izvuku da nisi platio , naebo si...
Znate ono kad platis 216 dinara a ne platis 216,15 dinara.....I onda ti institucija zaracuna nesto sto nije kamata jer ne bi sa 0.15 skocilo na 200 ili 500 dinara...
I sad ED je to nulirala, pa nisu ganjali , ali neki drugi nisu ....i onda ispadne navataju te na 0.15 od pre 10 godina, a zato svi ostali srbi sretni , eto , neplatisa, vratilo ti se dabogda crko...
More daj da zaokruzim Vucica i za sledece izbore.....daj to ovamo , blanko glasacki listic, kad moze blanko ostavke poslanika, moze i to...blanko mi je i na poslu ostavka...blanko mi je i izvod plate....

Back