psmaniac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.394
Мрзите нас ви, Американце, Немце, Аустроугаре, Турке не воде ти мотиви.Ah taj čuveni narativ mrze nas zato što smo Srbi , a kada pitaš zašto vas mrze, a ne Bošnjake/muslimane i to upravo u godinama kada na zapadu nije baš cvjetala ljubav prema muslimanima, slijedi neko fantastično objašnjenje, koje pas s maslom ne bi pojeo...
Interesantno, da ni jedan od vas, negatora genocida, ne odgovara na argumente kojima se pobijaju vaše neistine, nego nonšalantno prelazite na sasvim drugu temu. Da preciziram, u postu na koji si odgovorio, demantovao sam tvoje namišljanje o potrebnom broju ubijenih za genocid. Isto tako sam demantovao,da su svi civili pušteni. Ti si samo preskočio preko toga i počeo pisati da li je, možda, bilo vojnika među onih 8300+ pobijenih duša?
Ми смо доказано једина етничка скупина на Балкану склона суверенизму, сви остали
су кукавице корисне за кажњавање Српске непослушности.
Чиме си побила аргументе да сахрањујете тамо људе који немају везе са тим догађајима,
нити им време страдања или природне смрти пада у том периоду?
Не ради се о броју, нити о количини војника, већ о начину погибије великог дела те наоружане колоне.
Ја се питам зашто ти цивили нису остали у поточарима и били заштићени од српског руководства?
Да нису случајно припадници оних експедиционих сакупљача српске имовине након Орићевих бестијалних
затирања српских села? Ти цивили Сребренице лешинарили су по српским згариштима.
Основно питање није да ли је било геноцида, већ зашто сте ви упорни да правите државу са непријатељем?
Мало вам је било Фоча, Пребиловаца, Корита, Јасеноваца, Сребреница...
Хоћете још таквих дешавања у будућности? Па како вам није жао сопствене деце ако већ није наше.