Spremaju rezoluciju o genocidu u Srebrenici: Vučić - sponzori su zamislite Nemačka i Ruanda!

A da Srbi iz okoline Srebrenice tuze UN?
Tuzen je bio Naser Oric kao vodja jedinice koja je vrsila zlocine nad Srbima u i oko Srebrenice pa je oslobodjen optuzbi, ispalo je da su ti Srbi sami sebe pobili, izmedji 2000 i 3000 Srba je stradalo tamo. U, tome se ogleda sva dvolicnost zapada i moze se zakljuciti kakve su njegove namere, a to je manipulacija Bosnjackim zrtvama kako bi se zla krv i tenzija drzala evo vec tri decenije od tog dogadjaja, takodje i revitalizacija Srpskih zrtava na tom istom podrucju kako bi se Bosnjaci prikazali kao jedine zrtve u Srebrenici i na taj nacin doslo do ove rezolucije o usvajanju genocida.

Ako, Srbija nakon ovog u sto kracem roku ne pokrene usvajanje rezolucije o genocidu u Jasenovcu, i ako ne budu tuzili Hrvatsku za etnicko ciscenje u ovom poslednjem ratu, onda Vucic treba da se povuce sa mesta predsednika i da to mesto prepusti nekom ko ce to uraditi.

Nema Ustaša kod nema ni u bližoj ni u daljnjoj familiji. '90 ako niste ispali jadni ja ne znam jel tebi taj pojam uopće jasan.
Možda nisu primijetio, ali što se kod vas više hvali nečime da je istina sušta suprotnost. Jaki na riječima samo.
Ti si deklarisani fašista i ovde javno promovišeš fašizam, to obično rade potomvi ustaških koljača.

Iznenadjenje Češka,Španija, Rumunija, Bugarska pa i Poljska.To nisu države koje bi trebalo da podržavaju muslimanski fanatizam u BIH i povampirenost.Drago mi je da su Grčka i Madjarska sačuvale obraz.Najviše boli od Crne Gore i Makedonije ali dobro neka nam je za nauk.Ne treba mrziti narod jer ovo je čista poltika,jasno se vidi ko je miš a ko ima muda u vanjskoj politici.
Makedonija nikada nije bila saveznik Srba. I jedni i drugi grade naciju na otpadanju od Srba.

Ne, neće više biti funkcionalne države, najvjerovatnije slijedi povlačenje svih srpskih predstavnika iz državnih institucija. Predstavnik BiH nije smio glasati ZA.

Srpska više ne može ostati u BiH.

A šta ti to znači da neće više biti funkcionalne države?

Tebi je BiH izgledala kao funkcionalna država do danas?

Svaka rijec negativnog konteksta a koja se zavrsava na (cid) etimoloski potice od latinske rijeci accidere sto znaci lisiti nekog zivota

Pored genocida gdje imamo u osnovi rijec genus i rijec cid radi se o svjesnoj namjeri da cijeli jedan rod lisi zivota znaci masovnot drugi princip je teritorijalnost da se lisavaju zivota clanovi nekog naroda ali iz svakog mjesta moguceg ili barem vecine i treci uslov za genocid je surovost i metode kojima pocinoc genocida vrsi zlocine

Hvataj.PNG

Ryan Reynolds Wtf GIF

Nemoj da se nerviras nego fino da se izvines i da zahvalis Izraelu.
Zahvaljujem se Rusiji, Kini, Nikaragvi I svima koji su glasali PROTIV. Za kurvanjski cionosticki entitet me zabole, iskreno. Oni su zlocinci, sta god glasali.

Nego, ja sam tebi odgovorio, osudjuem glas Irana, ali te sad pitam: zasto si Ti tj. Crna Gora glasao da su Srbi genocidni??

To me mongo vise zanima od Irana I Izraela. Dakle, zasto ste glasali protiv Srba?

Back