Spremaju rezoluciju o genocidu u Srebrenici: Vučić - sponzori su zamislite Nemačka i Ruanda!

1000009787.jpg

Iznenadjenje Češka,Španija, Rumunija, Bugarska pa i Poljska.To nisu države koje bi trebalo da podržavaju muslimanski fanatizam u BIH i povampirenost.Drago mi je da su Grčka i Madjarska sačuvale obraz.Najviše boli od Crne Gore i Makedonije ali dobro neka nam je za nauk.Ne treba mrziti narod jer ovo je čista poltika,jasno se vidi ko je miš a ko ima muda u vanjskoj politici.

Jadan si samo ti, potomak ustaškog koljača. Srbi nikad nisu bili jadni.
Nema Ustaša kod nema ni u bližoj ni u daljnjoj familiji. '90 ako niste ispali jadni ja ne znam jel tebi taj pojam uopće jasan.
Možda nisu primijetio, ali što se kod vas više hvali nečime da je istina sušta suprotnost. Jaki na riječima samo.

Veličanstvena Vučićeva pobjeda. Usvojena je rezolucija koja ne tvrdi i ne može tvrditi da su Srbi genocidan narod, jer je to nepostojeći koncept koji u nastranom smislu postoji samo u Vučićevoj i radikalskim, pardon, naprednjačkim glavama. Ostaje samo godišnje obilježavanje šokantne tragedije, što je i bez rezolucije humana obaveza i aktivan rad na podizanju svijesti da se takav zločin više ne dogodi. Sve u svemu, postignut je uspjeh i sve strane trebaju biti zadovoljne. :)

Nikaragva pravo u centar!
A I naravno Ruski Predstavnik, Gospodin Nebenzja, koji je rekao da Nemci nemaju prava da bilo kome govore o genocidu.

Nazalost, Crnogorci i svi Balkanci totalno razoracarenje!

Predsednik Vucic odrzao Sjajan Govor!
Izbjegavas pitanje. Kako objasnjavas ovo?
Tvoji Iranci te proglasise genocidnim, a Izrael ne?
2024-05-23_17-55.png

Pušiona...jedva 84 države od toga najmanje 10 poput Crne Gore i Hrvatske,Slovenije koje su natjerane, islamska ekipa država i par ovih ljubitelja modernog nacizma i Ukro Banderaša.Tanko...
Pogledajte prilog 1552449

Ovo mislim da je jedna od najmanjih većiha u istoriji UN-a.

Iznenadjenje Češka,Španija, Rumunija, Bugarska pa i Poljska.To nisu države koje bi trebalo da podržavaju muslimanski fanatizam u BIH i povampirenost.Drago mi je da su Grčka i Madjarska sačuvale obraz.Najviše boli od Crne Gore i Makedonije ali dobro neka nam je za nauk.Ne treba mrziti narod jer ovo je čista poltika,jasno se vidi ko je miš a ko ima muda u vanjskoj politici.
Ako je već predao sve što se tiče Kosova , mene ovo usvajanje rezolucije zapravo manje brine.

Krivicna odgovornost po definiciji moze da bude samo i jedino individualna.

U srpskom drustvu vlada izrazito neznanje o svim drustvenim naukama.

Sve moderne drustvene nauke su se razvile tako sto individuu stavljaju u centar paznje. Ekonomija, pravo, politicka nauka, bukvalno sve teorije tih nauka se razvijaju tako sto individuu stave kao osnovu sistema, pa od toga dalje nadogradjuju svoje sisteme.

To je smrt za dezurne kolektivisticke blebetace plemenskog tipa.

Potpuno potpisujem.

Dodao bih jos samo da ova rezolucija toliko boli Vucicevu ekipu jer ubija u pojam citavu njihovu nacionalisticku politiku

Oni koji nisu glasali ili su bili uzdrzani, oni ne negiraju genocid i nakon izglasavanja usvojice tu odluku i postovati je kao i zemlje koje su glasale za. Jel odluka UNa za njih je svetinja, a ne njihov glas na glasanju... Dakle svi ce na kraju podrzati i postovati rezoluciju...

Nece i ne mora niko postovati jer je politicka, neobavezujuca i usvojena sa manje od pola prisutnih i sa daleko ispod pola UN-a...
Jos jedna politicka mantra trulog Zapada...u kojoj su Bosnjake iskoristili kao politicki dildo...

...

Back