SPREMA SE SILNA VOJSKA SRPSKA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
okrenite se planiranju na duge staze! to se zove nacionalna strategija! sve ove godine mi nemamo nacionalnu strategiju pa nam se ovakve stvari i desavaju! moramo da se ugledamo na izraelsku tajnu sluzbu MOSAD. albancima reba prekinuti finaciranje od trgovine drogom. treba im ubijati vodje svuda po svetu, a ne samo na kosovu. kurcimo se tu sa nekim specijalnim jedinicama a kad je neka nasa jedinica u poslednjih 10 godina izvela neku tajnu operaciju, sad kad treba dda ih tajno ubacujemo na podrucije kosova sad ih nigde nema.nama treba jaka obavestajna sluzba a ne INFORMATIVNA AGENCIJA sta je to dobrovoljno udruzenje novinara
 
prof.Okultis:
A DA TEK SADA VIDIM DA NISI DOVRŠIO REČENICU, AONA BI NA KRAJU ZAVRŠILA OVIM :

"OPROSTI IM TITO I ONI GREŠE!"
Sta je mili, stavio cetnika na avatar, pa mislis faca. Uopste nemam nameru nikoga da vredjam, niti kritikujem, ali braco kako vise mozete???? Sa kojih 5 miliona Srba kontate ratovati, kad bi pola ubili kao komuniste, a onu drugu polovinu kao izdajnike.
 
Registrovan korisnik


Učlanjen:: 09.02.2006.
Poruke: 97 SPREMA SE SILNA VOJSKA SRPSKA

--------------------------------------------------------------------------------

SPASIOCI-SRBIJE stavice se na celo vojske srpske, koja ce biti uskoro proglasena kao spasilacka i oslobodilacka. To ce biti nova patriotska anti komunisticka vojska, odabranih Lazarevih vitezova, Misicevih i Stepinih sokolova, koji ce svojom viteskom oslobodilackom borbom zadiviti ceo svet, osloboditi u ujediniti Srbiju sa svim srpskim zemljama. Praunuci bice opet srpski spasioci i oslobodioci, od istih varvara protiv kojih su se i nasi pradedovi borili i Srbiju oslobodili.
Vojska srpskih spasilaca i oslobodioca, imace zadatak da kolevku srpske drzave i nacije oslobodi ratom, posto u miru imamo okupaciju i pretnju da nam se Kosovo i Metohija proglasi odvojenom od svoje matice Srbije.

MIR BOZIJI, MI DOLAZIMO...
SPASIOCI SRBIJE
Srpski NACIONAL-SAVEZNICI

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Silna se srpska vojska, na Kosovo sprema.....
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top