Sprema li se hapšenje Mićunovića!!

dragosh

Veoma poznat
Poruka
11.827
Ovi bre, umesto da krenu od najmladjih upravo obratno, prete 82.god. dedi Micunu!:mrgreen:




Žestoka polemika
Vučić: Solite nam pamet, Mićunović: Ne bojim se hapšenja

skupstina-srbije-1343034395-188773.jpg


Mogućnost da budući ministri posle 45 dana mogu da razreše državne službenike čijim radom nisu zadovoljni bila je danas povod za novu polemiku šefova poslaničkih klubova SNS i DS, Aleksandra Vučića I Dragoljba Mićunovića
skupstina srbije



BEOGRAD- Mogućnost da budući ministri posle 45 dana mogu da razreše državne službenike čijim radom nisu zadovoljni bila je danas povod za novu polemiku šefova poslaničkih klubova SNS i DS, Aleksandra Vučića I Dragoljba Mićunovića, pošto su demokrate takvo rešenje okarakterisale kao osnov za dalju politizaciju državne uprave.

Poslanici DS su naveli da će predložena izmena Zakona o ministarstvima prouzrokovati brojne probleme, pa I tužbe onih koji će biti razrešeni, a Vučić ih je optužio za “hajku protiv vladajuće većine”.

“Slušam lekcije o tome kako ćemo da zapošljavamo naše kadrove. U zločinačko vreme radilo je 10.000 ljudi u administracijji, danas "samo" 32.000 ljudi, a svi su partijski kadrovi DS I drugih stranaka. Vi nam ovde solite pamet I držite lekcije, a sve ste postavljali po partijskoj osnovi. O kakvoj političkoj čistki govorite, to vi radite I to ste vi radili”, rekao je Vučić.

Vučić je istakao da SNS nema nameru da “čisti” ljude DS koji su dobro radili, i prognozirao da će napadi DS na SNS u narednom periodu biti još teži, jer su “ekonomski I lični interesi mnogih (iz DS) ugroženi”.

“Razlikujemo se u tome što vi nikada nećete moći da kažete da postoje kriminalci koji moraju da se gone, a iz vaših su redova. Kako to da je "mučenog" (Miroslava) Miškovića prestiglo pet-šest iz vaše stranke”, kazao je Vučić, misleći na imetak vlasnika Delte.

“Hoćete da me naterate da uzmem obezbeđenje, jer na vašim partijskim biltenima stavljate 100 poternica, hoćete da mi se deca plaše odlaska u školu. Ništa mi nećete moći i danas i sutra ću se držati zakona i to je razlika između vasi nas”, rekao je Vučić.

Na to je reagovao Mićunović rekavši da neće odustati od odbrane slobode i demokratije u parlamentu, a da je Vučić izneo samo paušalne ocene i kritike.

"Nećete nas ućutkati, ne bojim se ni hapšenja, it o sam već doživeo", poručio je Mićunović.


http://www.kurir-info.rs/vucic-solite-nam-pamet-micunovic-ne-bojim-se-hapsenja-clanak-337451
 
e matora drtino........isturili te goovnari u prvi plan misleći da si ti neki faktor u današnjem društvu i da te srbi cene........:hahaha::hahaha::hahaha:......jednog jahača popova............a ti gloop pa prihvatio.......misliš to je titula........o izlapeli starče nije to titula......omča ti je to što ti je navuče tadić.......a ti se sad dobro razmisli dal ti je vreme da odeš u penziju i da za vek vekova zaćutiš.........
 
Откад се јахање попова кажњава.Баба МИћун је заслужни демократор,куд њега на робију.Он је с обе у гробу.Има ту млађаних кандидата.

Шта кажете за Захарија у улози предсједавајућег скупштине?Кога он може заступати?Чини ми се да је тотално излапио.
 
Poslednja izmena:

Back
Top