MisterXp
Primećen član
- Poruka
- 574
Ne mogu nigde na mrtvom internetu da nadjem konkretan sprej za ciscenje i dezinfekciju kucne klime. Znaci treba mi sprej koji se prska direktno na sace klime iliti na isparivac.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LysolNe mogu nigde na mrtvom internetu da nadjem konkretan sprej za ciscenje i dezinfekciju kucne klime. Znaci treba mi sprej koji se prska direktno na sace klime iliti na isparivac.
Jbg, ne pise da je uopste za klimu niti se spominje bilo sta blizu klime, stvarno ne bih da se zajebavam sa tim da uzmem nesto pogresno, pa da se slikam kad crkne.Klimu sam tuto kompleto rastavio i ocistio turbinu, samo ne mogu naci mrtvi sprej.
Ne piše ali ja ti odgovorno tvrdim da jeste. Ako gledaš klipove na engleskom šta koriste da dezinfikuju klimu (pogotovo u kolima) svi koriste to.Jbg, ne pise da je uopste za klimu niti se spominje bilo sta blizu klime, stvarno ne bih da se zajebavam sa tim da uzmem nesto pogresno, pa da se slikam kad crkne.Klimu sam tuto kompleto rastavio i ocistio turbinu, samo ne mogu naci mrtvi sprej.
Cuo sam da je ok, ali nemam nista konkretno sa cime bih mogao isprati posle toga, Ispiranje asepsola je obavezno jer sušenjem stvara kristale koje posle klima izbacuje u prostor a nisu nimalo zdravi.Ni ja, ali umedjuvremenu koristim asepsol rasprsivac.
Ako nista drugo oribao sam turbinu, ne mogu ti opisati koliko se za dve godine nakupilo budji kao da je u kafani bio. Makar sad nece smrdeti kad se grejem, a kad dodje leto doce majstor pa nek odradi "dubinsko" za 50 eur.uradi kao ova
Ja prskam Lajsol na sve, nikad problema nisam imao. naročito je bitno ako ti se kola osećaju na buđAko nista drugo oribao sam turbinu, ne mogu ti opisati koliko se za dve godine nakupilo budji kao da je u kafani bio. Makar sad nece smrdeti kad se grejem, a kad dodje leto doce majstor pa nek odradi "dubinsko" za 50 eur.
Al prosto jebeno neverovatno da nema nista na internetu konkretno kod nas za to, pa nije neka nauka majku mu... Najblize sto ima jeste neki sprej da naspricas na filtere radi neke "dodatne" zastite.
Ne da li je bitno, ja sam debil skontao tek posle par meseci kad sam konacno utvrdio zasto me uvek "boli grlo" u sobi.... Cudo da nisam dobio neku neotkrivenu bolest.Ja prskam Lajsol na sve, nikad problema nisam imao. naročito je bitno ako ti se kola osećaju na buđ
Ako si klimu totalno rastavio vec, onda mozes i alkohol za domacinstvo da naprskas radi dezinfekcije i prebrises sve sto mozes njime. On je i bolji, cisti i viruse i bakterije, dok asepsol samo bakterije.Cuo sam da je ok, ali nemam nista konkretno sa cime bih mogao isprati posle toga, Ispiranje asepsola je obavezno jer sušenjem stvara kristale koje posle klima izbacuje u prostor a nisu nimalo zdravi.
Probacu asepsol u svakom slucaju (da probam eliminisati neprijatan miris iz isparivaca klime), samo kolko tolko da resim problem smrada, a na leto cu platiti za profi ciscenje.Ako si klimu totalno rastavio vec, onda mozes i alkohol za domacinstvo da naprskas radi dezinfekcije i prebrises sve sto mozes njime. On je i bolji, cisti i viruse i bakterije, dok asepsol samo bakterije.
Ne znam gde si kupio klimu, ali svaki kršten majstor za klime ti odmah na montaži kaže da je klimu potrebno bar jednom godišnje oprati, što oni urade za tridesetak evra. Ako se greješ klimom, onda bi bilo poželjno i dva puta godišnje da dolaze, pre sezone grejanja i pre sezone hlađenja.Ne da li je bitno, ja sam debil skontao tek posle par meseci kad sam konacno utvrdio zasto me uvek "boli grlo" u sobi.... Cudo da nisam dobio neku neotkrivenu bolest.
Tu sam manje vise kriv ja sto nisam odrzavao. Majstor je iz mog sela i jako je dobar u svom poslu takoreci. Vox je klima i doista sam zadovoljan sto se tice kvaliteta, najvise sto ima wifi modul pa mogu sa posla da upalim klimu.Ne znam gde si kupio klimu, ali svaki kršten majstor za klime ti odmah na montaži kaže da je klimu potrebno bar jednom godišnje oprati, što oni urade za tridesetak evra. Ako se greješ klimom, onda bi bilo poželjno i dva puta godišnje da dolaze, pre sezone grejanja i pre sezone hlađenja.
Valjda ce biti dobarAko si klimu totalno rastavio vec, onda mozes i alkohol za domacinstvo da naprskas radi dezinfekcije i prebrises sve sto mozes njime. On je i bolji, cisti i viruse i bakterije, dok asepsol samo bakterije.
Zar nije medicinski alkohol dovoljan, ocistos filtere i to je to?Valjda ce biti dobar
Ma ja sam klimu vec rasturio sam i ocistio turbinu kao i unutrasnjost, a sad mi ostalo samo isparivac za ovim asepsolom. Vidim da pise iza da moze i za klima uredjajeZar nije medicinski alkohol dovoljan, ocistos filtere i to je to?
Il zoves mastora uradi isto i uzme ti 40E