Cekam kuma
Ističe se
- Poruka
- 2.706
Ajd' kad ste toliko bili pametni da delite samoubicama savete, kako da sebi oduzmu zivot, da cujem kako bi ste ih odvratili od toga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: izvini jel ja?Cekam kuma:Pa posto se prica da si majstor kuhinje, mogla bi da pokusas sa nekim tvojim specijalitetom :wink:
Cekam kuma:Pa zamisli osvanes na naslovnim stranama sa svojim receptima za spasavanje:" Veru u zivot vratile shne nokle" ili tako nesto
Shag Ivory:Ostala mi u secanju ona scena sa Mel Gibsonom u "Lethal weapon", cini mi se... kada neki tip hoce da skoci sa krova, a onda dodje Mel, sedne pored njega i baci lubenicu sa te visine ...Shok mozda nekad da rezultat, ali verovatno treba proceniti trenutnu situaciju.
Solution:pre jedno par godina imao sam slucaj sa prijateljicom koja je imela previse problema u zivotu
bili smo u gradu, ispratio sam je kuci gde je docekala nad rkana sestra i krenula neku glupu svadju sa njom jos sa vrata
da pomenem da su ostale bez oba roditelja koji su poginuli u saobracajki
dok sam smirivao strasti jedne i druge strane ova moja prijateljica nestade u kupaonicu
ne znam ni sam kako al odmah mi je palo napamet da ce uraditi neku gloopost
upao sam unutra, popila je ogromnu kolicinu pilula
hteo sam da pozovem hitnu pomoc ali ona se zakljucala i rekla da nece otvoriti ukoliko hitnu pozovem, morao sam da joj obecam da necu
onda je otvorila vrata, naterao sam je da se ispovraca i to tako sto sam joj sam gurnuo prst u grlo
nisam joj dao citavu noc da spava, setao sam sa njom po sobi, terao je da opet povraca
pred jutro je zaspala i ja pored nje
kad se probudila kaze da je sanjala da je neko vukao na jednu stranu a ja na drugu i da sam ja pobedio
trebalo je mnogo price jos par meseci nakon toga i nailazak jednog finog muskarca sa kojim je ostala i dan danas
angeles:Solution:pre jedno par godina imao sam slucaj sa prijateljicom koja je imela previse problema u zivotu
bili smo u gradu, ispratio sam je kuci gde je docekala nad rkana sestra i krenula neku glupu svadju sa njom jos sa vrata
da pomenem da su ostale bez oba roditelja koji su poginuli u saobracajki
dok sam smirivao strasti jedne i druge strane ova moja prijateljica nestade u kupaonicu
ne znam ni sam kako al odmah mi je palo napamet da ce uraditi neku gloopost
upao sam unutra, popila je ogromnu kolicinu pilula
hteo sam da pozovem hitnu pomoc ali ona se zakljucala i rekla da nece otvoriti ukoliko hitnu pozovem, morao sam da joj obecam da necu
onda je otvorila vrata, naterao sam je da se ispovraca i to tako sto sam joj sam gurnuo prst u grlo
nisam joj dao citavu noc da spava, setao sam sa njom po sobi, terao je da opet povraca
pred jutro je zaspala i ja pored nje
kad se probudila kaze da je sanjala da je neko vukao na jednu stranu a ja na drugu i da sam ja pobedio
trebalo je mnogo price jos par meseci nakon toga i nailazak jednog finog muskarca sa kojim je ostala i dan danas[/quote
Tinar:Sa takvim osobama treba jednostavno prichati i pokazati da ti je stalo do njih. Probiti led, koliko god bilo teshko.
ahaTinar:Sa takvim osobama treba jednostavno prichati i pokazati da ti je stalo do njih. Probiti led, koliko god bilo teshko.