Спречимо дивљање хулигана на стадионима

dragon.serbia

Zainteresovan član
Poruka
122
Од свих ствари које чине хилигани-криминалци на нашим стадионима најгори су они инциденти који су иницирани уживањем алкохола и опијата. Наша власт ради на поправљању овог стања већ дуже време и морамо им одати признање да наши стадиони већ сада изгледају све боље и боље.
Заслужен удар на хулигане, који је Влада Србије започела ових дана, попримила је обрисе храброг, крсташког рата у коме нема поштеде за антицивилизацијске антиевропске снаге алкохолисаних сила мрака. Оштро око камере РТС-а ипак је ухватило у кадар три алкохолисана преступника, за сада неидентификована, који покушавају да униште све оно што су годинама стварали Борис Тадић (лични пријатељ Барака Обаме, награђеног Нобеловом наградом за мир), министарка Снежана Марковић (бивша мис западнобачког округа) и председник Фудбалског савеза Томислав Караџић (добитник награде "Контраверзни бизнисмен" за 2009 годину)! Ово троје преступника су се опијали наочиглед камере, одмах након завршетка меч између Србије и Румуније! Они флагрантно крше закон који су успоставиле модерне, прореформске снаге како би обуздале бестијално дивљање алкохолисаних хулигана!
Закон забрањује узимање алкохола у спортским објектима 90 минута након завршетка манифестације! Реагујмо одмах, упозоримо министра Ивицу Дачића, како би заштитили част нашег председника и привео ове преступнике правди!

http://img376.imageshack.us/img376/4434/imgq.jpg
 

Prilozi

  • deo1.jpg
    deo1.jpg
    45,4 KB · Pregleda: 9
  • deo2.JPG
    deo2.JPG
    50,2 KB · Pregleda: 8
Poslednja izmena:
А кад ћемо да спречимо ово 9-о годишње дивљање наших политичких хулигана, званих - власт :think:

Ти си изгледа један од оних који није ни погледао линк који сам поставио. Да си га видео сигурно не би то написао. :mrgreen:
 

Како му воља. Не бих да залазим у детаље - то је њихова приватна ствар :mrgreen:

П.С.
Иначе, ја немам ништа против њихових личних ствари, а да ли ће да организују параду - то је већ друга прича.
 
Poslednja izmena:

Back
Top