gost 230618
Veoma poznat
- Poruka
- 10.610
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne posmatram sa visine, ja se samo sprdam))))

nekada preteranoj otvorenosti i iskrenosti nije mesto, treba i u tome imati meru....pogotovu ako se strancima iznosi svoja intima....e tu se moze ocekivati sprdnja, mislim, sta koga zabole sta ti i kako....ako ides iskreno i otvoreno rizikujes i podsmeh i zaebanciju, a na tebi je hoces li i koliko ici....a neko je spomenuo da se iskrenoscu neces sexa nagledati ali ljubavi hoces....nema tu pravila....bas nema....nekada preteranoj otvorenosti i iskrenosti nije mesto, treba i u tome imati meru....pogotovu ako se strancima iznosi svoja intima....e tu se moze ocekivati sprdnja, mislim, sta koga zabole sta ti i kako....ako ides iskreno i otvoreno rizikujes i podsmeh i zaebanciju, a na tebi je hoces li i koliko ici....a neko je spomenuo da se iskrenoscu neces sexa nagledati ali ljubavi hoces....nema tu pravila....bas nema....
nekada preteranoj otvorenosti i iskrenosti nije mesto, treba i u tome imati meru....pogotovu ako se strancima iznosi svoja intima....e tu se moze ocekivati sprdnja, mislim, sta koga zabole sta ti i kako....ako ides iskreno i otvoreno rizikujes i podsmeh i zaebanciju, a na tebi je hoces li i koliko ici....a neko je spomenuo da se iskrenoscu neces sexa nagledati ali ljubavi hoces....nema tu pravila....bas nema....
)))....ali, jedan je od ljudi koje bas postujem na ljisu...svaka mu cast na neumerenosti
)))mene moj komsa bas nekad tu zna da isprovocira, pretera koliko je iskren i otvoren i znam da ga ocepim...)))....ali, jedan je od ljudi koje bas postujem na ljisu...svaka mu cast na neumerenosti
)))
koji je taj...?
))))))daj nick...badava mi ovako pričaš kad neam pojma...?
....on mi je komsa....
)))mene moj komsa bas nekad tu zna da isprovocira, pretera koliko je iskren i otvoren i znam da ga ocepim...)))....ali, jedan je od ljudi koje bas postujem na ljisu...svaka mu cast na neumerenosti
)))
...ma onaj sa malom kitom sto se skoro prizenio))))))

mislim da je krompirko)))

Ja samo gomilu ružnih stvari, koje sam ovde video i zaključio ne želim izneti. Izbila bi prava bura reakcija, a ne želim da ljudima njihove samokritike reemitujem osvežene detaljima, koje na primer ja vidim, a da niti oni sami, niti ostale kolege mogu primetiti.
Suviše je ovo lepo mesto da se ja krenem tako izražavati. Još manje ljudi bi me shvatilo, a u krajnjoj liniji i lepše mi je da ćutim pravu istinu o nekim kolegama.
Jer kao što rekoh već: pošteno sa svakim, iskreno sa odabranima.
))) pa i ovako si iskren i vise od vecine....E, pa vidi... ako je taj nastup sirovo iskren, znaš ono kada se kaže "prosta duša",
onda to ume da bude stvarno smešno, ali generalno niada ne treba ismevati bilo koga.
)))))))))))))))))))neseri da se oženijo...
..a zato se on izgubijo sa foruma...
jeote što se ljudi izgube sa foruma kad se prižene...? i šta sad ja mogu da pomislim...?
da su bili na forumu da bi navatali nešto za ženidbu/udadbu...
...a to jelda nikako nije tačno...![]()
![]()
![]()
)))....nepogodno za krstu
))))))))))))))))nije se on zato izgubio....vec odavno ima zenu a nije tu od kad je promenio radno mesto....)))....nepogodno za krstu
mora samo s posla da se forumaši...? ok...to je konkretno on u pitanju...al pitanje koje me tišti ostaje...što se ljudi pogube s foruma kad se ožene...
meni je dan totalni smor ako nekog ne izbijem, malo ne ponizim zato sto je glup i bezobrazan ili barem da kolegi kazem da mi se napase mlohavinja))))))))))))))))

a šta...ne može ponekad od kuće da se napiše...?mora samo s posla da se forumaši...? ok...to je konkretno on u pitanju...al pitanje koje me tišti ostaje...što se ljudi pogube s foruma kad se ožene...
![]()
)) ali ako promenim radno mesto ima da me nema....
)))))))))))