- Poruka
- 37.186
Joj izvini ... ja pročitao u početku DEČAK umesto DEKAC ...Pa dekica ima 70
A u ta kašnjenja sam upućen ... jedan je čak i dobio tiket, naplatio ... i pobegao pre nego što se rezultat promenio
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj izvini ... ja pročitao u početku DEČAK umesto DEKAC ...Pa dekica ima 70
Ima јоš 30 minutaPoništen gol Čuki. Nema ništa od gajbe.
Ovaj nije poništen ...Poništen gol Čuki. Nema ništa od gajbe.
Nisam nigde išao tako da ... sorry but jbgFoto takmičenje
Pozivamo vas da ucestvujete na foto takmicenju Leto i godišnji odmor i pošaljete svoje fotke do 22.9.2024.g. moderatoru @dakyorlando na pp
https://forum.krstarica.com/threads/vanredna-tema-leto-i-godisnji-odmor.1004100/
Ružno od njih.Juce u meridijanu nesto posle 18 h, neki dekac koji je sedeo tamo (ja ne sedim nikad) prilazi nosi tiket da naplati vidim jedno sest sedam minimum igro...
I ona mu radnica rece da mu poslednja 1 - 1 on ne veruje kaze pa bilo 2 1 dakle ponistise im gol. I ode ne verujuci da sedne... Drugi neko vikne pa 2 1 je....
I jeste zavrseno 2 1. Ali u meridijanu radnici i dalje stoji 1 - 1
Rekoh mu i ja, 2 - 1 je ne brinite
Da videste radosti dedice....
Sto bi rekli deka prosao iz keca u dvojku od ocaja do sreće, neverica u oba slucaja...
Cuo sam da ovo nije prvi put da meridijan kasni sa rezultatom konacnim...
Igraju se sa srcem penzionera
Suarez izgleda nije imao cuclu kao mali pa mu fali da gricka, haha.Crnogorac imitirao Suaresa i ugrizao pritvnika
Crnogorski fudbaler Milutin Osmajić bio je glavni akter utakmice između Prestona i Blekburna.