Kafić Sportski kafić: Gde se pobednički timovi susreću sa gubicima na kladionici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🎾
Maksimalna pobeda nad Grcima i opstanak u Svetskoj grupi za tenisku reprezentaciju Srbije!

🇷🇸
Naši teniseri obezbedili su mesto u elitnom društvu Dejvis kupa, nakon što su pobedili Grčku rezultatom 3:0.

Bravoo momci
👏🏻

1726409025817.png

@Smarti ,najprije da ti zahvalim na pokretanju(obnavljanju) jedne važne linije komunikacije između nas koji smo u ovim sportskim i kladioničarskim vodama.
Meni je tvoje u naslovu objave postavljeno pitanje izuzetno zanimljivo.Bavim se njim praktično bez prestanka poslednjih 26 godina,još od prvih tiketa sa 10-15 tipova gdje me izbacio taj čuveni "samo jedan".
Uvijek ima onih koji kažu da je neki tim jednostavno najbolji i da je njihov kiks "loš dan","pa desilo se"," kriv je trener",pa onda kriv pojedinačno taj i taj itd.Ja se u potrazi za odgovorima nijesam zadovoljavao odgovorima o pojedincima.Prosto,klub je kolektiv.I kao takav,klub nosi tu energiju pojedinačnog subjekta.A svaki klub ima svoj datum "rođenja",tj osnivanja.To je bila moja polazna tačka.Suštinski,bila je to dobra procjena.I klubovi kao i ljudi imaju svoje dobre i loše dane.
Ako nekog zanimaju šanse klubova za određeni vrenenski period,npr godinu,mjesec,dan, ja se bavim time kao dijelom svog zanimanja.To je zanimanje - sportski astrolog.

Juce u meridijanu nesto posle 18 h, neki dekac koji je sedeo tamo (ja ne sedim nikad) prilazi nosi tiket da naplati vidim jedno sest sedam minimum igro...
I ona mu radnica rece da mu poslednja 1 - 1 on ne veruje kaze pa bilo 2 1 dakle ponistise im gol. I ode ne verujuci da sedne... Drugi neko vikne pa 2 1 je....
I jeste zavrseno 2 1. Ali u meridijanu radnici i dalje stoji 1 - 1 :D
Rekoh mu i ja, 2 - 1 je ne brinite

Da videste radosti dedice....

Sto bi rekli deka prosao iz keca u dvojku od ocaja do sreće, neverica u oba slucaja...
Cuo sam da ovo nije prvi put da meridijan kasni sa rezultatom konacnim...
Igraju se sa srcem penzionera
Ružno od njih.
Njima čak ne radi ni algoritam za procjenu keš-auta.Ako čekate npr za dobitak tiketa tip koji glasi tim 1/2 daje više od 1,5 golova oni neće dati takav kešaut.Potpuno štetna namjera s njihove strane,rekao bih.

Komična scena u derbiju LŠ: Haland "opsovao" protivnika, šokirao se šta mu je tražio​

Erling Haland i Frančesko Ačerbi nakon remija razmenili su nekoliko reči na terenu.

Ačerbi je od Halanda zatražio dres, Norvežanin ga je šokirano pogledao, a onda i opsovao rekavši da mu je dres tražio onda čitavih 90 minuta pošto ga je tokom meča sve vreme vukao.

Ipak, ispostavilo se da je štoper Intera ozbiljan, a Erling mu je kroz osmeh poslao poruku.

"Ma daj, od*ebi", rekao je Haland.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back