Lilu
Elita
- Poruka
- 16.670
Hahahaha sisho s planine!
joGooOOD:ebiga...ali opet tuzno je sto oni ne traze neke lepe manekenke(bila sam na izboru ford models...)ljudi,tamo je bilo tako slatkih devojki a izabrali su neku gaborku sa "obicnom" facom i kratkom kosom...majke mi,bila neka klinka sa frckavom kosom,...mislim zaista su slatke a sve su slicne(anoreksicne 8) )ali oni izabrali gaborku...joj :x
joGooOOD:srce ta "osoba"nije imala "harizmu" imala je samo nosinu...uostalom,zasto bih bila ljubomorna kada nisam sebe favorizovala nego iz pozicije sudije govorim.Zaitsa mislim mnoge su bile slatke i doterane i fotogenicne i kamera je nekolicinu obozavala...no koji %&()kada se tu ne gledaju lepe devojke...(to mi rekla ta caletova koleginica koja organizovala izbore,nego dress up doll's koje ne treba da odvlace paznju sa odece koju reprezentiraju...ipak bedak 8) )
Poshto su obicno navareni...Tinar:...kao i borderiops: , pa nisu nafurani...
Tinar:Kod mene je prvi uslov da je dechko sportista ili bar sportski tip. I ne kazem uopshte za sportiste da su glupi i nafurani, nego vecina jeste. Pa i skijashi su sportisti (kao i borderiops: ) pa nisu nafurani. Fudbaleri jesu (don't know why) i taj sport mi je bzvz za treniranje. Ne znam zashto... Imati dechka odbojkasha... Mmmmmm :smajli_koji_se_topi: