Sportisti i Manekenke...

some_goran

Početnik
Poruka
20
Ne znam sta vi imate protiv sportista. Velika vecina koju ja znam se bavi nekim sportom a uopste nisu uobrazeni, glupavi ili jos gore shabani. I sam treniram kosarku i to mi ne smeta da budem odlican u skoli (nije da se hvalim ali primer je dobar). Mada moram da priznam da ipak ima i izuzetaka, narocito u manjim klubovima. Kad samo vidim umisljene "fudbalere" kad obuku trenerke i lepo ih usukaju u carape, zemljo otvori se!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Ovo sto sam sad napisao verovatno ce mnogi shvatiti kontradiktivno ali verujte, upravo sam to zeleo.

wild_child

Elita
Poruka
18.483
joGooOOD:
ebiga...ali opet tuzno je sto oni ne traze neke lepe manekenke(bila sam na izboru ford models...)ljudi,tamo je bilo tako slatkih devojki a izabrali su neku gaborku sa "obicnom" facom i kratkom kosom...majke mi,bila neka klinka sa frckavom kosom,...mislim zaista su slatke a sve su slicne(anoreksicne 8) )ali oni izabrali gaborku...joj :x

Poenta nije da bude miss sveta i fotogenicna,vec je vazno da ima harizmu i stav...a to sto je tebi ruzna ne znaci da je svima....neko je malo ljubomoran :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

joGooOOD

Ističe se
Poruka
2.201
srce ta "osoba"nije imala "harizmu" imala je samo nosinu...uostalom,zasto bih bila ljubomorna kada nisam sebe favorizovala nego iz pozicije sudije govorim.Zaitsa mislim mnoge su bile slatke i doterane i fotogenicne i kamera je nekolicinu obozavala...no koji %&()kada se tu ne gledaju lepe devojke...(to mi rekla ta caletova koleginica koja organizovala izbore,nego dress up doll's koje ne treba da odvlace paznju sa odece koju reprezentiraju...ipak bedak 8) )

wild_child

Elita
Poruka
18.483
joGooOOD:
srce ta "osoba"nije imala "harizmu" imala je samo nosinu...uostalom,zasto bih bila ljubomorna kada nisam sebe favorizovala nego iz pozicije sudije govorim.Zaitsa mislim mnoge su bile slatke i doterane i fotogenicne i kamera je nekolicinu obozavala...no koji %&()kada se tu ne gledaju lepe devojke...(to mi rekla ta caletova koleginica koja organizovala izbore,nego dress up doll's koje ne treba da odvlace paznju sa odece koju reprezentiraju...ipak bedak 8) )

Ne zovi me srce...puke puke

Tinar

Veoma poznat
Poruka
10.368
Kod mene je prvi uslov da je dechko sportista ili bar sportski tip. I ne kazem uopshte za sportiste da su glupi i nafurani, nego vecina jeste. Pa i skijashi su sportisti (kao i borderi :oops: ) pa nisu nafurani. Fudbaleri jesu (don't know why) i taj sport mi je bzvz za treniranje. Ne znam zashto... Imati dechka odbojkasha... Mmmmmm :smajli_koji_se_topi:

winnetou

Aktivan član
Poruka
1.148
Tinar:
Kod mene je prvi uslov da je dechko sportista ili bar sportski tip. I ne kazem uopshte za sportiste da su glupi i nafurani, nego vecina jeste. Pa i skijashi su sportisti (kao i borderi :oops: ) pa nisu nafurani. Fudbaleri jesu (don't know why) i taj sport mi je bzvz za treniranje. Ne znam zashto... Imati dechka odbojkasha... Mmmmmm :smajli_koji_se_topi:

isto, ali isto ovako mislim. osim za skijase i bordere. ne znam ih.. ali odbojkasi.. mmm.. a fudbaleri, pa, sta ces, takvi su. naravno, ima izuzetaka..