Sportisti i Manekenke...

Tinar

Veoma poznat
Poruka
10.368
be_what_u_wanna_be:
ja nisam nesto luda za sportistima. znam ih dosta i ok su mi ali nije obavezno da decko bude sportista. u stvari zaiteresovao bi me kada bi trenirao neki ne tako ustaljen sport. a kada bih birala izmenju sportova kojim se bave....snowbording, hokej, skakanje padobranom( e to bi bilo cool videti, jos mi je to zelja da uradim pa na prvi date u vazduh, heheh). ......extreme sports :idea: ..... :D
GO GIRL!!!!! :wink:

Чупи НС

Aktivan član
Poruka
1.001
Мрзим манекенке! Слажем се да неке одлично изгледају, али ми се ипак свиђају другачије девојке. Моја дефиниција лепе девојке је сасвим другачија (и по спољашњем, а о унутрашњем да и не говорим). Најсмешнији су ми управо ти парови спортиста - манекенка. Пукнем када их видим :D :D :D :D :D

joGooOOD

Ističe se
Poruka
2.201
manekeni i manekenke su ustvari dress up doll's koje su malo siznule i pomislile da su neke ribe...nikad se do sredine dvadesetog veka zgoljaviost nije smatrala lepotom.To je znacilo ili da ste bilesni ili siromasni...ne kazem da su debele ribe extra ali zna se mislim kakav je ok. stas :roll: a manekeni su s oprostenjem ISFEMENIZIRANI CUDACI(MA TAKO I IZGLEDAJU NA PISTI,BLAH) a sportisti su josh i ok. s tim sto recimo nerazumem zasto bih se ja potresla oko BEKAMOVE NOV E FRIZURE?covece on zaradjuje milione reklamama,frizovima & ulogama a ne ja...zato i mrzim navijanje,nece taj neko da doje meni da navija(jer smo tako super extra tim)za prijemni...ma boli ih za sve a glupi navijaci nek zivot njima prodaju,na kraju krajeva ispada da su fanovi tu za zvezde a ne zvezde za fanove...

Banshee

Buduća legenda
Poruka
25.746
sportisti? hmmm...ne bas,u svakom slucaju ne fudbaleri :roll: ,ni kosarkasi ili slicni.ali kao izuzetak navodim triatlonce - plivanje + trcanje + biciklizam = sjajna kombinacija moja tri omiljena sporta+ odlicna figura + mnogo manja ogranicenost klasicnog sportiste koji se koncentrise npr. samo na loptu :D

TAURUS_GIRL

Obećava
Poruka
54
Sportisti i manekenke nisu umisljene, plitke i glupe osobe koje paznju obracaju samo na svoj izgled. Naravno da ima i takvih, pogotovo u ovom danasnjem drustvu prilicno iskosenih principa, ali se uopste ne moze generalno govoriti o njima, jer i u drugim profesijama mozemo naici na takve ljude i to niko ne moze opovrgnuti. A to sto je vecina manekenki gradjena kao da svetom mode vlada anoreksija, tako je jer je to ono sto kreatori traze, i njihov posao je takav da one trendove moraju da postuju, inace brzo ispadaju iz igre... To znam jer i sama polako ulazim u taj posao... A opet nisam ni glupa ni mnogo uobrazena (ne mogu da kazem da nisam uopste, jer ipak...) Decko mi je fudbaler, genije je za matematiku, i najbolji je decko koga sam upoznala... A opet ima i sljamova koji vise svojim ponasanjem i vaspitanjem podsecaju na zivotinje nego na ljude. Sigurna sam da se mnogo ovakvih primera koji odskacu od klisea mogu naci i u vasoj okolini. Ne vidim zasto svi mi toliko generalizujemo ljude...

laura87

Domaćin
Poruka
3.400
TAURUS_GIRL:
Sportisti i manekenke nisu umisljene, plitke i glupe osobe koje paznju obracaju samo na svoj izgled. Naravno da ima i takvih, pogotovo u ovom danasnjem drustvu prilicno iskosenih principa, ali se uopste ne moze generalno govoriti o njima, jer i u drugim profesijama mozemo naici na takve ljude i to niko ne moze opovrgnuti. A to sto je vecina manekenki gradjena kao da svetom mode vlada anoreksija, tako je jer je to ono sto kreatori traze, i njihov posao je takav da one trendove moraju da postuju, inace brzo ispadaju iz igre... To znam jer i sama polako ulazim u taj posao... A opet nisam ni glupa ni mnogo uobrazena (ne mogu da kazem da nisam uopste, jer ipak...) Decko mi je fudbaler, genije je za matematiku, i najbolji je decko koga sam upoznala... A opet ima i sljamova koji vise svojim ponasanjem i vaspitanjem podsecaju na zivotinje nego na ljude. Sigurna sam da se mnogo ovakvih primera koji odskacu od klisea mogu naci i u vasoj okolini. Ne vidim zasto svi mi toliko generalizujemo ljude...

Blago tebi,pa vi ste skoro savrsen par...Lepi i pametni.
Sportisti i manekenke?Krecu se na istim mestima u slicnom drustvu,i sta -normalno je da se smuvavaju medjusobno.Vecina pravih sportista nije narocito obrazovano jer profesionalno bavljenje sportom i skola ne idu zajedno nikako.Manekenke,e o njima nikad nisam razmisljala-devojke koje dobro izgledaju,neke su i pametne i obrazovane,neke nisu...
Ali gledajuci nas mladje(tinejdzere)ima nas devojaka koje "padaju" na sportiste.

A neke grupe ljude je nemoguce ne generalizovati.Izuzeci naravno postoje. :wink:

Чупи НС

Aktivan član
Poruka
1.001
Девојчице обично постају маекенке зато што су њихови идоли манекенке. То је типична последица испирања мозга од стране мултинационалки! Било који посао озбиљно да радиш мораш жртвовати много других ствари. Озбиљно похађање школе захтева много рада и енергије и због тога се многе девојчице одлучују за манекенство уместо школе. Те девојке покушавају да се пробију изгледом, као да немај ништа друго. Као што Неле рече:
"Al' tvoje su misli bile daleko
Htjela si u fotomodele
Skupa svila i supe fele
I gola si se slikala, vele.

Htjela si da tvoje aktove vidi barem pola svijeta
A sada u granapu Sedrenika, lokalni dripci te pitaju
Lutko, posto je pasteta?"

Ужас, какво уништавање деце :roll:

Nefela

Zainteresovan član
Poruka
160
Ovako...Ja se bavim manekenstvom vec 4 godine i to ne zato sto mi je NEKA MANEKENKA uzor ili tako nesto, vec zato sto obozavam da poziram, da se slikam, jednostavno-OBOZAVAM!!!Elem, to nije vazno u ovoj prichi. Uopste ne preferiram sportiste (ne znam da li se misli na profesionalne, jer danas svaki decko nesto trenira) od ostalih momaka. Meni je fino sto decko voli sport, voli svoje zdravlje i misli na njega....
I ,da! Kako moze neko biti toliko ogranicen da kaze da su SPORTISTI/MANEKENKE globalno glupi/e.. Ma, daj...
:roll: :roll: :roll:

Tinar

Veoma poznat
Poruka
10.368
Svaki susret koji sam imala sa nekom "manekenkom" je bio jako stupidan. Do sada nisam naishla ni na jednu "manekenku" koja ima neshto pametno da kaze. Ne kazem da ih nema, ali vrlo retko. Meni je manekenstvo uzasno. Mene drugarice teraju da se prijavim na neki konkurs, ali nema shanse. Mada, mozda da zgrnem neke pare... 8) Sportisti nisu glupi, ali nisu ni neshto pametni... :roll: Sportisti su kratkog veka, kao i manekenke. Kad budu bile/bili odbacheni, shta posle? Ako se ne shkolujesh, nema nishta...

nami

Zainteresovan član
Poruka
102
Ja,iskreno mislim da je vecina manekenki - isfolirana... misle da su naj naj...,ukratko jako su pune sebe.. Ali,normalno,to sve zavisi od osobe i njenog karaktera...
Sto se tice sportista...
Nasi sportisti su prilicno ozbiljni i ozbiljno shvataju svoj posao(za razliku od vecine manekenki)... Poznajem dosta sportista,i jako su dobri.Normalno ima onih nafuranih, ali u principu su svi jako gotivni i jako dobri...
Za razliku od americkih sportista,nasi su normalni...Americki sportisti su do ja*a nafurani, vecina od njih su narkomani...

Nefela

Zainteresovan član
Poruka
160
Tinar:
Svaki susret koji sam imala sa nekom "manekenkom" je bio jako stupidan. Do sada nisam naishla ni na jednu "manekenku" koja ima neshto pametno da kaze. Ne kazem da ih nema, ali vrlo retko. Meni je manekenstvo uzasno. Mene drugarice teraju da se prijavim na neki konkurs, ali nema shanse. Mada, mozda da zgrnem neke pare... 8) Sportisti nisu glupi, ali nisu ni neshto pametni... :roll: Sportisti su kratkog veka, kao i manekenke. Kad budu bile/bili odbacheni, shta posle? Ako se ne shkolujesh, nema nishta...
Pa, dobro, nekom je manekenstvo uzasno, nekom se svidja (npr. meni) :P I naravno da nema nista bez skolovanja... Mnogo vise polazem na skolu, nego na manekenstvo, to mi je samo- HOBI :wink:

Tinar

Veoma poznat
Poruka
10.368
Nefela:
Tinar:
Pa, dobro, nekom je manekenstvo uzasno, nekom se svidja (npr. meni) :P I naravno da nema nista bez skolovanja... Mnogo vise polazem na skolu, nego na manekenstvo, to mi je samo- HOBI :wink:
Shvatam ja, ali ipak ponovo ne shvatam. :? Zamisli ti taj zivot- stalno si opterecena izgledom. Verovatno cesh reci da ti nisi, ali kad bi malo dublje pogledala, ishrana je najglavnija kad je u pitanju manekenstvo. Da se ja sam opterecujem koliko sam unela masti a koliko ugljenih hidrata, koliko je to sve kalorija... :roll: C'mon... Mnoge manekenke su bulimicharke i anoreksicharke. Jako malo ima manekenki koje su jako trazene pa da mogu same neke stvari da odredjuju... :?

Чупи НС

Aktivan član
Poruka
1.001
Tinar:
Jako malo ima manekenki koje su jako trazene pa da mogu same neke stvari da odredjuju

Слажем се. Замислите како је некој девојци из Русије, Молдавије, Украјине (па и неке наше земље, што да не) кад оде у, рецимо, Париз? мало се о томе прича кроз шта оне пролазе. Не знам да ли сте читали Кума, али ако јесте сетите се шта се дешава када Том иде код Џека Волка. Ма ни тим познатим није много боље. Ту су дроге, стимуланси, препарати... Та исхрана је још најмање зло, мада знам неке девојке коју су скроз пропале због тога :( :roll:

joGooOOD

Ističe se
Poruka
2.201
ebiga...ali opet tuzno je sto oni ne traze neke lepe manekenke(bila sam na izboru ford models...)ljudi,tamo je bilo tako slatkih devojki a izabrali su neku gaborku sa "obicnom" facom i kratkom kosom...majke mi,bila neka klinka sa frckavom kosom,...mislim zaista su slatke a sve su slicne(anoreksicne 8) )ali oni izabrali gaborku...joj :x

Master_Chief

Veoma poznat
Poruka
11.749
joGooOOD:
ebiga...ali opet tuzno je sto oni ne traze neke lepe manekenke(bila sam na izboru ford models...)ljudi,tamo je bilo tako slatkih devojki a izabrali su neku gaborku sa "obicnom" facom i kratkom kosom...majke mi,bila neka klinka sa frckavom kosom,...mislim zaista su slatke a sve su slicne(anoreksicne 8) )ali oni izabrali gaborku...joj :x
jesi videla sta mogu pare da urade... :)