Свуда где људи долазе себи да немају ништа од гледања професионалног посла особа тј.спорта јер заправо немају ништа као што немаш ни ти немам ни ја,нико.
U pravim sportskim nacijama,
Спортска нација је појам злоупотребљен од масовних медија,не постоји у реалности питка је обмана.
Обмана да се људи подсвесно подстичу идејом битности а нису то.
Идејом да је битно да их неко зна а апсолутно није нити иког брига.
Суштински означава рекреативни спорт и дружење у том смислу.
За то свака част и ко год може,жели нека се рекреативно укључи у нешто.
sport je ozbiljan biznis sa velikom gledanoscu, i desetinama hiljada radnih mesta.
То је једна страна посла где се генеришу абнормалне своте новца.
Да би људи прихватили наложени су на термин "спортска нација" који сваком мученику и мученици који не могу да се запосле или имају плату,пензију даје лажну сатисфакцију због туђег успеха од које немају ништа што је друга страна посла.
Kada Nolo okaci reket o klin, tek tada sledi jad, beda
Ко ће да окреће паре и наплаћује екстремне цене карата?Како да зараде кад се главна атракција повуче?Индустрији требају паре и то ће да буде нормална реакција спортске индустрије свега јер главни забављачи масе све продају од карата до реквизита.У тенису и коришћене лоптице за тенис продају,паре су огромне ту.
Професионални спорт је небитан а људи жељни пара и путовања које он има те га гледају са свих страна света.
Посебно код нас јер је у очајању мучеништва једина нада баш то.
Да ће се неко чудо десити и свако имати пара за достојанствен живот.
(Неће се десити нити се дешава али та нада држи људе физички живима.
У целом свету чије год паре и леп живот да мученике привлаче.
Тако је то од увек,ништа ново него сад имамо интернет да пишемо о томе.)
Чиме замајавати масу људи да губе време на кога кад неко оде из активног бављења тиме увек је питање,ето ко ће да замени Валентина Росија?
(Још иронично названог "Доктор" што и јесте био држећи хипнотисане људе у земљама где не смеју да питају ништа о својој егзистенцији,зашто им није боље.
Ал' имају дозволу да сву енергију троше на небитно за њихов живот.)
U sustini, ja ne bih vise gledao srpski sport i da mi platis 100.000 evra mesecno.
Не би гледала ни један јер је то са упливом екстремно много пара престало да буде спорт и постало такмичење индустрије у заради,"Милионер из блата" на спортски начин.