Sport više ne interesuje narod kao nekada

Pa to mozda u Srbiji.

U pravim sportskim nacijama, sport je ozbiljan biznis sa velikom gledanoscu, i desetinama hiljada radnih mesta.

Kada Nolo okaci reket o klin, tek tada sledi jad, beda i drzavne subvencije za srpski sport.

U sustini, ja ne bih vise gledao srpski sport i da mi platis 100.000 evra mesecno.

Спортисти подржавају систем и самим тим служе да маси одвуку пажњу од битних тема у свакој држави и украду маси животну енергију да не би радили на побољшању своје свакодневнице.
Тако маса остаје мирна и не тражи да буде боље сад,да живе боље сад.

Док небитни за лични живот сваке особе у маси спортисти,спортисткиње имају паре и леп живот маса особа једва има основно и у очајању гледа богаташе на терену желећи очајнички да има макар делић пара и среће у животу који они имају да би удобно живели.

Народ који има пара да достојанствено живи нема интересовања за познате већ живи удобно свој живот максимално добро и посвећен је себи,својој породици.

Постоји карикатура која ово објашњава,муж трчи и радује се усхићено срећно "Пеле победио","Марадона победио","Роналдо победио" ,"Ђоковић победио","Јокић победио" док жена збуњено гледа јер немају довољно хране ни финансија нити ичега што је потребно за тај месец и тако из месеца у месец из године у годину прође живот.Прича је суштински иста од играчког времена Пелеа до данас.

Poslednja izmena:
Tamo samo guraju 3 sporta
Fudbal (američki)
Košarku
i eventualno Bezbol

sve ostalo je neposećeno sranie. A i te gore navedene utakmice nisu ni približno posećene kako su nekad bile
Sve americke profesionlne lige su pojam, generisu milijarde.

Osim ta tri koje si pobrojao, da nabrojim i hokej, ovaj nas fudbal, NASCAR, golf, sve sportovi gde se okrecu milijarde.

A americki fudbal u posecenosti i znacaju za kulturu ima pandan jedino u Indiji sa kriketom, i Brazilu sa fudbalom.

Sve americke profesionlne lige su pojam, generisu milijarde.

Osim ta tri koje si pobrojao, da nabrojim i hokej, ovaj nas fudbal, NASCAR, golf, sve sportovi gde se okrecu milijarde.

A americki fudbal u posecenosti i znacaju za kulturu ima pandan jedino u Indiji sa kriketom, i Brazilu sa fudbalom.
Dobro, to stoji, ali takođe stoji da opada interes, kao što sam naveo malo višlje

Pa to mozda u Srbiji.
Свуда где људи долазе себи да немају ништа од гледања професионалног посла особа тј.спорта јер заправо немају ништа као што немаш ни ти немам ни ја,нико.
U pravim sportskim nacijama,
Спортска нација је појам злоупотребљен од масовних медија,не постоји у реалности питка је обмана.
Обмана да се људи подсвесно подстичу идејом битности а нису то.
Идејом да је битно да их неко зна а апсолутно није нити иког брига.
Суштински означава рекреативни спорт и дружење у том смислу.
За то свака част и ко год може,жели нека се рекреативно укључи у нешто.
sport je ozbiljan biznis sa velikom gledanoscu, i desetinama hiljada radnih mesta.
То је једна страна посла где се генеришу абнормалне своте новца.
Да би људи прихватили наложени су на термин "спортска нација" који сваком мученику и мученици који не могу да се запосле или имају плату,пензију даје лажну сатисфакцију због туђег успеха од које немају ништа што је друга страна посла.
Kada Nolo okaci reket o klin, tek tada sledi jad, beda
Ко ће да окреће паре и наплаћује екстремне цене карата?Како да зараде кад се главна атракција повуче?Индустрији требају паре и то ће да буде нормална реакција спортске индустрије свега јер главни забављачи масе све продају од карата до реквизита.У тенису и коришћене лоптице за тенис продају,паре су огромне ту.

Професионални спорт је небитан а људи жељни пара и путовања које он има те га гледају са свих страна света.
Посебно код нас јер је у очајању мучеништва једина нада баш то.
Да ће се неко чудо десити и свако имати пара за достојанствен живот.
(Неће се десити нити се дешава али та нада држи људе физички живима.
У целом свету чије год паре и леп живот да мученике привлаче.
Тако је то од увек,ништа ново него сад имамо интернет да пишемо о томе.)

Чиме замајавати масу људи да губе време на кога кад неко оде из активног бављења тиме увек је питање,ето ко ће да замени Валентина Росија?

(Још иронично названог "Доктор" што и јесте био држећи хипнотисане људе у земљама где не смеју да питају ништа о својој егзистенцији,зашто им није боље.
Ал' имају дозволу да сву енергију троше на небитно за њихов живот.)
U sustini, ja ne bih vise gledao srpski sport i da mi platis 100.000 evra mesecno.
Не би гледала ни један јер је то са упливом екстремно много пара престало да буде спорт и постало такмичење индустрије у заради,"Милионер из блата" на спортски начин.

Poslednja izmena:
Kod nas je sve otišlo u stečaj, sad imamo samo upravnike, pa i ne čudi tako malo interesovanje za sport.

Šta da gledaš? Tekstilac i Jedinstvo Ub?

Ili košarku pored Partizana i Zvezde ko je još tu? Mega?

Niko nije lud, pride treba da odem na stadion, naročito kad su sranje uslovi napolju vremenski i da kisnem da bih gledao 22 milionera kako se bezvoljno razvlače po terenu?

Kod nas je sve otišlo u stečaj, sad imamo samo upravnike, pa i ne čudi tako malo interesovanje za sport.

Šta da gledaš? Tekstilac i Jedinstvo Ub?

Ili košarku pored Partizana i Zvezde ko je još tu? Mega?

Niko nije lud, pride treba da odem na stadion, naročito kad su sranje uslovi napolju vremenski i da kisnem da bih gledao 22 milionera kako se bezvoljno razvlače po terenu?
Pa to ti pričam.

Fudbalski klubovi razvijaju igrače ko priplodne bikove da ih uvale negde, po mogućstvu u svetu i da za to uzmu teške pare.

Свуда где људи долазе себи да немају ништа од гледања професионалног посла особа тј.спорта јер заправо немају ништа као што немаш ни ти немам ни ја,нико.
Gledanje profesionalnog sporta je zabava, kao i bilo koje druge zabave, gledanje baleta, filma, serije, odlazak kao turista na Maldive. I od toga isto 'nemas nista'
То је једна страна посла где се генеришу абнормалне своте новца.
Да би људи прихватили наложени су на термин "спортска нација" који сваком мученику и мученици који не могу да се запосле или имају плату,пензију даје лажну сатисфакцију због туђег успеха од које немају ништа што је друга страна посла.
Vazi za bilo koji posao. Sta ja imam od toga sto se ti zaposlis kao oftamolog, da li da budem srecan vise zbog toga, nego sto si se zaposlila koa trener gimnasticarki, ako ja nemam posao, zivim od socijale, zena me vara, a deca me ne postuju? I dodjes ti i kazes mi da si dobila specijalizaciju za oftamologa, pa super, jako bitna specijalizacija.
Чиме замајавати масу људи да губе време на кога кад неко оде из активног бављења тиме увек је питање,ето ко ће да замени Валентина Росија?

(Још иронично названог "Доктор" што и јесте био држећи хипнотисане људе у земљама где не смеју да питају ништа о својој егзистенцији,зашто им није боље.
Ал' имају дозволу да сву енергију троше на небитно за њихов живот.)
Ja ne gledam Moto Gp, cak ni generalno moto sport me ne zanima, gledao sam samo formulu 1 pre nekih 20-ak godina. Ali Rosi jeste legenda, i institucija, i mit, i covek zbog koga su otvorena na hiljade i hiljade radnih mesta.
To sto ti pricas je tvoj ukus, i to je ok. I moj ukus je dosta razlicit od 95% mejnstrima. Ali ljudi zele ono sto zele, i slobodno trziste ce da generise pare i poslove onde gde ljudi zele.

Ono sto je lose je nesto na silu menjati, subvencionisati gubitase, itd. Jer to UVEK donosi vise zla nego dobrog.

Back