Да то можете себи приуштити којим спортом би се реакреативно бавили због себе,онако лагано ради здравља или због дружења ако је друштво то што вам уживо недостаје?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bavio bih se gimnastikom ali nazalost sa mojom kilażom to je uvijek bio mission imposibleДа то можете себи приуштити којим спортом би се реакреативно бавили због себе,онако лагано ради здравља или због дружења ако је друштво то што вам уживо недостаје?
Pa nemas sto godina valjda?У мојим годинама
Четрдесет и две, хексадецимално.Pa nemas sto godina valjda?
Pa sta kukas ja sam pet godina stariji od tebe.Четрдесет и две, хексадецимално.
Да си ми жив и здрав, а и ја теби! Не кукам, само кажем шта могу да издржим без штете по здравље. Успут, ломио сам и кук, па је то додатна отежавајућа околност. И још по нешто.Pa sta kukas ja sam pet godina stariji od tebe.
I ja obadvije noge prije skoro dvije godine, jedva sam se oporavio.Tad sam se upisao na krstaricu hahah.Да си ми жив и здрав, а и ја теби! Не кукам, само кажем шта могу да издржим без штете по здравље. Успут, ломио сам и кук, па је то додатна отежавајућа околност. И још по нешто.
A idem ja cesto u park gdje su vecina Kinezi i gdje to vjezbaju. Krajnje zanimljivo I antistresnoNema plivanje pa sam obeležila borilačke veštine. Ali tipa tai či, gde je to sve usporeno
i gde je to više vežba tela i um
To je borilačka veština ko što sam ja Bred PitNema plivanje pa sam obeležila borilačke veštine. Ali tipa tai či, gde je to sve usporeno
i gde je to više vežba tela i uma.
Kao sto Tai chi nije borilacka vjestina tako ni MMA Svakako nije sport, tako da nema sta da zalis .MMA. Žao mi je što nemam vremena, kod kuće radim nešto na svoju ruku. Kružne mma treninge, rad na vreći, vežbe snage. Uskoro bi mogla da se kupi (preskupa) rvačka lutka.
A šta je ako nije sport? Folklor, moravac, užičko kolo?Kao sto Tai chi nije borilacka vjestina tako ni MMA Svakako nije sport, tako da nema sta da zalis .
I ja isto biram šetnju. Stigla me starost.samo setnja kroz borovu sumu sam ili u drustvu neke drugarice