Casual Observer
Buduća legenda
- Poruka
- 36.608
Prvo mačja galaksija, onda ceo kosmos.Polako, zrno po zrno pogaca, kamen po kamen palaca...
![]()

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Prvo mačja galaksija, onda ceo kosmos.Polako, zrno po zrno pogaca, kamen po kamen palaca...
![]()
Osim što je uvela Finsku u NATO poznata je i kao catgirl, najredovnije se pojavljivala na sednicama vlade sa mačjim ušima i repom:
Pogledajte prilog 1339160Pogledajte prilog 1339161Pogledajte prilog 1339163
pfff , naše Bakkanke su lepše
Prirodna lepota, ništa plastika, ko ove naše....
Brnaba bi ovu muvala![]()
Da je propusti baja kroz šake imala bi svako jutro da mi donosi rakiju u krevet
Moram da popijem Bensedin da se smirim posle ove potresne vesti.
znaci kazes sad je slobodna![]()
kad budes bio onako lep kao ta premijerkaО''ш код Арене или Пионира на ферку?
Svaki narod koji se odluci za vladu s ovakvom osobom na celu, zreo je za Lazu.
To je kao da meni prepustis mjesto premijera i ocekujes da cu nesto raditi.
![]()
То је она што се заклињала да током журке није шмркала кокс и хефтала се са оним певачем, када су изашли снимци. Иначе јунакиња неких наших другосрбијанаца који су жалили што немамо политичаре као она. Као и она дебилка са Новог Зеланда, која само што говњ.ивом мотком није отерана како је добра била свом народу, док јој се наравно цео свет дивио.
Ja plačem od noćas, a moja feministička drugarica me zafrkava da je Sana garant otkrila sebe na onoj žurci, i da sad sledi privođenje neke dame pred matičara. Potresno.Moram da popijem Bensedin da se smirim posle ove potresne vesti.
Potpuno sam potrešen, plačem ceo dan!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva poezija, odmah mi je lakše.Плачи мала плачи, чекам те на Рачи..
Ova Finska isto muškobanjasta.Čvarko, ako ti ne bi bio bolji muškarac i šef ministara od Brnabe, ovde me seci.
Ovo kaze svaka baba unuku kad dovede devojku.lepaje baš