Spontanost?

spirittt

Zainteresovan član
Poruka
243
Svidja mi se jedna devojka na faxu ali nikako ne mogu s njom da zapocnem neku temu za razgovor a kamoli da je startujem..Sav se ukocim kad je ona tu,ni da beknem.
Dok sam sa drugim devojkama koje ne muvam,normalan,opusten,smejemo se,zezamo..
Sta da radim?

Uzmi pusku pa se ubiiii :mrgreen: Shalim se, shalim se

Opusti se i cekaj pravi momenat, a onda pokazi sta znas :D
Ili vidi preko drugarica nesto, mada po meni je bolje direkt, face to face!!

Da se zapitaš , da li želiš da budeš upoznat sa njom, tj. da li stvarno nešto želiš sa njom....

A onda šta devojka koju ti želiš da nekad imaš misli o tebi posle deset vidjenja sa tobom....ako si uveren da kad te bolje upozna devojka može da ima samo bolje mišljenje o tebi , imaš li šta da izgubiš budeš li uporan i po nekima i malo agresivno dostupan. (sa druge strane , nereagovanje daje lažnu sliku da ne želiš i da ti nije bitno.....)

Želiš li da budeš lažov?

spirittt:
Svidja mi se jedna devojka na faxu ali nikako ne mogu s njom da zapocnem neku temu za razgovor a kamoli da je startujem..Sav se ukocim kad je ona tu,ni da beknem.
Dok sam sa drugim devojkama koje ne muvam,normalan,opusten,smejemo se,zezamo..
Sta da radim?
Sa godinama ce doci i iskustvo.Ne brini se!Samo nemoj da si ukocen.

Ih na faxu nemas temu... Svasta!
Skripte, predmeti, ispiti, predavanja i te smor teme, pa ono kao hoces na kafu, ili sednes blizu nje na predavanju i krenes neku pricu...
Fax je najopustenije mesto za muvanje!

I meni se tako nekad veze jezik... ali prodje to brzo... samo treba da probijes led... Zahebavaj se... i ne opterecuj se o cemu cete pricati... pricaj o bilo cemu... vec cete vi doci na prave teme...

Back