Сплит: На аутомобилу београдских таблица исписани графити "Пали трактор", "Убиј Србина" и "За дом спремни"

Не мислим да их каменујемо, само да им мало исправимо говор.
Ми нисмо такви...да јесмо, заобилазили би нас у широком луку.
Као праве хијене, што и јесу.
Путовали би у Грчку преко Мађарске, Румуније и Бугарске.

Не мислим да их каменујемо, само да им мало исправимо говор.
Мислиш- да им објаснимо разлику између точке и точка? :mrgreen:

Kakvi glupani :D

Zasto samo ne stave auto foliju sa nekim slicnim motivima "Ubij Srbina" "Traktorijada" "Cetnik" pre puta u HR :lol:
Predpostavljam da je jeftinije od lakiranja auta + nepotrebno nerviranje u sred puta.
Onako svuda parkiras bez nervoze, smeskas se i ti i oni. :hahaha:

Kakvi glupani :D

Zasto samo ne stave auto foliju sa nekim slicnim motivima "Ubij Srbina" "Traktorijada" "Cetnik" pre puta u HR :lol:
Predpostavljam da je jeftinije od lakiranja auta + nepotrebno nerviranje u sred puta.
Onako svuda parkiras bez nervoze, smeskas se i ti i oni. :hahaha:

То као својевремено Небојша Јеврић, новинар листа Дуга, кад је ишао на ратиште - на врату је фломастером исцртао испрекидану линију и написао - ОВДЕ ИСЈЕЋИ.
Image

То као својевремено Небојша Јеврић, новинар листа Дуга, кад је ишао на ратиште - на врату је фломастером исцртао испрекидану линију и написао - ОВДЕ ИСЈЕЋИ.

Pa da, ili jos jednostavnije, u HR ici traktorom. Jos ga nabudzis, napravis neki mix VBR i traktora :lol:

Не бих то назвала објашњавањем.
Аха, мислиш на онај њихов метод- "љуту траву, на љуту рану"?
Ја се бојим да они то не би поднели... :sad2:

Аха, мислиш на онај њихов метод- "љуту траву, на љуту рану"?
Ја се бојим да они то не би поднели... :sad2:

Само такав метод разумеју.
Знаш, још је Радован Караџић објашњавао 'принцип огледала' код васпитавања деце, нарочито оне безобразније.
Оно ти се исплази - ти се исплазиш њему. Оно крене да се хистерично ваља по поду - кренеш и ти.

Split je danas leglo narkomanije
Da si ziv izdrav.Split je bio u bivsoj drzavi grad iz kog se pocela siriti narkomanija.Luka pa su bili pogodni za to.Komsija iz Zenice se navukao u Splitu kada je bio kod rrdbine.Tako da je Split uvijek bio leglo narkomanije.

Back