Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто бре тако тероришете Србе?To sa autima se nije nikad desilo.
Тако смо били ми у ДБР, опкољени од хијене.
Потпуно нормална ствар, и чему још једна тема о истом "феномену"?
Зашто нема ни једне теме како су Хрвату прављене непријатности у Србији?
neko je danas posteno zaradio sendvic.Ma djeca se salila.
Ne bi trebalo.Ako se nekada u buducnosti budemo tepali imat ce prilike obe strane.Moze i kladionica ko ce imati veci postotak dezertera.Зато што се то не дешава. А можда би требало, шта мислиш.
Не, не би требало, то је срозавање Срба на ниво Хрвата.Зато што се то не дешава. А можда би требало, шта мислиш.
Ne bi trebalo.Ako se nekada u buducnosti budemo tepali imat ce prilike obe strane.Moze i kladionica ko ce imati veci postotak dezertera.
Zdravi.Sta ima?Kako si?neko je danas posteno zaradio sendvic.
Hrvat je dijagnoza.Ово су усташићи. Тако то почиње, а временом болест прогресира. Усташија то је дијагноза.
Hrvat je dijagnoza.
Genocidan narod - genocidna i djeca ?Vodeća vest na Sputnjiku: "Evo šta piše na tarabi."
Sve ih namazati gofnima!Automobile sa hrvatskim tablicama u Srbiji spaliti Molotovljevim koktelom.
Šta bi PROSVJEDNIČE, oboriste li predsednika , srpskog ?Vodeća vest na Sputnjiku: "Evo šta piše na tarabi."
Веруј ми; највише их нервира то, што им се ништа не деси.На који начин ће Хрват који дође у Србију да схвати да њихова акција има реакцију ако им се баш ништа непријатно не деси?
Веруј ми; највише их нервира то, што им се ништа не деси.
То доживе као неку врсту стилизованог презира, што је, у суштини- тачно.
За ово ме никад нико није оптужио, али, добро...Наиван си.
Не дао Бог...Зато што се то не дешава. А можда би требало, шта мислиш.
Не дао Бог...
одмах би бацили атомску на нас...