Сплит: На аутомобилу београдских таблица исписани графити "Пали трактор", "Убиј Србина" и "За дом спремни"

Tako i treba.Šta traže u Splitu?
Otkud mi znamo ko je vlasnica ? Možda je vlasnica auta Hrvatica koja je rodom iz Splita a živi 40 godina u Beogradu. Možda je rođena beograđanka a otac ili majka su joj Hrvati iz Splita ili je možda u mješanom braku. Možda je Srpkinja koja je došla da traži povrat imovine. Niko ne ide u Hrvatsku,a pogotovo Split tek tako. Srbi koji ljetuju u Hrvatskoj su zanemariva brojka vidio i bio.

to nisu ustaše...oni bi razbili stakla i izbušili gume

Ово су усташићи. Тако то почиње, а временом болест прогресира. Усташија то је дијагноза.

Budala svugde ima, ali svakako je veca sansa da se nesto ovako desi autu sa BG tablicama u tom regionu Dalmacije i u danima obelezavanja Oluje.

Време је годишљих одмора, тако да је сваки други аутомобил у Хрватској са БГ таблама. Људи за годишњи иду својим кућама. Табле ко табле, **** се њима за табле, смета им што су Срби код својих родитеља и на својим огњиштима, што се враћају и што их не могу протеривати као деведесетих и убијати као четрдесетих. Болесници.

Време је годишљих одмора, тако да је сваки други аутомобил у Хрватској са БГ таблама. Људи за годишњи иду својим кућама. Табле ко табле, **** се њима за табле, смета им што су Срби код својих родитеља и на својим огњиштима, што се враћају и што их не могу протеривати као деведесетих и убијати као четрдесетих. Болесници.
puna hrvatska srpskih tablica...opet agresori napadaju i ostavljaju snjperiste po krovovima....

Automobile sa hrvatskim tablicama u Srbiji spaliti Molotovljevim koktelom.
Jesi li dugo razmisljao prije pisanja ove poruke.Mozda ce ti biti tesko da nadjes.Provozaj se do Zg i zapali im cijeli parking.Lako je biti hrabar dje nemozes dobiti po guzici.

Jesi li dugo razmisljao prije pisanja ove poruke.Mozda ce ti biti tesko da nadjes.Provozaj se do Zg i zapali im cijeli parking.Lako je biti hrabar dje nemozes dobiti po guzici.
I oni su veoma "hrabri" kada na srpskim autima ispisuju ustaske parole u Hrvatskoj ,ne treba ja da se vozim do Zagreba ,samo oni neka dodju u Srbiju da vide sta ce da ih snadje,pisanje parola po autima ,sigurno ne.
Briga me da li ih Srbi voze ili ustase.

Svaki 2000 ti auto u Hrvatskoj ima srpske registarske tablice. Nešto više na sjeveru nego nà jugu ,jer idu za Austriju i Švicu. U Dalmaciji vidjeti srpske registarske tablice su izrazita rijetkost.

e59efafd-0e6c-4085-8580-5e4374ae64b8.jpg

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2202306

I oni su veoma "hrabri" kada na srpskim autima ispisuju ustaske parole u Hrvatskoj ,ne treba ja da se vozim do Zagreba ,samo oni neka dodju u Srbiju da vide sta ce da ih snadje,pisanje parola po autima ,sigurno ne.
Briga me da li ih Srbi voze ili ustase.
Ma nalupaj odmah jednog Srbina.Svejedno ti je.Ako ti nekog Hrvata nalupas neko ce tamo nalupati Srbina.Skratis postupak.

Ma nalupaj odmah jednog Srbina.Svejedno ti je.Ako ti nekog Hrvata nalupas neko ce tamo nalupati Srbina.Skratis postupak.

Još bolje da odmah sam skine gaće i natrći se da neki ustašoid psihopata ne nabode tamo budaletinu koja je sama ušetala u osinjak, a ne zna da pliva :zroll:

Back