SPLINTER CELL 3

Ma brate probaj ti da ovo krekujes , totalno neko ludilo !!!! Probao sam sve i preko ANTI BLAXXA da je pokrenem, veruj mi nisam skoro video nesto komplikovanije... cak sam TOTAL OVERDOSE i QUAKE 4 instalirao i krekovao bez problema ali ovo je ludilo.......... ako imas igru reci sta si uradio jer nije ona klasika COPY - PASTE . POZDRAV , e nabavio sam inace juce CALL OF DUTY 2 ekstra je , a i FEAR nije losa mada je mnogo zahtevna , smanjim sve detalje minimalno i opet trazi neko ludilo, a nabavio sam i onu staru igru to si sigurno igrao IRON STORM, ali sada je izasla na DvD-u i malo su poboljsali grafiku i uradili su bolje oruzja.........HELP IF YOU CAN !!!!
 
OVE NOVE IGRICE , SU SVE KOMPLIKOVANIJE ZA STARTOVANJE I KREKOVANJE ... JA INACE IMAM OKO 400 IGRICA ZA PC i od tih je jedno 350 sa normalnim krekom , a ovih 50 **** onaj ko ih napravi !!!
 
Ima neki postupak kad se krekuje , ako nabavis posalji !!! Nadam se da neko ima taj postupak jer videces ako mi neko javi sta sve treba da se uradi !!! NI MALO NIJE JEDNOSTAVNO I LAKO !!!!
 

Back
Top