splin se splinom izbija...

Vazno obaveshtenje:blog na koji ste ypravo kliknyli je prepyn nebitnih informatzija za vas...slobodno ga preskochite...ynapred hvala =)

13.12.2007. =chetvrtak=
i da doshao je i taj dan kada sy blagosloveni skratjeni chasovi pretvoreni y "normalne" cheterdesetpetominytne ;p blax...tako se i ja pretvori' danas y snoba koji je samo chekao da chyje,mojim yshima drago,shkolsko zvono za kraj nekog chasa...
rsmo tzeo dan...zakasnila sam na chas like always i razredna me je za divno chydo bez zamerki pystila ynytra...

engleski,istorija proshli sporo...odmor krkanje i doshla je hemijska labaratorija na red...i nije bilo loshe...mytjkali smo tamo 300 chydo po epryvetama...ochekivali smo da tje neshto da explodira medjytim bili smo yskratjeni te zabave ;p
poshto se jedina ja setim da ponesem krpy [:trep:] odem ja da je donesem iz ychionitze...i yspyt mi drygovi i drygaritze narychyjy stvari koje sy zaboravili pa da im donesem...i krene Mina [drygaritza iz klype] sa mnom...i sad kopala ja po ranchevima trazene stvari i kod Tjefe y rantzy nadjem neshto chydno chypavo...na prvi pogled kao neko veshtachko perje od neke ptitze...i onako radoznala lol izvadim to...i vidim neki tzrni materijal...lichilo mi je na neky zastavy...i Mina i ja rashirimo kad vidimo mrtvachq glavy i neke rechenitze...neshto kao sloboda ili smrt :shock: i dodjemo na idejy da okachimo to na tably,tako i yradimo i odemo ;p kad sam my rekla shta smo ychinile sa njegovom zastavom potzrveneo je kao bylke i odleteo do ychionitze al' sretjom se nije naljytio...i blax...kad bih ja znala zbog chega sam ja sve ovo pisala bilo bi dobro ;D no nbt...
zavrshi se shkola...ali samo za danas ;p

Dodjem qtji ono haos...Y nashoj trochlanoj poroditzi aktyelna je selidba...ni sanjala nisam da tjy se ikada sa roditeljima preseliti y novi stan...al' eo nakon 16.5god i to se moralo desiti...definitivno je sve al' skroz sve na ovom svety takooo prolazno...Osetjam tygy ofc zato shto napyshtam mesto gde sam toliko dygo zivela...gde je bio moj krevetatz,gde sy se slavili moji rodjendani,pravile razne stzene...blax...tyga...:cry:
Shto je najgore novi stan mi se yopshte ne svidja...mali mi je nekako...i + je 1. sprat...shta tjy ja bez fantastichnog pogleda sa 9. sprata na tzelo moje Smederevo ;|
i tako ja dodjem qtji...y stany haos na sve strane...stvari,predmeti,bela tehnika,qtije na sve stvari,moji nervozni... itd itb...i smor...a meni se nishta ne radi...samo bih da spavam...
od sytra idem da zivim kod moje najbolje drygaritze Tamare jer moj novi stan nije yseljiv i pravo da kazem radyjem se tome jer tjy manje vidjati moje a stvarno mi je potrebno da ih ne gledam neko vreme jer me izlydjyjy...chini mi se kako stare sve sy nepodnoshljiviji ili to ipak nisy oni nego ja...nbt...najgore od svega je shto moja voljena mashina (komp) sytra odlazi...i netjy je videti sigyrno mesetz dana...mooozda neshto manje...internet myzika i sl...pljy...bitje isto stanje kao da ste narkomany naravno zavisnom oteli drogy...eee dokle sam doshla...a vala i to je bilo potrebno... :P

Poshto sve vishe zevam...gryva mi Fergie...i sama sam,idem y krevetatz...
Podesitjy ovo da ne moze da se chita...a ako y tome slyyychajno ne yspem...Ti...da da bash ti...koji si doshao/la dovde...nemoj da krivish mene shto si ypravo potroshio/la 2-3-4-5 min svog dragotzenog zivota na glyposti iz mog istog ^^^ ;p
ae odo'

It's time to be a big girl now...And big girls don't cry... ;)

Back