Spisak proizvoda koji će od 1. septembra biti jeftiniji nego na akciji

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
92.235

Spisak proizvoda koji će od 1. septembra biti jeftiniji nego na akciji​

Premijer Srbije Miloš Vučević najavio je da će od 1. septembra do 31. oktobra u akciji "Najbolja cena" u radnjama moći da se kupi 81 proizvod koji će imati cene niže od akcijskih.

„Na tom spisku je praktično 700 različitih proizvoda koji će moći da kupe u više o 2.500 trgovinskih objekta i biće posebno označeni“, rekao je Vučević na konferenciji za novinare.

On je istakao će ti proizvodi biti znatno jeftniji nego oni koji budu u akcijskoj prodaji.
Ovom akcijom pokazujumo brigu pre svega o građanima sa najnižim primanjima, ali i o svi građanima, poštujući uslove tržišnog poslovanja“, rekao je Vučević i najavio da će biti još akcija i mera kojima će Vlada nastojati da zaštiti standard građana

Proizvodi koji će biti sniženi​

Piletina kg – 15,22 odsto niže od sadašnje prosečne cene (formirana na osnovu najviše i najniže cene u marketima).

Svinjsko meso, najmanje jedan artikl: 11,57 odsto

Riba, sveža ili smerznuta: 30,65 odsto

Jogurt 2,8 odsto mlečne masti, litar: 16,84 odsto

Kiselo mleko 180g – 20,59 odsto

Jaja: 13,41 odsto

Čokoladno mleko 250 grama: 15,3

Stišnjena šunka: 12,07 odsto

Brašno tip 500, kilogram: 21,55

Pirinač, kilogram: 17,85 odsto

Krompir beli, kilogram: 27,65 odsto

Jabuka kg – 28,96 odsto

Crni luk – 27,67 odsto

Instant kafa 200g – 32,5 odsto

Tunjevina – 48,86 odsto

Sardina – 27,42 odsto

Med 700g – 22,87

Grašak smrznuti 450g – 19,29 odsto

Sladoled porodično pakovanje 1,5l – 21,67 odsto

Puding u kesici – 25,53 odsto

Dečji šampon 400 ml – 34,87 odsto

Pelene 60 komada – 28,64 odsto

Kašica za bebe 190 g- 21,78 odsto

Deterdžent za sudove, litar – 34,48

Deterdžent za veš 5,4 kg – 44,75 odsto

Pasta za zube – 33 odsto

Tečni sapun litar – 47,78 odsto

Četkica za zube, dva komada – 33,17odsto

Toalet papir – 38,24 odsto

https://n1info.rs/biznis/vucevic-u-radnjama-81-proizvod-jeftiniji-nego-na-akciji/

Svaka cast. Jaki smo.

Kolike će biti cene?​

Vučević je potom rekao koliko će određeni proizvodi koštati.

„Prašak za veš sa 3.324,99 ide na 1.399,99 i to će biti cena u prodajnim lancima, pelene sa 2.029,99 na 1.299. Kiselo mleko ide sa 30 na 27 dinara, stišnjena šunka sa 1.199 na 799,99, šunka u crevu sa 829,99 na 599,99. Evo sada već legendarni parizer, da ne bude da sam ga preskočio, sa 439,99 idemo na 299,99“, rekao je Vučević.

Dodaje da krompir ide sa 84,99 na 59,99 dinara, jaja sa 20,99 na 11,99 po komadu, grašak sa 180 na 150, sir sa 899,99 na 689,99, keks sa 314 na 159.

„Kada sve stavimo u nivo proseka, prosečno će domaćinstva moći da uštede od 8.000 do 22.000 dinara“, rekao je Vučević.

meni google ne radi, sta god da ukucam on kaze dali ste prevelik broj parametara za pretragu....smanjite broj..
Ja kucam vucicevi popusti , on opet previse je to..
jedino da skratim na vucicevi popusi da izbacim T
много си вицкаст

шта ти сад не одговара ?
јел није добро да мало брину и о попустима? а не само да ударају инфлацију после сваких избора када надоканђују лову потрошену на изборе...

не може човјек никако да ти угоди...

јер тебе занима само да он оде

јер си плаћен од маринике и сороша за то

:cepanje: :cepanje: :cepanje:

Zamisli Drzavu u kojoj Predsednik i Premijer pricaju kolika je cena tableta za masinu za sudove, luka i jabuka.

Ono, zamisli npr. ove zapadne predsendike i premijere, koje srpske patriote ismejavaju kao nesposobne i smesne, da izadju na TV, i kazu 'Ljudi, sutra banane 80 dinara!!!'

Ali ne, ozbiljno, bez zajebancije, zamislite Bajdena sazove konferenciju za stampu, i iz Ovalne sobe prica : 'Od sutra prasak za pecivo kesica 23 dinara, a kilo paradajza 56 dinara u Dis-u!!!'

много си вицкаст

шта ти сад не одговара ?
јел није добро да мало брину и о попустима? а не само да ударају инфлацију после сваких избора када надоканђују лову потрошену на изборе...

не може човјек никако да ти угоди...

јер тебе занима само да он оде

јер си плаћен од маринике и сороша за то
Da bude jasno , ja nisam covek koji krije stvari...
Da , po meni predsednik drzave koji ne ume da drzi svoju rec ne sme da bude predsednik drzave, tacka...

A ovo oko parizer popusta to je pishijada zbog toga sto svi mi znamo da se vec duze vreme igra igra na akciji je 60% jeftinije, bez akcije oci bole koliko su suve....od cene...

Cak i sezonsko grozdje, 200 a sa akcijom je 120, tih 3 dana, paradajz, nova cena je 250 din, nema vise albanskog, sad dolazi srpski , sa popustom 210 dinara...

itd itd....ja odem do prodavnice vise od jednom nedeljno , valjda sam zato neradnik...

Sve rečeno al nije rečeno gde mogu da se kupe ili je to za proizvod bez obzira u kojoj je prodavnici
sta je receno....?
Hoces ja da ti kazem kad je sve receno
kad stoji ime proizvoda, proizvodjac, cena, i sifra artikla....
U protivnom pise grasak 140 dinara a na kasi je 340 dinara....mnogi su platili tu foru...

биће то све у свим дисконтима, мораће да поштују сви велики дисконти те производе који буду обележени на акцијама које је влада прописала

не видим шта вам није јасно

уместо да се радују и подржавају морамо и ово опљувати

исто као и прошли пут када сте имали обележене производе са ниском ценом попут паризера и слично

Evo snimka sa proslog snizenja

1724941254949.png

биће то све у свим дисконтима, мораће да поштују сви велики дисконти те производе који буду обележени на акцијама које је влада прописала

не видим шта вам није јасно

уместо да се радују и подржавају морамо и ово опљувати

исто као и прошли пут када сте имали обележене производе са ниском ценом попут паризера и слично

Kontrola cena i centralno odredjivanje cena je katastrofalna ekonomska politika, koja govori o ekonomskom neznanju ljudi koji je sprovode.

Jeste li imale casove ekonomije u skoli, da vam tamo objasne zasto je to lose?

:cepanje: :cepanje: :cepanje:

Zamisli Drzavu u kojoj Predsednik i Premijer pricaju kolika je cena tableta za masinu za sudove, luka i jabuka.

Ono, zamisli npr. ove zapadne predsendike i premijere, koje srpske patriote ismejavaju kao nesposobne i smesne, da izadju na TV, i kazu 'Ljudi, sutra banane 80 dinara!!!'

Ali ne, ozbiljno, bez zajebancije, zamislite Bajdena sazove konferenciju za stampu, i iz Ovalne sobe prica : 'Od sutra prasak za pecivo kesica 23 dinara, a kilo paradajza 56 dinara u Dis-u!!!'
Narod je glup; jer to sto si naveo je nezamislivo i za crtani film.

Fora je sto je svuda isto; na primeru Francuske su pokazali da je narod stoka i da se nista ne pita; koliko godina protesta zutih prsluka, novi izbori, ista prica; kao u Srbiji.

Kanada; ekonomija klizi, socijalni sistem pred pucanjem, cekanje u hitnoj 5h; ista prica isti ljudi; nastavlja se zamena stanovnistva i uvoz novih glasaca; sa istim covekom sad ce 10 godina.

Niz drzava moze da se nastavi koje su digle ruku na sebe tj. na narod; bez posledica za politicare koji su doveli do toga.

Kontrola cena i centralno odredjivanje cena je katastrofalna ekonomska politika, koja govori o ekonomskom neznanju ljudi koji je sprovode.

Jeste li imale casove ekonomije u skoli, da vam tamo objasne zasto je to lose?
теби и таквима ништа не одговара

очито је да си плаћен само да пљујеш.

и кад нема основе.

као и око литијума што вас није брига за народ. већ за пад власти и корист опозиције

Narod je glup zato sto nadglasa i nadjaca one koji nisu glupi....

Hej da ja nisam video u praksi kako lako mogu da organizujem sisteme i stvari , kako mi lako ide odrzavanje velikih sistema, pa da se nesto ustezem, ali to nije tako , znaci postoje ljudi koji umeju i postoje ljudi koji se plase toga i blokiraju sve sto mogu da bi oni ostali primer da bolje ne moze..a moze
Nego mora da se lece kompleksi a kako se lece, pa tako sto se upotrebi argument ne mora svako ko je dobar u skoli npr da bude dobar za drustvo i real, dobro , a onda po kom kriterijumu biramo , pa po tom kriterijumu da je radio nesto u vezi toga...

Ej kriterijum radio si nesto , kriterijum, radio si lose, treba ti stalno davati sansu jer si radio to nesto sto bi trebalo bolje da se radi...
..

теби и таквима ништа не одговара

очито је да си плаћен само да пљујеш.

и кад нема основе.
Pa nije tacno da samo pljujem Vucicevu ekonomsku politiku.

Hiljadu puta sam napisao na forumu da mi se dize glava od toga kada slusam levicarska bulaznjenja na N1.

Ja imam izrazito principijalan ekonomski stav, i drzim se istog oduvek u svojim postovima.

Hvala na paznji, Drugovi!

Back